Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te egy igazi rosszindulatú ember lehetsz, vagy Madrid drukker, de akkor meg nem tudom mit keresel itt. Ja és a futballhoz meg fogalmatlan.McLarenF1 írta:Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.
Mezőnyben nem sokat mutatott szerinted? Szerintem meg az egyik legjobb volt mezőnyben is. A kihagyott helyzete meg egyébként is les volt.McLarenF1 írta:Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.
Azért ne vegyükm el tőle ezzt a két gólt, egy bl negyeddöntőn, mert tény hogy az elmúlt 2 meccsen formajavulást láttam rajta én is. Bár a tegnapit nem láttam(gagyi digin ment a meccs), de örülök hogy végre nem csak egyel többen vagyunk vele. Ettől függetlenül én Rooney-t és Torrest is elé helyezem a ranglistámon. Jelenleg sztem Rooney a legjobb csatár, minden tekintetben. De ez off sorryorska írta:Hat en a fejemet fogtam az elso felidoben. Majdnem mindig rajta akadtak el a tamadasok, lassu volt es elpuskazott vagy 3-4 lehetoseget. Lehet isteniteni mert lott ket golt, ami szep volt es elismeresem erte. DE, osszessegeben amit nyujtott attol en nem tudok elajulni. Mindig is egyet ertettem hogy egy tehnikailag fantasztikusan kepzett, fizikalisan kivalo adottsagokkal rendelkezo jatekos, es nagyon tud jatszani ha kijon neki a lepes. Viszont nem ertem az eksztazist a tegnapi teljesitmenye utan, ennyi helyzetbol meg egy nala sokkal kepzetlenebb/kevesbe elismert csatarnak is golt es golokat kell loni. Egy olyan csapat befejezo csatara volt tegnap, ahol a az ellenfel kapuja elott toltottuk az meccs nagy reszet, es 67%-ban birtokoltuk a labdat, tehat idealis felallas volt ahhoz hogy sikeres legyen.
Egyebkent hangsulyozom, hogy altalanossagban tenyleg elismerem a kepessegeit, de hogy el legyunk ajulva most tole, az talan egy kicsit tulzas. Foleg az elso felidoben latottak alapjan.
Várom az okosságaidat! Ilyenkor kussolsz?McLarenF1 írta:Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
Hát igen, ma nagyot játszott. Végre nem a lesvonalról indul, hanem visszalép, ezzel megmozgatja a védelmet és utána lendületből érkezik. Talán ebben javult most a legtöbbet.Fernando írta:Ugye?madmushroom írta:Nem hallom a kritikákat![]()
Nagyon nagy meccset nyomott, két szép gólt is vert!
Ugye?madmushroom írta:Nem hallom a kritikákat