Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húsvétra:Shirocco írta: WBA-Leicester H 1,54
Braga-Guimaraes H 1,55 Azért ez a meccs elég szánalmas volt...
Zwolle-Oss H 1,25
2,98x odds
Úgy is meg van bundázva.Robee írta:Ti nem hiányoljátok a Tippmixből a Catania-Palermo meccset? Totóban pedig ott van...
Köszi!Dotn93 írta:Természetesen nem, ha 3 napon belül nem pótolják (már pedig ez az NB1, szal nem fogják) akkor 1,0-ás szorzóval hozzáírják.Hunter91 írta:Remélem,mert a Debrecenre fogadtam.csdewl írta: Nem működnek a lámpák a meccsen , de ha be gyulladnak kezdik
Amúgy ha elmaradna,akkor elment a mixem?
Természetesen nem, ha 3 napon belül nem pótolják (már pedig ez az NB1, szal nem fogják) akkor 1,0-ás szorzóval hozzáírják.Hunter91 írta:Remélem,mert a Debrecenre fogadtam.csdewl írta:Nem működnek a lámpák a meccsen , de ha be gyulladnak kezdikHunter91 írta:Most mi lesz a DVSC meccsel?
Amúgy ha elmaradna,akkor elment a mixem?
Remélem,mert a Debrecenre fogadtam.csdewl írta:Nem működnek a lámpák a meccsen , de ha be gyulladnak kezdikHunter91 írta:Most mi lesz a DVSC meccsel?
Nem működnek a lámpák a meccsen , de ha be gyulladnak kezdikHunter91 írta:Most mi lesz a DVSC meccsel?
Hát sztem ennél neccesebbeket nem tudtál volna választanikilibarca írta:Raktam holnapra kettőt
Schalke - Bayern München 2.47
Manchester Utd. - Chelsea 2.38
Udinese - Juventus 2.43
Bari - Roma 1.60
Burnley - Manchester City 1.67
Vasas - Diósgyőr 2.00
Venlo - Twente 1.45
Elég sok ponton mehet de jobban nem tudtam.Vélemények?
Cambuurt nagyon nyomatják az nem mindig jó jel, az Omniworldre nem tok mit mondani, az első 3 maradhat. Esetleg Sporting, Salzburg és Den Bosch győzelmek?razor1592 írta:West Bromwich - Leicester H
Zwolle - Oss H
Braga - Guimaraes H
Maastricht - Cambuur V
Omniworld - Dordrecht H
2002040
Szerintetek? Még nem adtam föl, de nagyon gondolkozok
Én így bontanám ketté:Hunter91 írta:Barca-Ath. Bilbao 1,15
Atma-Deportivo 1,75
Racing-Real Madrid 1,27
Sevilla-Tenerife 1,38
ZTE-Videoton 2,75
Genoa-Livorno 1,45
Atalanta-AC Sienna 1,68
Stoke-Hull City 1,75
Fulham-Wigan Atletic 1,86
Liverpool-Westham United 1,73
Burnley-Man.City 1,67
Marseille-Lens 1,3
Ado Den Haag-Ajax 1,22
Williem 2-PSV 1,3
Hamburg-Hannover 1,4
Schalke-Bayern 2,43
Stuttgart-Mönchengladbach 1,39
Ezekből gondoltam két szelót.
Szerintetek?
Akkor viszont valószínűleg oda a Salátástál.Dotn93 írta:A kupában a Bayern nyert, itt a Schalke fog. Robben visszatér, de a BL-re fognak koncentrálni a bajorok, megengedhetik maguknak, hogy kikapjanak Gelsenkirchenben.levproff írta:Schalke - Bayern München H ?![]()
A Schalke (nagyon) jó formába van, a Bayern a bajnokságba a legutóbbi 2 fordulóban kikapott, és gondolom kicsit tartalékolni fognak a BL-re is.
2.43 odds szerintem megéri.
Szerintetek?