Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is bejön, csak Busi nem játszon ilyenkor, mert elég sokat dobálja magát. A másik meg a Dani...Balinho írta:Nem tudom, ki hogy van vele de nekem eszméletlenül tetszik az effajta bírói felfogás! Nem dől be a kamueséseknek, engedi hogy folyjon a játék.
Kár hogy nem ez jellemző!
Vesztettél.boixosnois írta:Mai meccsel az összeállítást látva csak EGY DOLOGBAN VOK 100%ig biztos(ez pedig nem a győzelmünk), hogy Bojan a 98. percnél hamarabb nem fog pályára lépnii!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem jó ötlet, mert a védekezésben nem alkot igazán maradandót, viszont a támadásokat egész jól segíti, pl. amikor jobbhátvédet játszott Dani Alves sérülésénél a Getafe ellen, kifejezetten nagyszerű technikai elemeket mutatott be, és az Arsenal ellen is volt egy szép kis szólója, sőt még egy kötényt is kiosztott.istyke6 írta:Azert nem semmi, hogy Maxwell bal bekk letere kozeppalyan jatszik, nagyon bizik benne Pep Abidal serulese ota.
1. lehetőség: 33 évesen nem lenne jó neki egy lábtörő bilbaói belépőFtcSikiHun írta:Henry miért nincs még a padon sem?