4 gól, mind a 4-et saját nevelésű játékos szerezte

szerk.: beérte Rooney-tKelemen Berti írta:Messi 4-0
na ezt abbahagyom mára mert a végén még felégetnek boszorkányság miatt.Kardi írta:üüüüüüüüüüüüüü.....Messi neki is kéne ma egyet szerezni, csak, ne másszon senki a nyakára a góllövö listán!
Ahh istenem.. direktből kell mindent félreérteni? Nem a mostani időszakra gondolok hanem előtte. Mikor 5 helyzetből se adott gólt Ibra. Dereng valami? Na akkor küldtem volna be Bojant.Kardi írta:csak annyit kérdeznék Ibra hány gólos a bajnokságba illetve ki hozta nekünk az utolsó 2 meccset...ilyen bugyuta hsz-ek maradjanak magunkba sztem!matyi25 írta:És egy ilyen srác padozik nálunk végig amikor Ibrának abszolút nem megy. Miért? Miért nem játszik többet?
menczel írta:Én csipem Ibrát, de Bojannak a neveléssel a DNS-ébe ültették a jó területre mozgást. Remélem csak idő és Ibra is igy érzi majd a csapatot.
bravó kicsi.
bravó abidal.
ha egészében akkor még nagyobb butaság, abban viszont egyetértek hogy kaphatna annyi lehetőséget mint Pedro mondjuk.18Barca99 írta:Nem biztos, hogy az utóbbi pár meccsre értette...Kardi írta:csak annyit kérdeznék Ibra hány gólos a bajnokságba illetve ki hozta nekünk az utolsó 2 meccset...ilyen bugyuta hsz-ek maradjanak magunkba sztem!matyi25 írta:És egy ilyen srác padozik nálunk végig amikor Ibrának abszolút nem megy. Miért? Miért nem játszik többet?
Úgy vaaaanbarcafan0911 írta:Nem Ibra helyén kell őt játszatni hanem Pedróén.
Nem biztos, hogy az utóbbi pár meccsre értette...Kardi írta:csak annyit kérdeznék Ibra hány gólos a bajnokságba illetve ki hozta nekünk az utolsó 2 meccset...ilyen bugyuta hsz-ek maradjanak magunkba sztem!matyi25 írta:És egy ilyen srác padozik nálunk végig amikor Ibrának abszolút nem megy. Miért? Miért nem játszik többet?
Azért Ibrának most már azért "megyeget" de megértem a felvetést mert ameddig nem ment addig sem játszott többet.matyi25 írta:És egy ilyen srác padozik nálunk végig amikor Ibrának abszolút nem megy. Miért? Miért nem játszik többet?
hát nem lenne nagy környezetvédőFecooo írta:nagyon kiszúrta azt a pókot Bojan!
csak annyit kérdeznék Ibra hány gólos a bajnokságba illetve ki hozta nekünk az utolsó 2 meccset...ilyen bugyuta hsz-ek maradjanak magunkba sztem!matyi25 írta:És egy ilyen srác padozik nálunk végig amikor Ibrának abszolút nem megy. Miért? Miért nem játszik többet?