Szerintem ez így, hogy Alonso elfüstölte a mocit, ez így még emlékezetesebb, mintha bejött volna Button mögött a 9. helyen. Ezért mondom mindig, hogy a mostani mezőnyből egyedül Alonso-t tartom klasszikus Forma-1-es versenyzőnek. Ha megkotlik alatta a kocsi akkor megkotlik, de legalább amíg megy, addig 100%-ot nyújt. Nem arra vár 50 körön keresztül, hogy majd az előttem lévő hátha hibázik, és én kihasználom, hanem megy, tolja le maga előtt az ellenfelet, nem taktikázik, nem kivárásra autózik. Ezért nem szerettem Raikönnen-t, mert Ő az utolsó éveiben belesz.rt az egészbe.
Grat Fernando! Csak így tovább
ozsimiki írta:
tegnapi pocsék időmérő után amíg nem esett ki,szerintem nem volt gond Schumi teljesítményével Mihu.
Engem csak az zavar, hogy a kocsira nem lehet fogni a dolgot. Rosberg sorban veri a Mestert, és ott szokott lenni az 5-ben. Szóval a bajom az csak annyi, hogy nem lehet azt mondani, hogy nem érzi még, hogy hogy kell vezetni egy mai F1-es autót. Lenyomott több mint 3000 km-t, ami 10 verseny, és már elment 2 futam, és még mindig nem tud ott lenni legalább az 5-ben.
De az is igaz, hogy természetemből adódóan hajlamos vagyok a türelmetlenkedésre

Szóval 70%-ban az én készülékemben van a hiba