2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Értetted mit mondott?ab1daL írta:Nagyon nagyot beszélt ma.:D Azthittem bevan állva mint tavaly Leo.
VAMOS DMITRO! :d
Nah igen, egészen szürreális volt ez a produkció is tőle.ab1daL írta:Nagyon nagyot beszélt ma.:D Azthittem bevan állva mint tavaly Leo.
VAMOS DMITRO! :d
Ott biztos, hogy nem.szajko írta:Másfél hete a Depor ellen.Ronaldinho&Barca írta:Mikor játszott utoljára?
Másfél hete a Depor ellen.Ronaldinho&Barca írta:Mikor játszott utoljára?
Hát lehet hogy ma kezdeni fog...Ronaldinho&Barca írta:Mikor játszott utoljára? Bár nekem abszolút nem hiányzik, de túl drága volt azért. Persze gondolom Pep nem számított arra, hogy Milito így tér majd vissza. Kíváncsi vagyok mi lesz a jövője.
És volt egy elég szép mentése is. Kevés eladott labdája volt (csak egyre emlékszem) meg egy rosszabb helyezkedésre, de amúgy ezeket leszámítva tényleg jól játszott, nem éreztem lukasnak a védelmet, ami már nagy szó.Sanama írta:Tegnap már szinte hiba nélkül lehozta a meccset. Hajrá Csiga
Sztem semmikép nem kell belső védőt szerződtetni nyáron. 5 emberünk van 2 posztra. Abból Puyolt és Piquet nem kell kommentálni. Militonak nagyon komoly sérülése volt, de nagyon jó formában tért vissza. Márqueznek nem megy mostanában, de mikor formában van az egyik legjobb a posztján. Szóval ha még Csiga egyáltalán nem válik be, akkor sem kell új belső védő. Meg aztán ott vannak a fiatalok is...Szóval inkább túljelentkezés van, mint hiány. Persze idén is akadt néha védő problémánk, de ezek annyira extrém esetek, mikor pl. az 5 védőnkből 3 sérült v. el van tiltva, ami miatt nem kell igazolni.Varatrix írta:Fejlődik az ukrán, és ha Pep bízik benne, akkor van rá oka.
Szurkolok neki.
Jó lenne ha nem kéne másik belső védőt szerződtetni a nyáron.
nem tudom... remélem nem sokára elkezd jáccogatni bár nálam milito,piqué,puyol nagyobb favorit mind csiga!Brasil írta:minek igazolták le? egy tál gulyást nem ér!!!!!!!!!!!!!!