Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem vagyok Juve szurkoló, csak ma egész nap azt olvastam, h ki mennyire gyenge ki milyen lassú... És kicsit elegem van, h mindenki okoskodik!Varatrix írta:Én nem focizok, lehet azért mert nem tudok.Bobán írta:Mi "nevetséges", h nem megy nekik? Van ilyen! Te hol focizol? "Nevetséges" vagy!Varatrix írta:Juve Juve Juve...![]()
Igazán nevetséges amit idén produkálnak.
Nem mintha bánnám, hiszen egyenlőre a Napolival rivalizálnak, de játékos keret minőségét tekintve elég elképesztő a töketlenségük.
![]()
Ezen a Juve játékosok is elgondolkodhat.![]()
Na jó viccet félretéve.
Lehet kicsit erősen fogalmaztam, de fenntartom a lényegét.
Hogy ilyen kerettel és a nevükkel többet kéne nyújtatniuk.
Hajdú B. fifa idezet illik ide.
"Rosszul lehet játszani, de lélektelenül nem."
És egyenlőre a Juve nagyon kevés.
Bocsánat ha a Juventus szurkolókat megsértem a véleményemmel.
Én nem focizok, lehet azért mert nem tudok.Bobán írta:Mi "nevetséges", h nem megy nekik? Van ilyen! Te hol focizol? "Nevetséges" vagy!Varatrix írta:Juve Juve Juve...![]()
Nem mintha bánnám, hiszen egyenlőre a Napolival rivalizálnak, de játékos keret minőségét tekintve elég elképesztő a töketlenségük.
Mi "nevetséges", h nem megy nekik? Van ilyen! Te hol focizol? "Nevetséges" vagy!Varatrix írta:Juve Juve Juve...![]()
Vieri is foglalkozna inkább saját magával,mint hogy keveri a szrt.Nem tudja, elviselni,hogy kiégett,s így akar a középpontban maradni.Nevetséges.Fecooo írta:
Vieri ráadásul feljelentette az Intert!
Christian Vieri feljelentést tett az Olasz Labdarúgó-szövetségnél, kérve korábbi klubja, az Internazionale 2006-os – a bundabotrány miatt zöldasztalnál megnyert – bajnoki aranyérmének visszavonását.
A 37 éves, már visszavonult csatár szerint lehallgatták a telefonhívásait (emiatt polgári pert is indított az egyesület, valamint a Telecom Italia ellen), ami elegendő ok arra, hogy az első helyet a második Romának adják át. ( Forrás: NSO )
nem tudom mi sül ki a dologból, de sztem ahogy anno az Inter, a Roma se lenne "nagyon" kisegítve ez zöldasztalos bajnoksággal...
Nevezte Murinho tény , de simán kinézem JM ből , hogy becseréli 2 percre , vagy félidőben cseréli le/ be. Meg am Sorozatban kihagyott 6 meccset , nem hinném , hogy végig bírja játszani .Game90 írta:Balotelli bocsánatkérése bevált, Mourinho jelölte őt a Bologna elleni keretbe.
Igaz, hogy már régi, de ez a kedvenc képem Balotelliről, így írta alá az állampolgári esküt:
A három bajnokesélyes hétvégi meccse:
Inter - Bologna
Cagliari - Milan
Bari - Roma
Én inkább a Romának drukkolok, de nem látok sok esélyt arra, h az Inter elveszitse a bajnoki cimet.Van egy olyan érzésem, h ha nehezen is, de meglesz a kék-feketéknek. Mourinho nem az a vesztes tipus és általában a csapatai sem szoktak azok lenni. Persze nem nyer(t) meg mindent, de olyanra nem nagyon emlékszek, h egy hajszállal maradt volna le egy trofeáról.ozsimiki írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... l-2023056/
elég magabiztos nyilatkozat,pedig nincsenek jó formában, és még lesz két kemény meccsük is, ettől függetlenül szerintem is nekik van a legtöbb sanszuk még mindig.
Nem lenne semmi ha 2001 óta ismét nyernének.Rivaldo11 írta:Nagy tett lenne a bajnoki cím a Romától. Nem azért, mert az Inter annyival jobb-ha jobb-hanem azért, mert az elöl lévő hármasból a Romáé a legszűkebb keret. Érdekes lesz a vége...
utána néztem, h mennyire "ratyin" kezdték a szezont, ezt nézzétek:ElBartimaeus írta:Csak fél szemmel néztem a meccset, de azt könnyen leszűrtem, hogy az Internek max 7 emberrel kellett volna befejeznie a játékot... Undormány játékot játszottak, amint lett volna egy értelmes támadása a Romának, egyből odarúgtak nagyon durván, mert ahhoz lassúak voltak, hogy ne kelljen hátulról csúszkálni. A Roma megérdemelten nyert szerintem, főleg ezek miatt, meg amúgy se volt jobb az Inter, legalábbis ahogy lejött nekem (mert nem néztem teljes koncentrációval), a góljuk meg szabálytalan volt.
Azért nem kis bravúr lenne ha a Roma nyerné a bajnokságot, mert szépen fogalmazva is elég ratyin kezdték a szezont.
Hatalmas térdelés a 2-1,valóban,főleg,hogy Milito kapufát lőtt a 94. percben.Attól függetlenül,hogy az Inter első gólja nem volt szabályos,nem volt jobb a Roma,semmivel.Az ő első góljuk meg maki volt,nem kicsit,szóval,sőt a második is,mert ha Taddei nem lövi el ilyen trágyául,Toni közelébe sem kerül a labda.A 11-2es sárga különbség meg mindent elmond a játékvezetésről,meg az is,hogy Chivut nem tiltják el egy életre,hatalmas nagy patkány.barca99 írta:Jól mondta Boixos, Interék térdelni járnak Rómaba.Bár igazából az eredményen kívül semmit nem tudok, de jó látni, hogy menetelnek a Farkasok az arany felé.