Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Okés,így lészen!ozsimiki írta:...maradék bajnoki fordulók+bl döntő.
Bl döntő bent szokott lenni, de a spanyol kupa meccsek nem, hiszen amíg tartott számunkra, akkor is csak a mi meccsünkre lehetett tippelni, így logikus,hogy azóta egyre se.miihii írta:Skáccok!
Mivel a bívinen egyelőre semmi nincs a hétvégi fordulóról,nem tudom még felrakni a meccseket.Holnap meló után,tehát a délután folyamán pótlom.
Csak gondoltam jelzem,h kevesebb időnk lesz tippőni'![]()
És egyúttal kérdeznék is.
A BL döntőt és a Király kupa döntőt is belevesszük a szezonba (így,h nem vagyunk érdekeltek)?Csak mert tavaly mindben érintettek voltunk (),korábban meg nem játszottam,így nemtom mi a módi.
![]()
(Esetleg EL döntő,Gera miatt?![]()
)
Elsősorban a dobogósokat kérdem,hisz' nálatok igencsak befolyásolhatja a végkimenetelt egy-két meccs plusz-mínusz![]()
Pfff, most rossz meccset tettem meg 1-1-nek.ozsimiki írta:az a lényeg,h csöppet sem szoros a szitu az első 3nál![]()
![]()
Jajám!Elég jól összezsúfolódtatok ott az elejébenozsimiki írta:nah most lesz jó, elég szoros lett az első 3
grt a vezető helyhez Slither, ezért nem szabad sokat változtatni a filozófián
kelleni fog egy nagy come back tőlem
nembaj, jobb a szériád most, lehet be is érsz elsőnek, de akkor évekig hallgatod tőlem azt a két bizonyos szezon eleji tippetSlither írta:A 2-2 eredményben az egyetlen jó dolog, hogy telim lett és végre 10 ponton belül vagyok Mikitől.
Igen,elnapoltam mára a dolgot,mivel utánanéztem még egyszer,h melyik meccs hogyan lesz,mert eltérő infókat olvastam.Titinho írta:Csak szeretnék szólni, hogy az e heti tippjátékból kimaradt a csütörtöki játéknap!
A Getafe-Real M. meg még egy meccs lesz csütörtökön este.
Eddig csak 8 meccs van feltéve.
Üdvözlet.
szntem 20pontot,mert úgy rémlik kerek 5.00 volt az xre az odds, kellett ez nekem is,remélem Slither bá hazaira húztaFecooo írta:szeretném itt megköszönni Lisandronak és Delgado-nak(ő volt a 2. helyzetnél?), h bejött az 1-1-es tippem(még nem tudom, mennyit hoz, majd szerkesztem a hsz-t
)
Igen,nagyon úgy tűnik,h ez a verzió fog menni sajnos.Slither írta:
Úgy néz ki, azért a meccsért már senki se fog pontot kapni...
Most néztem meg a dolgot. Az eredményt én írtam be rosszul tegnap, de a javítást már nem én csináltam (nem is vettem észre).miihii írta:
Valaki tud erről vmit,Srácok?
Akinek van oda bejárása,tudunk vmi megoldást?
Közben nekem is eltűnt.miihii írta:A délutániakat nem én tettem fel,de mondom javítom,ha már jelezted.cps46 írta:Hi!
Bilbao-Tenerife 3-1-re van beírva, de 4-1 lett.
Namármost a meccs 4:1nek van írva az adminisztrációs felületen,de az itteni Tippjáték rovatban viszont nem látom ezt a meccset![]()
Érdekes...
Valaki tud erről vmit,Srácok?
Akinek van oda bejárása,tudunk vmi megoldást?
A délutániakat nem én tettem fel,de mondom javítom,ha már jelezted.cps46 írta:Hi!
Bilbao-Tenerife 3-1-re van beírva, de 4-1 lett.