Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem lehet, h azért kellett újra vizsgáznia, mert nem sikerült neki letenni időben a forgalmit és elévült a KRESZ-vizsgája? (asszem 2 évig érvényes)barca_bome írta:Nem tudom mik a KRESZ 2010-es módosításai, de ismerősöm tegnap sikertelen forgalmi vizsgát tett "B" kategóriából és azt mondja, hogy újra kell vizsgázni a korábban sikeresen letett KRESZ-ből is!
Nekem már van jogsim lassan 2 éve de én ilyenről még nem hallottam és akik régebben megbuktak forgalmin, azoknak csak azt az egy vizsgát kellett újra megpróbálniuk természetesen a vizsgadíj újbóli kifizetésével.
Segítsetek légyszi, ki mit hallott, tapasztalt?!
Ez a hibajelenség általában az új gépeknél jelentkezik. A rossz hír hogy a javítás drága,a jó hír hogy a javítást a microsoft állja ha már nem garanciális,ha még az akkor természetesen nem kell fizetni. Vidd vissza a Saturn ügyfélszolgálatára ők majd felveszik a kapcsolatot Bill bácsiékkal.szajko írta:Ha még garanciális akkor oda vidd vissza és ingyen kötelesek megcsinálni.palesz77 írta:Hát ugyanúgy piros maradt...Akkor gondolom szerviz. Szervizeltetni ott lehet, ahol megvettem?(Jelen esetben Saturn), vagy valahova máshova kell vinni?
Viszont ha már nem garanciális, akkor mindegy, hogy hova viszed mindenhol ugyan annyiért csinálják kb...
Mondom olyan 10ezer Ft körül lesz.
Ha még garanciális akkor oda vidd vissza és ingyen kötelesek megcsinálni.palesz77 írta:Hát ugyanúgy piros maradt...Akkor gondolom szerviz. Szervizeltetni ott lehet, ahol megvettem?(Jelen esetben Saturn), vagy valahova máshova kell vinni?
Hát ha pirosan világít az gáz.palesz77 írta: Te itt vagy a házban?![]()
![]()
![]()
Amúgy igen, pirosan világít, és majd megpróbálom a másikba dugást. A piros világítás nagyon rossz jel?
(kösz a választ)
Te itt vagy a házban?szajko írta: Sokaknak volt ilyen...(nekem még szerencsére nem)
Új konnektorba dugd bele a csatlakozóját és reménykedj.![]()
Egyébként ha bekapcsolod akkor pirosan világít?
Sokaknak volt ilyen...(nekem még szerencsére nem)palesz77 írta:Valaki segítsen légyszi!
Gondolom sak olyan tud, akinek van Xbox360-a... Van egy olyan tippem, hogy valami gáz van a géppel...Szóval ezt írja ki az Xbox, ha bekapcsolom
Ha valakinek volt hasonló, vagy van tippje, attól segítséget elfogadnék, hogy tudok-e én valamit tenni ellene, vagy ez már a szerviz dolga lesz-e...
Előre is kösz, ha valaki tud segíteni.
Akon - Smack Thatrobertfcb írta:Ennek a dalnak a címe kéne, nagyon tetszik a szám címe, valaki megtudná mondani?
http://videa.hu/videok/allatok/hogy-kes ... IDUOUVOorm
volt már olyan jó dal amit egy vidi alatt hallottam meg és az azóta is az egyik kedvencem.
Ezt nem értemVIII.Henrik írta:Sajnos nem jó se a Fraps, se a paint-es megoldás, azzal is próbálkoztam már. Most leszedem a power dvd új változatát, hátha van benne beépített képlopó.
esetleg www.fbtz.com itt megpróbálhatodLM10 írta:Tud valaki olyan oldalt ahonnan jó minőségben leszedhető az előző el clasico hosszabb összefoglalója?
Szerintem a legegyszerűbb a Print Screen-es megoldás, csak sima Paint-be illeszted be, és elmented.VIII.Henrik írta:...
Fraps nevű progival biztos sikerül, de van olyan lejátszó is amiben van beépített képlopó "funkció" csak már nem emlékszem melyikben. De a Fraps műkszikVIII.Henrik írta:Legyetek szívesek segítsetek, hogyan csinálhatnék pillanatképeket a filmből! Mégsem akarom a monitort fotózni.
Ultrasurf-el.skacok? hogy lehet a justin tv-t kijátszani???