hazai pálya,jó formában vannak,nincsenek is annyira elfáradva mint Mi. Messiben bizom a legjobban.Szoval szerintem ha valami csoda nem tortenik a Real meg fogja nyerni a bajnokságot

Mi az, hogy jobb volt önmagánál?Nem esett ő vissza egy cseppet sem, tavaly volt jobb önmagánál, aztán túl lett sztárolva, hogy még Tourénál is jobb, most meg jön a pofáraesés...
Ibra-Higu párosításon jót röhögtem.Leomessi14 írta:http://www.as.com/futbol/primera/encues ... tados/?m=1
Egy kis erdekesseg.Jo latni hogy mennyire tisztelik arra fele is Touret(vagy sok Barcas szavazott)
Nem esett ő vissza egy cseppet sem, tavaly volt jobb önmagánál, aztán túl lett sztárolva, hogy még Tourénál is jobb, most meg jön a pofáraesés...Lass ekkora visszaesésére nem számítottam
Hát igen, viszont nem is a barca ellen szoktunk játszani...Nem értem a pesszimizmust, alapból is ez a kezdő mostanság nálatok.
és ez nem elég ok a pesszimizmusra?A lényeges kérdés az, mi dönti el a meccset. Ha a tényleges futballtudás, akkor nyerünk. Ha egyéb tényezők ( fáradtság, motiváció, stb) akkor bármi lehet.
Ebben most egyetértek,a legjobb példa erre a tavalyi év,amikor ha jól emlékszem kb másfél hónap alatt játszottunk a Madrid-Sevilla-Valencia-Villarreal négyessel és a Chelsea-vel kétszer.zsuni írta: ilyen szinten szerintem szinte csak fejben lehet elfáradni. nem alapozhat erre senki a Madridból, hogy majd a fáradtság
ilyen szinten szerintem szinte csak fejben lehet elfáradni. nem alapozhat erre senki a Madridból, hogy majd a fáradtságFáradtsággal remélem nem lesz gond.
Azért mondjuk a tavalyi Real egy icipicit gyengébb volt.Charlie írta:Fáradtsággal remélem nem lesz gond. Tavaly a 2 Chelsea meccs után mentünk Madridba, igaz? Nem tűntünk fáradtnak, pedig az többet kivett belőlünk mint most az ágyúsok elleni ütközet.
C.
Nem értem a pesszimizmust, alapból is ez a kezdő mostanság nálatok. Nálunk is lesz hiányzó (Abidal), és lesz olyan is, aki csak most épült fel sérüléséből (Iniesta).CS0ki írta:Megnyugtató híreket hozok a barcásoknak. A várható kezdőnk:
Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Xabi, Marcelo, Van der Vaart; Higuaín és Ronaldo.![]()
Kaká nem fog felépülni valószínűleg, szóval csere sem lesz.
Ha nagyon nagyot játszunk, meglehet az x, ha ti emelett gyengén, akkor a győzelem is, de normál körülmények között sok jóra nem számítok.
Én már erre fel is hívtam a figyelmet kicsit korábban mint intő jel,h ilyet utoljára a Real csinált még a 30as években azt hiszem.Capon írta:Srácok volt már rá precedens hogy egymást követő 2 évben 4szer megvertük a Madridot
Minden esetre nem hangzik rosszul
Tudja a halál!ez a felállás egy 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 ?
4-2-2-2 .daffy írta:ez a felállás egy 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 ?CS0ki írta:Megnyugtató híreket hozok a barcásoknak. A várható kezdőnk:
Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Xabi, Marcelo, Van der Vaart; Higuaín és Ronaldo.![]()
Ha nagyon nagyot játszunk, meglehet az x, ha ti emelett gyengén, akkor a győzelem is, de normál körülmények között sok jóra nem számítok.
ez a felállás egy 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 ?CS0ki írta:Megnyugtató híreket hozok a barcásoknak. A várható kezdőnk:
Igen akkor mi leszünkFtcSikiHun írta:Ha döntetlen lesz az El Clasico, és mindegyik csapat megnyeri a további meccseit, akkor ugyebár mi leszünk a bajnokok?