Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rewolution5 írta:kettő -nyúl...jatszik ...elegge serulten...az 1 golnal benne volt az akcioban..novaksandor írta:Mennyi az eredmény srácok. Most találtam sopcast-on egy talán román adót, de nem írja az eredményt. Rooney sérülten játszik?
kettő -nyúl...jatszik ...elegge serulten...az 1 golnal benne volt az akcioban..novaksandor írta:Mennyi az eredmény srácok. Most találtam sopcast-on egy talán román adót, de nem írja az eredményt. Rooney sérülten játszik?
fcbarca0827 írta:Ha visszaolvasol, megtudod.novaksandor írta:Mennyi az eredmény srácok. Most találtam sopcast-on egy talán román adót, de nem írja az eredményt. Rooney sérülten játszik?
Ha visszaolvasol, megtudod.novaksandor írta:Mennyi az eredmény srácok. Most találtam sopcast-on egy talán román adót, de nem írja az eredményt. Rooney sérülten játszik?
Hagyjuk, már ezt... Amíg, bepötyögted a kérdést, nyugodtan visszaolvashattál volna először. Az első kérdésedre a választ megkaptad volna, 4 hozzászólással, a 2-ra 2 hsz-szal lejjebb... Ráadásul, ezek szerint, amíg megköszönted nekem a segítséget, addig se olvastál vissza...novaksndor írta:Köszi a kedves segítséget. Míg ezt a fél mondatot bepötyögted simán beírhattad volna a 2 számot és közte a kötőjelet.
Nem baj. Bizzunk benne, h nemcsak a kezdés, de a hajrá is hasonló lesz mint 2 hete.Capon írta:Hihetetlen ez a Bayern. 2 meccsen az első 7 percben kaptak 3 gólt összesen.
Ez így édes kevés.
Nekik is vmelyik francia csapat. Azért ők erősebbek a Bayern-nél.szajko írta:Szépen bekezdett az MU.
Remélem jó meccs lesz, rúghatna egyet a Bayern. Semleges szurkereknek jó lenne.
Azért nehogy parázzatok, hogy jaj...mi nem a bayern vagyunk.![]()
Mondjuk nekünk még ott az Inter.
Ez a Bayern egy nagy vicc! Esélyük sincs.ozsimiki írta:HEHE, így kell otthon kezdeni![]()
Így tovább M.U.