HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.16. 18:24:53

Persze, neten még tudom követni hálistennek, de azért mégis más keresgélni az 5 percenként befagyó streamek között, mint a fotelből hátradőlve nézni a meccset. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcaloki
Jugador del Barça

2010.05.16. 18:18:43

Még azért interneten nyomonkövetheted.

Sport1 itt szokott lenni: tv.0n-line.info

külföldi kommentárokkal: rojadirecta.com
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.16. 18:18:38

MichaaBee írta: :evil: :evil: :evil:
Köszönet az észak-magyarországi esőzéseknek! Vagányul lemaradok a meccsről miatta! Se TV, se közlekedés, se semmi... :x
internet úgyvélem van, szóval annyira csak nem vészes a szitu :P
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.16. 18:13:35

:evil: :evil: :evil:
Köszönet az észak-magyarországi esőzéseknek! Vagányul lemaradok a meccsről miatta! Se TV, se közlekedés, se semmi... :x
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.05.08. 01:10:55

Guardiola írta:nagyon(ide nem ezt írtam csak hát az autócenzúra ) nagy kár, hogy az utóbbi idők sikerei azt eredményezik, hogy a fórum színvonala csökken...
Amikor sokan már csak a sikereknek szurkolnak nem a csapatnak, akkor valami baromira nincs rendben.
Ez igaz, de ez kísérőjelenség, nem egyedi sajna.
Viszont sok régi/régebbi fórumer inaktív, ami szintén ráhatással bír erre az állapotra... :?
A mélyenszántóbbakat értem ezalatt, persze, azért voltak/vannak jópáran. 8)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.08. 00:56:45

[auto_cenzúra](ide nem ezt írtam csak hát az autócenzúra ) nagy kár, hogy az utóbbi idők sikerei azt eredményezik, hogy a fórum színvonala csökken...
Amikor sokan már csak a sikereknek szurkolnak nem a csapatnak, akkor valami baromira nincs rendben.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.07. 17:39:40

Kapják be az emberek! Kapja be az egész világ!

A nemiszervembe már. :evil: :x
:cry: :cry:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
El fanático
Entrenador del Barça

2010.04.30. 20:36:46

FCBarca88 megelőzött, nálam is elszakadt ma a cérna emiatt a cikk miatt - minden nap meg kell vennem azt a szennylapot a nagyimnak, aztán rögtön megnézem a sportrovatot, de ma tényleg kár volt... Oké, hogy bulvár - de azért megválogathatnák a szavaikat vagy ne az a kolléga írja a cikket, aki nyilvánvaló módon nem egy Barca drukker.
Ilyen stílusban még nem láttam megnyilvánulni még senkit a fent említett lapban, pedig volt már pár szaftos eset, de mégsem írták, hogy például: John Terry egy szexmániás vagy Tiger Woods egy ocsmány perverz - sőt!
Ezek után nagyon is meglepőnek tartom, hogy a legutóbbi verseny miatt újra sokat szidott Lewis Hamilton sem kapott hasonló jelzőket, de még Henry is megúszta a kezezéses esetnél. Most gurult el a gyógyszere ennek a firkásznak :evil:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.30. 17:22:59

Baromi nagy a kereslete is annak a szennynek. Valamivel el kell adni. :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.04.30. 17:15:31

Voltam olyan hülye, hogy beleolvastam a bors nevű "fantasztikus" napilap mai számába. Általában jókat mosolygom a sporthírekben előbukkanok elírásokon, téves információkon. Erre milyen címmel és alcímmel írnak a Barca-Interről?
,,Csalással sem döntős a Barcelona"
,,Busquets egy ócska kis színész"
[...]Piqué révén begyötört egy lesgólt[...]

Tudom nem kéne az ilyenen felkapni a vizet, de ez a csalással jelző nagyon felbosszantott. Az már megszokott, hogy az ellenfelek drukkerei ilyenekkel dobálóznak a rivális csapat felé, de egy médium, hogy hozhat le ilyet? A feszültség és viszály keltés a lényeg? Csak a másik fikázása... arról pl egy szó sincs, hogy az Inter hanyadszor jutott döntőbe, legutóbb mikor stb

Na mindegy, az újságot széttéptem, a "cikkíró" meg elmehet a...

:twisted:
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.30. 16:14:58

Slither írta:Ne küldjünk hozzátok pár kigyúrt fórumozót? :P :lol:
Hova kéne mennem? :lol:
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.04.29. 23:11:28

Slither írta:Ne küldjünk hozzátok pár kigyúrt fórumozót? :P :lol:

Amúgy hallgass Timre. :wink:
Jaja, a pasik jöhetnek.... :D Megbeszéljük anyumékkal, csak a gyerek maradjon egyben.... Köszönöm, hogy segítettetek, nagy nehezen majdcsak el lesz intézve ez is....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.29. 22:24:48

Ne küldjünk hozzátok pár kigyúrt fórumozót? :P :lol:

Amúgy hallgass Timre. :wink:
bonano
Barça B

2010.04.29. 22:08:07

nagyjudit89 írta:
Totál igazad van csak mifelénk a rendőrség.... Hagyjuk... Volt egy 13 éves csaj, őt egy 32 éves pasi zaklatta, és a rendőrség semmit sem csinált, csak akkor, mikor a csaj apja megtudta és "elbeszélgetett" a sráccal. Persze ebből is ki jött ki rosszul? Ezért nem akarom elmondani anyuméknak sem.... Abból mi lenne....
Kedves Judit!

A Szüleid azért vannak, hogy bizalommal fordulj Hozzájuk! Ha nem teszed, elfajulhat, és akkor már - lehet - késő lesz! Ezt Te sem szeretnéd, gondolom én. Ezért hallgass Timre, akinek teljesen igaza van!

ÉS FELTÉTLENÜL SZÓLJ A SZÜLEIDNEK!!!!
Ők szeretnek, védenek, óvnak. Érted élnek! Érted - is - vannak!!!!!

Ne attól félj, hogy mi lenne, ha elmondod? Hanem attól, hogy milyen következményei lehetnek annak, hogy ha nem mondod el!
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.04.29. 21:46:04

Tim írta:
nagyjudit89 írta: Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van!
Ha tényleg félsz tőle akkor szemrebbenés nélkül hívd ki a rendőrséget.
Halálosan komolyan mondom. Valószinüleg nem viszik be,de elbeszélgetnek vele egy kicsit amitől észhez tér. Mivel az utóbbi időben volt pár olyan eset amikor a derék rendőrök nem vették komolyan a bejelentést,és elfajultak a dolgok most már jobban figyelnek az ilyenekre. Sosem értettem egyébként az ilyen fickókat...Másrészről ha az én lányom körül ólálkodna így valaki(ez szerencsére még pár évet várat magára),saját kezűleg ásnám el valami félreeső helyen.Persze csak miután tarkón vágtam a lapáttal.
Totál igazad van csak mifelénk a rendőrség.... Hagyjuk... Volt egy 13 éves csaj, őt egy 32 éves pasi zaklatta, és a rendőrség semmit sem csinált, csak akkor, mikor a csaj apja megtudta és "elbeszélgetett" a sráccal. Persze ebből is ki jött ki rosszul? Ezért nem akarom elmondani anyuméknak sem.... Abból mi lenne....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Tim
Mezei fórumozó

2010.04.29. 21:35:13

nagyjudit89 írta: Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van!
Ha tényleg félsz tőle akkor szemrebbenés nélkül hívd ki a rendőrséget.
Halálosan komolyan mondom. Valószinüleg nem viszik be,de elbeszélgetnek vele egy kicsit amitől észhez tér. Mivel az utóbbi időben volt pár olyan eset amikor a derék rendőrök nem vették komolyan a bejelentést,és elfajultak a dolgok most már jobban figyelnek az ilyenekre. Sosem értettem egyébként az ilyen fickókat...Másrészről ha az én lányom körül ólálkodna így valaki(ez szerencsére még pár évet várat magára),saját kezűleg ásnám el valami félreeső helyen.Persze csak miután tarkón vágtam a lapáttal.
Kép
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.04.29. 20:57:29

Krojf írta:
nagyjudit89 írta:...
Drága Édes Csodás Csillag!
Rád akkor ma rossz nap virradt,
Hisz' kéretlen adják Neked a szépet,
A fene ezt az inzultáló népet!

Bárcsak oda libbenhetnék,
Egy komoly szónoklatot rittyenthetnék,
Hogy Te nekem vagy és nem vitás,
Így fals dolog a kéretlen csábítás!

Édesanyád ügye ne bántson,
Örülj annak, hogy már párszor
Neked tetszőn választott
'S Téged egy pasi sem sápasztott!

Mondjad meg nekem kérlek,
Hogy mi az, amivel védlek?
Előállok tüstént a farbával
'S erősítelek nemcsak a Barcával!
K.
Ments ki innen, gyere értem,
Ezt kérem én, kicsi szívem.
Csak siess drágám, még a héten,
Mert e gyerek követ minden lépten.
Üres most nekem így a létem,
Pedig csak egy jó apát kértem.
Az igazi nem foglalkozik vélem,
És én csak ezt kérdezhetem:'Miért nem?'

Hát gyere el te értem,
Ha lehet, ezen a héten.
Vagy írjál nekem, még nem,
Meg nem nyugszik fájó szívem!
Visca el Barca!!!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.04.29. 20:33:58

nagyjudit89 írta:Ne olvassa el senki, nem lelki segélyt várok csak egyszerűen ki kell adnom magamból!
Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van! A másik meg, találkoztam anyum volt élettársával..... 4 évig apám helyett apám volt és úgy szerettem. Anyum meg felidegesít, mert már a harmadik olyan barátja van, akit én nagyon szeretek, és akit apám helyett apámként szeretek. Ha vele is szétmegy én már nem tudom mit csinálok....
Bocs, nem olvassátok el, nem fontos, csak ezt nem tudom senkinek se elmondani!
Drága Édes Csodás Csillag!
Rád akkor ma rossz nap virradt,
Hisz' kéretlen adják Neked a szépet,
A fene ezt az inzultáló népet!

Bárcsak oda libbenhetnék,
Egy komoly szónoklatot rittyenthetnék,
Hogy Te nekem vagy és nem vitás,
Így fals dolog a kéretlen csábítás!

Édesanyád ügye ne bántson,
Örülj annak, hogy már párszor
Neked tetszőn választott
'S Téged egy pasi sem sápasztott!

Mondjad meg nekem kérlek,
Hogy mi az, amivel védlek?
Előállok tüstént a farbával
'S erősítelek nemcsak a Barcával!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.04.29. 19:46:39

Ne olvassa el senki, nem lelki segélyt várok csak egyszerűen ki kell adnom magamból!
Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van! A másik meg, találkoztam anyum volt élettársával..... 4 évig apám helyett apám volt és úgy szerettem. Anyum meg felidegesít, mert már a harmadik olyan barátja van, akit én nagyon szeretek, és akit apám helyett apámként szeretek. Ha vele is szétmegy én már nem tudom mit csinálok....
Bocs, nem olvassátok el, nem fontos, csak ezt nem tudom senkinek se elmondani!
Visca el Barca!!!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.04.08. 17:59:20

kamaj írta:El vagyok keseredve. Történt, hogy én egy tanyasi résznél lakok Debrecen határában és itt nagyon nehezen élnek az emberek (sajnos Mi is). Ezen a nyáron lett 26 tyúkunk meg egy kakasunk. Örültünk ennek, hisz az a kevéske tojás amit adtak nagyon jól jött. Ma reggelre viszont arra ébredtem, hogy egy róka 1 kivételével az összeset, elvitte, megölte. Az ember nem hinné mennyire hozzánő a háziállatai...
Megnéztem a tett helyszínét és látszik, ahogy menekülni próbáltak a tyúkok.
Valószínűleg az az egy is így élte túl, hogy meghúzódott a többiek alatt.
Komolyan mondom olyan érzésem volt kint, mint egy mészárlás helyszínén...
Egyszerre érzek undort és gyűlöletet valamint szomorúságot is. Legfőképpen azért, mert szerettem azokat az állatokat, több mint a felének, még neve is volt... A szüleimet is lesújtotta reggel. Ne haragudjatok, remélem nem rontom el senkinek a kedvét, de muszáj volt ezt kiírnom magamból.
Akkor mostantól Vuk is kevésbé szimpatikus?
Vagy Vuk is csak azért szimpatikus, mert a Simabőrűtől lopott???
K.
Blaugrana palocista maximalista!
kamaj
Capitá del Barça

2010.04.08. 07:58:14

El vagyok keseredve. Történt, hogy én egy tanyasi résznél lakok Debrecen határában és itt nagyon nehezen élnek az emberek (sajnos Mi is). Ezen a nyáron lett 26 tyúkunk meg egy kakasunk. Örültünk ennek, hisz az a kevéske tojás amit adtak nagyon jól jött. Ma reggelre viszont arra ébredtem, hogy egy róka 1 kivételével az összeset, elvitte, megölte. Az ember nem hinné mennyire hozzánő a háziállatai...
Megnéztem a tett helyszínét és látszik, ahogy menekülni próbáltak a tyúkok.
Valószínűleg az az egy is így élte túl, hogy meghúzódott a többiek alatt.
Komolyan mondom olyan érzésem volt kint, mint egy mészárlás helyszínén...
Egyszerre érzek undort és gyűlöletet valamint szomorúságot is. Legfőképpen azért, mert szerettem azokat az állatokat, több mint a felének, még neve is volt... A szüleimet is lesújtotta reggel. Ne haragudjatok, remélem nem rontom el senkinek a kedvét, de muszáj volt ezt kiírnom magamból.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.03.31. 22:50:13

,,Az Arsenal leleplezte a Barca-varázslatot" nso...](*,) ja én meg a Húsvéti nyuszit...
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
LM10
Director del Fútbol

2010.03.19. 21:43:11

A hivatalos oldalon kb. egy héttel a meccs előtt lesz csak pontosítva a dátum. Ez azért van, mert mikor sorsolták a meccseket a bajnokságban, akkor ideglenesen minden találkozót vasárnapra sorsoltak, amit később módosítanak. :wink: De mivel a clasico nagy érdeklődésű, már msot megvan az időpontja: április 10. 22:00
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.19. 21:37:23

El fanático írta:Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZT :arrow: valaki:

Kép
A Sport Tv, április tizedikével reklámozza, a SZTÁR Sportban is ezt olvasni... :roll: Szóval, nem vágom, mindenesetre ez adott egy kis reménysugarat. 8)
Rewolution5 írta:egy vérbeli Barcelona FAN-nak ez nem okozhat gondot :)
:-$ [-X Ezt meg se "hallottam"! Lehet, hogy az elmúlt 12 év rajongása nem is igazi, mert ott leszek az osztálytalálkozón? :-# :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.19. 21:27:16

El fanático írta:
fcbarca0827 írta:Hú, de nagyon ideges lettem... Ugye tudjátok mi lesz április 10-én (szombat) este 10 órakor? :roll: )
Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZT :arrow: valaki:

Kép
egy vérbeli Barcelona FAN-nak ez nem okozhat gondot :)
Kép
Lezárt