Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
internet úgyvélem van, szóval annyira csak nem vészes a szituMichaaBee írta:![]()
![]()
![]()
Köszönet az észak-magyarországi esőzéseknek! Vagányul lemaradok a meccsről miatta! Se TV, se közlekedés, se semmi...![]()
Ez igaz, de ez kísérőjelenség, nem egyedi sajna.Guardiola írta:nagyon(ide nem ezt írtam csak hát az autócenzúra ) nagy kár, hogy az utóbbi idők sikerei azt eredményezik, hogy a fórum színvonala csökken...
Amikor sokan már csak a sikereknek szurkolnak nem a csapatnak, akkor valami baromira nincs rendben.
Hova kéne mennem?Slither írta:Ne küldjünk hozzátok pár kigyúrt fórumozót?![]()
![]()
Jaja, a pasik jöhetnek....Slither írta:Ne küldjünk hozzátok pár kigyúrt fórumozót?![]()
![]()
Amúgy hallgass Timre.
Kedves Judit!nagyjudit89 írta:
Totál igazad van csak mifelénk a rendőrség.... Hagyjuk... Volt egy 13 éves csaj, őt egy 32 éves pasi zaklatta, és a rendőrség semmit sem csinált, csak akkor, mikor a csaj apja megtudta és "elbeszélgetett" a sráccal. Persze ebből is ki jött ki rosszul? Ezért nem akarom elmondani anyuméknak sem.... Abból mi lenne....
Totál igazad van csak mifelénk a rendőrség.... Hagyjuk... Volt egy 13 éves csaj, őt egy 32 éves pasi zaklatta, és a rendőrség semmit sem csinált, csak akkor, mikor a csaj apja megtudta és "elbeszélgetett" a sráccal. Persze ebből is ki jött ki rosszul? Ezért nem akarom elmondani anyuméknak sem.... Abból mi lenne....Tim írta:Ha tényleg félsz tőle akkor szemrebbenés nélkül hívd ki a rendőrséget.nagyjudit89 írta: Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van!
Halálosan komolyan mondom. Valószinüleg nem viszik be,de elbeszélgetnek vele egy kicsit amitől észhez tér. Mivel az utóbbi időben volt pár olyan eset amikor a derék rendőrök nem vették komolyan a bejelentést,és elfajultak a dolgok most már jobban figyelnek az ilyenekre. Sosem értettem egyébként az ilyen fickókat...Másrészről ha az én lányom körül ólálkodna így valaki(ez szerencsére még pár évet várat magára),saját kezűleg ásnám el valami félreeső helyen.Persze csak miután tarkón vágtam a lapáttal.
Ha tényleg félsz tőle akkor szemrebbenés nélkül hívd ki a rendőrséget.nagyjudit89 írta: Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van!
Ments ki innen, gyere értem,Krojf írta:Drága Édes Csodás Csillag!nagyjudit89 írta:...
Rád akkor ma rossz nap virradt,
Hisz' kéretlen adják Neked a szépet,
A fene ezt az inzultáló népet!
Bárcsak oda libbenhetnék,
Egy komoly szónoklatot rittyenthetnék,
Hogy Te nekem vagy és nem vitás,
Így fals dolog a kéretlen csábítás!
Édesanyád ügye ne bántson,
Örülj annak, hogy már párszor
Neked tetszőn választott
'S Téged egy pasi sem sápasztott!
Mondjad meg nekem kérlek,
Hogy mi az, amivel védlek?
Előállok tüstént a farbával
'S erősítelek nemcsak a Barcával!
K.
Drága Édes Csodás Csillag!nagyjudit89 írta:Ne olvassa el senki, nem lelki segélyt várok csak egyszerűen ki kell adnom magamból!
Ez a k.... srác már leszállhatna rólam, mindig itt van a ház körül és idegesít, folyton azt kérdezgeti, hogy miért nem járok vele!!!!!!!!!! Az agyamra megy, nem merek kilépni az utcából, de még a házból sem, mert ő ott van! A másik meg, találkoztam anyum volt élettársával..... 4 évig apám helyett apám volt és úgy szerettem. Anyum meg felidegesít, mert már a harmadik olyan barátja van, akit én nagyon szeretek, és akit apám helyett apámként szeretek. Ha vele is szétmegy én már nem tudom mit csinálok....
Bocs, nem olvassátok el, nem fontos, csak ezt nem tudom senkinek se elmondani!
Akkor mostantól Vuk is kevésbé szimpatikus?kamaj írta:El vagyok keseredve. Történt, hogy én egy tanyasi résznél lakok Debrecen határában és itt nagyon nehezen élnek az emberek (sajnos Mi is). Ezen a nyáron lett 26 tyúkunk meg egy kakasunk. Örültünk ennek, hisz az a kevéske tojás amit adtak nagyon jól jött. Ma reggelre viszont arra ébredtem, hogy egy róka 1 kivételével az összeset, elvitte, megölte. Az ember nem hinné mennyire hozzánő a háziállatai...
Megnéztem a tett helyszínét és látszik, ahogy menekülni próbáltak a tyúkok.
Valószínűleg az az egy is így élte túl, hogy meghúzódott a többiek alatt.
Komolyan mondom olyan érzésem volt kint, mint egy mészárlás helyszínén...
Egyszerre érzek undort és gyűlöletet valamint szomorúságot is. Legfőképpen azért, mert szerettem azokat az állatokat, több mint a felének, még neve is volt... A szüleimet is lesújtotta reggel. Ne haragudjatok, remélem nem rontom el senkinek a kedvét, de muszáj volt ezt kiírnom magamból.
A Sport Tv, április tizedikével reklámozza, a SZTÁR Sportban is ezt olvasni...El fanático írta:Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZTvalaki:
Rewolution5 írta:egy vérbeli Barcelona FAN-nak ez nem okozhat gondot
egy vérbeli Barcelona FAN-nak ez nem okozhat gondotEl fanático írta:Ezt a verziót én is hallottam, de akkor végre magyarázza el EZTfcbarca0827 írta:Hú, de nagyon ideges lettem... Ugye tudjátok mi lesz április 10-én (szombat) este 10 órakor?)
valaki: