Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán itt. Árakat nemtom hol találod, de ők feliratozást is vállalnak.Predator írta:Hello!
Csapatomnál felmerült az ötlet,hogy vennénk közös melegítőt mindenkinek...tudna valaki ajánlani vmilyen üzletet,oldalt,ahol lehetne viszonylag olcsón,jó minőségű melegítőt kapni több méretben is?
Előre is köszi a segítséget!
Hát az aligha megfelelő.Messiaskii írta:...alkoholfogyasztás megfelelő a tizennyolc év alatti korosztálynak is ?
És ott lehet káromkodni?Slither írta:Slam Poetry
utánéztem neked neten, de absz. semmi infót nem találtam arról, h tv-ben látható lesz-e vagy sem, stream-ről szintén 0 infóSlither írta:Nehéz kérdésem van, valszeg a legtöbb ember az se tudja miről is van szó, de hátha.
Szóval: Tudja vki hogy az idei USA-beli nemzeti slam poetry (NPS) verseny közvetíti vmelyik TV csatorna (nagyobb USA kábelcsatornák) vagy akár vmi online stream? Vagy elérhetőek lesznek a felvétek majd a verseny után?
Ez engem is érdekelne, szal ha megtudod valahonnan, akkor beirhatnád ide, vagy PÜ-ben ha megkérhetlek rá.Slither írta:Szóval: Tudja vki hogy az idei USA-beli nemzeti slam poetry (NPS) verseny közvetíti vmelyik TV csatorna (nagyobb USA kábelcsatornák) vagy akár vmi online stream? Vagy elérhetőek lesznek a felvétek majd a verseny után?
Tessék! (Google... aki keres találHunter91 írta:http://www.fcbfans.com/concursoliga/
Ezt a hátteret honnan lehet megszerezni?(kis kép középen)
Nem baj ha nincs rajt aláírás,de azzal együtt még jobb lenne.
nagyon ritka film lehet ez egyszerűen sehol se tudom megtalálni ..a moovitól kezdve a netmaffia.hu-ig semmi ...hihehetetlen.... http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww ... 39972.html egy kis ismerkedés a filmmelRinku írta:Csatlakozom, én is szívesen megnézném!Rewolution5 írta:Sára Sándor - Pergőtűz....be tudná nekem linkelni valaki ezt a filmet...hálás köszönetem....nagyon nagyon rég óta keresem, sajnos eredménytelenül..
Más: a skylink-es satelliton milyen sport tv-k vannak??---ha esetleg van valakinek ilyen...
Csatlakozom, én is szívesen megnézném!Rewolution5 írta:Sára Sándor - Pergőtűz....be tudná nekem linkelni valaki ezt a filmet...hálás köszönetem....nagyon nagyon rég óta keresem, sajnos eredménytelenül..
Más: a skylink-es satelliton milyen sport tv-k vannak??---ha esetleg van valakinek ilyen...