Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem épp ezért igaz amit mondott, mert ha mi itteniek mondanánk véleményt lehet még ennél is rosszabb lenne, ha ti odaaát mondanátok véleményt még Pavon is király lenne!Swineherd írta:nem, hanem most már Inter drukker, ezt akartam mondani...és asszem ezzel mindent elmondtam...Ordog írta:Tehát ezzel azt mondtad, hogy most reál drukker. Vszeg nem a legelfogultabbak közé tartozik, ezért is lehet a szavára adni
1 bicikli csele sikerult egész meccsen..pfff...En montam h nem 1 nagy szám a gyerek, rugni aztán abszolut nem tud, ahogy meg a horvát védok a folde zuztákVito írta:néztem a brazil-horvát meccset, ha ennyit tud Robinho, akkor nem vok bex..va tőle.
ok, nem ügyetlen a bringás, de pl. Tudor 3X földhöz vágta!
csak a részeg Verebes volt annyira elájulva tőle:
"mindegy mennyibe került, ez a srác mindent megér"
Mert a [auto_cenzúra] spanyol válogatottba [auto_cenzúra] játékosok kellenek, és bizonyos számu [auto_cenzúra] mardisosnak is kell benne mindig lenni.Colin írta:Ha akkora szarok akkor miért válogatottak? Ez még Kitfisto szintét se üti...Enrique írta:Csak nehogy neki legyen igaza..![]()
![]()
Látom gyakorlod az angol szavak kiejtését, sok szerencsét hozzá továbbra is!Ordog írta:Ja télleg az áruló már az Interben játszik, szegény Inter...
Na de mind1 is. Szvájnhörd ahogy elnéztem a te hozzászólásodat az említett hsz után, te is csak Ronaldo ócsárlásával nem értettél egyet. Az utána lévő "tudod hogy itt nem Ronaldoval van a probléma" sorral pedig egyenesen az igazságok igazságát fogalmazták meg... Szoa te is sejtessz valamit, amit itt jópáran, csak te még nem akarod elhinni![]()
![]()
Ja télleg az áruló már az Interben játszik, szegény Inter...Swineherd írta:nem, hanem most már Inter drukker, ezt akartam mondani...és asszem ezzel mindent elmondtam...Ordog írta:Tehát ezzel azt mondtad, hogy most reál drukker. Vszeg nem a legelfogultabbak közé tartozik, ezért is lehet a szavára adni
szánalmas dolognak tartom ezen keseregni, kivéve persze hogyha ő a nagy kedvenced..Swineherd írta:nem úgy vettem észre..bár érthető is, de mind1...Badi írta: milyen vigaszkeresés?
nem vagyunk elkeseredve Messitől ha erre célzol...