Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tavaly május 2.-án volt, de a Visca el Barca előtt politizáltálistyke6 írta:Ez nem igaz, ilyen nincsen.
Tavaly majus 1.-en volt a Clasico. Akkor nem tudtam nezni, de 5 percenkent szoltak telefonon , hogy mi a helyzet.
Iden pedig szuletesnapozni vagyok meghivva.
Este fel 11 kor indulok haza, hogy nezzem meg a meccset, majd ejjel 1 kor indulok vissza... mindig valami kozbe jon.
Sok sikert kivanok mindket csapatnak, gyozzon a jobbik!
Visca el Barca!
bali 15 írta:Mindkét csapat idei meccseit nézve szerintem eléggé esélytelen arra hogy a Real a Classico utáni meccseit elveszítse. A Real-nak csak a Barcától kell félnie a bajnokságban. Ahogy nekünk is csak a Real-tól kell tartanunk.elég egy madridi botlás ahhoz,hogy az élen legyünk.
Ezért [auto_cenzúra] a primera division, nem igen számíthatunk más csapatra akik keresztbe tehetnek a másiknak.
Mindkét csapat idei meccseit nézve szerintem eléggé esélytelen arra hogy a Real a Classico utáni meccseit elveszítse. A Real-nak csak a Barcától kell félnie a bajnokságban. Ahogy nekünk is csak a Real-tól kell tartanunk.elég egy madridi botlás ahhoz,hogy az élen legyünk.
Ezt már rég leakartam írni. Míg Pep képes mindig váratlanokat húzni a kezdővel(többször sikeresen), ellenben a Realnál 1-2 nappal a meccs előtt leírt várható kezdőcsapat szinte mindig megegyezik az akkori kezdővel.Mindenesetre ezen nem lepődnék meg annyira,mert Pep már megannyiszor okozott már meglepetéseket,hogy az ilyen döntéseire számítani lehet.
Azért ez nem teljesen igaz szerintem. Én úgy látom, hogy most Messi egy kicsit elhomályosította a többieket, de képesek vagyunk szerintem akár egy meccsre is felpörögni. Pl.: Pique, Dani és Henry általában extra motivált a Madrid elleni meccseken. Majd szétveti őket a tenni akarás.LG írta:Ez az egyik dolog. A másik meg, most közel sem tudunk a legerősebb csapatunkal kiállni. Eleve két fontos emberünk sérült: Ibra és Abidal. Iniesta és Pique most térnek vissza csak a sérülésükből. Keita is nemrég sérült volt, és még talán annyira nem vette fel a ritmust. Henry és Touré idén csak epizódszerepeket kaptak eddig. Dani Alves is volt már jobb formában.lui1698 írta:Hatalmas meccs kezdődik majd 22:00-kor.
Nem lesz egyszerű menet. Nem lesz 2-6 se az biztos. Már nem Heinzék, Metzelderek szaladgálnak a madridi védelemben.
VISCA
Szóval nem tudom. Sztem húzós lesz.
Ez az egyik dolog. A másik meg, most közel sem tudunk a legerősebb csapatunkal kiállni. Eleve két fontos emberünk sérült: Ibra és Abidal. Iniesta és Pique most térnek vissza csak a sérülésükből. Keita is nemrég sérült volt, és még talán annyira nem vette fel a ritmust. Henry és Touré idén csak epizódszerepeket kaptak eddig. Dani Alves is volt már jobb formában.lui1698 írta:Hatalmas meccs kezdődik majd 22:00-kor.
Nem lesz egyszerű menet. Nem lesz 2-6 se az biztos. Már nem Heinzék, Metzelderek szaladgálnak a madridi védelemben.
VISCA
Na így kell hozzá állni!Szotyi írta:Simán leverjük a Madridot!Örüljenek ,hogy ha nem kapnak megint egy 6-ost!
Ez igaz volt addig, amíg nem lendült formába, de mint láthattunk Londonban, ez már megváltozott.bali 15 írta:Marhára pipa vagyok hogy Ibra nem játszhat.![]()
A büdös életbe már......
Bár azt mondják hogy a játékunk nélküle dinamikusabb.
BARCA-Racing 4:0,23. fordulóElBartimaeus írta:
Bocsi, de Iniestanak van már egy gólja idén.Csak sajnos nem emlékszem, hogy ki ellen lőtte.
![]()
szerintem a világon két csapat van, akiknek tagjai 100%a képes gólt rúgni. ez lesz 10tölSztem majd minden játékos képes a gólszerzésre. Bojan is megmutatta hogy nem véletlenül van itt, Pedro pedig képes mindig a legjobbkor gólt lőni -és mikor lenne a legfontosabb ha nem ma- ha Henry játszani fog, benne is mindig ott a gól.
Emiatt mondják sokan a Barcára hogy Messi-függő. Sztem majd minden játékos képes a gólszerzésre. Bojan is megmutatta hogy nem véletlenül van itt, Pedro pedig képes mindig a legjobbkor gólt lőni -és mikor lenne a legfontosabb ha nem ma- ha Henry játszani fog, benne is mindig ott a gól. És ez még csak a támadó-szekció. Szal én nem félek. Ha pedig Messi hozza a formáját, akkor legalább 4 védő kell rá ami nem kis előny a többi támadónak.Sanama írta:Na ez az én bajom is.Enjoy írta:Messin kívül ki lehet még potenciális gól szerző?
Mert én valahogy másból nem nézem ki, hogy bökjön egy-két gólt.
és ha leszedik a pályáról Messit, akkor...
Én Henry-t beraknám a kezdőbe, hátha megmaradt valami Ramos-nak az emlékezetében róla, s tartanának tőle
Messi és pont.