Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lépj be a biztonsági kóddalFtcSikiHun írta:És hogy lehet itt csoportot keresni?MichaaBee írta:Alltid.orgHunter91 írta:Én is feljutottam a VII.289-be. A csoport erősségének szintjét hol tudom megnézni?
Itt megkeresed a csoportodat és a tabella fölött lesz egy mutató. Pl: 608/1024.
Minden esetben a középpálya a legfontosabb, hacsak nem ellentámadásra építesz. Ha birtokolsz, akkor jó eséllyel szerzel gólt, s elég mellé a védelmedet vagy a támadásodat erősre csinálni. Ha a védelmed erős, akkor speces játékosokkal tudod biztosítani a sikert, ha a támadásod erős a védelem kárára, akkor csak magas birtoklással tudsz komepnzálni.Ronaldinho&Barca írta:Elég érdekes dolog történt velem, közöm nem volt a feljutáshoz, mégis a VI.680-ban kötöttem ki. Nagyjából a szurkolókkal tudok egyet érteni, ebben a csoportban minden nap ajándék.De a bent maradásért ádáz csata lesz. Mit tudnátok javasolni nekem? Kéne igazolnom játékost, szélső hátvédjeim idősek már, illetve csatáraim nem képessel gólt lőni, kapusom meg egy kiégett ifi, szerintetek melyik poszt fontosabb a VI-d osztályban?
És hogy lehet itt csoportot keresni?MichaaBee írta:Alltid.orgHunter91 írta:Én is feljutottam a VII.289-be. A csoport erősségének szintjét hol tudom megnézni?
Itt megkeresed a csoportodat és a tabella fölött lesz egy mutató. Pl: 608/1024.
Alltid.orgHunter91 írta:Én is feljutottam a VII.289-be. A csoport erősségének szintjét hol tudom megnézni?
Eddig is elég erős volt az osztályom (69/1024 az alltid szerint), de ahogy elnéztem most 2 elég erős csapat került hozzánk. Bár a védőim edzése most még fontosabb , mint a bajnokság, azért jó lenne bennmaradni.ElBartimaeus írta:Na, kettő verhető ellenfél jutott fel és egy robot esett le, ez esetben a cél a díjazott helyek egyikének élérése a bajnokságban.Igazából csak 1 verhetetlen csapat maradt, a többiek közül meg 1-2-től várok idegenbeli verést, egy másiktól 2 döntetlent, a többi meccsemet meg jó volna megnyerni.
Többieknek hogy alakult a mozgása a csoportjaikban?
Egy hét múlva vissza fog állni a középértékre (4,5 = hűvös). Utána egész szezonon keresztül vigyázni kell rá, hogy a középpálya erős legyen. A fenntartásának legegyszerűbb módja a lazázás, az 1/3-dal megdobja a csapatszellemet. Ezért jó a kupa, ott végig lehet lazázni, hogy a bajnokságban erős legyen + a kötelező bajnokikon be kell tolni. Szezon meccsét nem érdemes 1-nél többször játszani, akkor is csak nagyon indokolt esetben, vagy a szezon utolsó tétmeccsén.messideco írta:A csapatszellemen hogyan lehetne javítani? Mert nálam ingerült, és az nem nagyon jó előjel.
Nem lett betiltva, csak megszűnt.kleno04 írta:hh betiltották a VIII. osztályt, most megint nem lesz VIII. osztály vagy miMichaaBee írta:Elég nehezen esnél ki, mivel be lett szüntetve a VIII. osztály.Alapból ezért jutottál fel, de azért küzdj minimum az 5-6. helyért, VII. osztályban szerintem az a minimum.
![]()
Egy nagyon béna meg egy középbéna csapat jutott fel a csoportomba. Mindkettő simán verhető. (Ráadásul a középbéna csak erőnlétet edz.Többieknek hogy alakult a mozgása a csoportjaikban?
hh betiltották a VIII. osztályt, most megint nem lesz VIII. osztály vagy miMichaaBee írta:Elég nehezen esnél ki, mivel be lett szüntetve a VIII. osztály.Alapból ezért jutottál fel, de azért küzdj minimum az 5-6. helyért, VII. osztályban szerintem az a minimum.
Elég nehezen esnél ki, mivel be lett szüntetve a VIII. osztály.FtcSikiHun írta:Mi a p*csa?![]()
![]()
2010-04-10 Feljutottál egy magasabb osztályba, ezért 10%-kal megnőtt a szurkolótáborod létszáma. Az új szurkolók egyúttal be is fizették a tagdíjat, 186 eFt-ot.
Hát innen úgy fogok kihullani mint a fene
Szerk.:
Célkitűzés a szezonban: Nem vagyunk idevalók
Jó előjel
Ehhh.... Ezt sikerült nem észrevennem.MichaaBee írta:Chris a román bajnokságban szerepel, ezért simán eltérhetnek a dolgok.Cumbee írta:Hm ez érdekes milyen erős bolt a bajnokságod VII. osztályban? Mert én is 3. lettem és nem írja, hogy feljutottam volna, pedig töb pontom lett mint neked. Azt tudom csak elképzelni, hogy volt 1-2 plusz üres hely és te egy igen erős VII. 3.-aként jutottál fel.Ezért van az is, hogy nála hamarabb került kiírásra a leendő csoportja.
Chris a román bajnokságban szerepel, ezért simán eltérhetnek a dolgok.Cumbee írta:Hm ez érdekes milyen erős bolt a bajnokságod VII. osztályban? Mert én is 3. lettem és nem írja, hogy feljutottam volna, pedig töb pontom lett mint neked. Azt tudom csak elképzelni, hogy volt 1-2 plusz üres hely és te egy igen erős VII. 3.-aként jutottál fel.
Nálam:Z.Chris írta:VII.132Cumbee írta:Hm ez érdekes milyen erős bolt a bajnokságod VII. osztályban? Mert én is 3. lettem és nem írja, hogy feljutottam volna, pedig töb pontom lett mint neked. Azt tudom csak elképzelni, hogy volt 1-2 plusz üres hely és te egy igen erős VII. 3.-aként jutottál fel.
Liga rangsor: 470 / 1024
Hát ha ez erősnek tűnik akkor lehetséges.
A VI osztály amibe kerültem meg csak:
Liga rangsor: 807 / 1024
Szóval tényleg van benne valami.![]()
Én szivesen átadnám neked.
VII.132Cumbee írta:Hm ez érdekes milyen erős bolt a bajnokságod VII. osztályban? Mert én is 3. lettem és nem írja, hogy feljutottam volna, pedig töb pontom lett mint neked. Azt tudom csak elképzelni, hogy volt 1-2 plusz üres hely és te egy igen erős VII. 3.-aként jutottál fel.