Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
en is nagyon remelem hogy nyerunk bocs nincs ekezetXDBaly8 írta:A kosarasoknál a classicót a Barca nyerte 78-73-ra. Remélem a másik derbi is ugyanazon csapat győzelmével zárul
Vannak csapatok, amelyeket nem kell kényszeríteni semmiféle külső módszerekkel (más csapattal), hogy betömörüljenekFernando írta:Nem volt kötelező nyernie a Chelsea-nek. Azért tömörül be ellenünk mindenki, mert nem hagyjuk, hogy támadjanak. Szerintem baromi logikus.
És akkor mi van a Valenciaval? Ők mindig úgy jönnek ki,hogy az első 15-25percben ők dominálnak.Fernando írta:Nem volt kötelező nyernie a Chelsea-nek. Azért tömörül be ellenünk mindenki, mert nem hagyjuk, hogy támadjanak. Szerintem baromi logikus.
Chelsea miért tömörült volna be hazai pályán ellenünk, amikor nyerniük kellett volna?lluisllach89 írta: És a madrid hazai pályán miért tömörülne be?
Nekik nyerniük kell.
Nah mind1.
Menj csak nyugodtan szülinapozni, max tartasz egy 2 órás pihit...az egyik bort add az ünnepeltnek, a másikat pedig vidd magaddal majd 22.00-kor a tévé eléistyke6 írta:2 uveg bor itt van az asztalom mellett, most gondolkozok, hogy menjek el szulinapozni, vay igyam meg a meccs nezes kozben.![]()
Itthon akarok maradni es Barca gyozelmet latni
2 üveg bor után tökmind1 hogy hol vagy,úgyse tudod megállapítani:)istyke6 írta:2 uveg bor itt van az asztalom mellett, most gondolkozok, hogy menjek el szulinapozni, vay igyam meg a meccs nezes kozben.![]()
Itthon akarok maradni es Barca gyozelmet latni
Nem betömörülnek csak mi erőltetjük rájuk a játékunkat ergo a támadószekciónk sokkal erősebb mint a védelmünk.Tivornya írta:Tudtam, h lesz valaki, aki belémköt![]()
Na de elmondom, h miért gondolom így: mindenki látja, h a legtöbb esetben kontratámadással lehet minket beparáztatni...az Arsenal elleni 2 meccsnél is 2 gólt így lőttek nekünk és ha szerencséjük van, akkor még több ilyen gólt is lőhettek volna...tehát ha betömörülnek és labdát szereznek ellenünk és gyorsan lekontráznak, akkor van esélyük gólt lőni nekünk, mert a betonbiztos védelmünket még nehezebb feltörni, mint a támadósorunkat megállítani
Nem épp fordítva lenne logikus?Tivornya írta:Én úgy gondolom, h amíg 0-0 az állás, addig a Madrid engedi játszani a szeretett csapatunkat és a kontrákra épít, hátha találnak egy gólt...és onnantól próbálkoznak majd a letámadással, h ne tudjunk nyugodtan építkezni az egyenlítés reményében...
majd a meccs idejében kapsz!mario18 írta:Tudna vlki adni egy linket ahol megtudom nézni este a meccset?
Nagyon megköszönném