Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is ezt látom...Mental_Theo írta:nem először fordított már a Madrid idén.
nagyon felpörögnek a 2. félidőre. Busquets amig pályán van, baj van.
a Madrid a 2. félidő elején gólt fog lőni, mi meg összezavarodunk. ezt látom a jósgömbömben...
Ezzel nagyon nem értek egyet, az első fél órában csak fetrengett, és amikor tovább tudta tenni a labdát, akkor is eladta. Remélem feljavul a második félidőre, de ha nem, akkor Henry mindenképp jöhet a helyére. Jónak tartom Pedrot, elismerem az eddigi teljesítményét, de ez ide kevés. Mint ahogy kevés a komplett támadójátékunk is, így nem lehet meccset nyerni, hogy egy csatárunk van, de "az se csatár". Persze, benne van a gól mindenkiben szinte ebből a csapatból, de akkor is... Ne kísértsük a szerencsét!bali 15 írta:Pedro játéka egészen tetszik. Csak az a kár hogy agyon rúgják.
Szünetben jöjjön Ini és Henry.
Szerintem tökéletesen játszik. Egyszerűen fizikailag nagyon sebezhető.Saint Germain írta:Eddig elég jó a mérkőzés. Tőlünk egyedül Pedro lóg ki a sorból. Olyan mint, ha zavarná a labda, mikor hozzákerül. Szerintem nincs felkészülve még az ilyen nagy meccsekre.
Ja oké:)daffy írta:értem,hogy mire írtad,csak gondoltam hozzáfűzöm a saját véleményem,ami az,hogy higu játékát raúl simán lehozza még most isbence-barca írta:Nem idegességből írtam, csak megjegyeztem, h sajnos a szurkolók (minden csapatnál!) néha annyira elvakultak, h nem látják be az ellenfél góljátdaffy írta:ne idegeld magad,nézd objektíven a meccset és rájössz,h higu még mindig nem tud semmit a nagyok ellen,na az majd kiidegel
értem,hogy mire írtad,csak gondoltam hozzáfűzöm a saját véleményem,ami az,hogy higu játékát raúl simán lehozza még most isbence-barca írta:Nem idegességből írtam, csak megjegyeztem, h sajnos a szurkolók (minden csapatnál!) néha annyira elvakultak, h nem látják be az ellenfél góljátdaffy írta:ne idegeld magad,nézd objektíven a meccset és rájössz,h higu még mindig nem tud semmit a nagyok ellen,na az majd kiidegel
Nem idegességből írtam, csak megjegyeztem, h sajnos a szurkolók (minden csapatnál!) néha annyira elvakultak, h nem látják be az ellenfél góljátdaffy írta:ne idegeld magad,nézd objektíven a meccset és rájössz,h higu még mindig nem tud semmit a nagyok ellen,na az majd kiidegel
Elképesztő hogy milyen munkát végez.Bob_Marley írta:Na ezért nem szabad kinyílni, MESSI mekkorát futott vissza, te jó ISTEN!
ne idegeld magad,nézd objektíven a meccset és rájössz,h higu még mindig nem tud semmit a nagyok ellen,na az majd kiidegelbence-barca írta:madridistán most meg már Messi kezezett a gólnál, sztem tisztán látható vt, h nem, de ezt lehet magyarázni egy realosnak... -.-"
Marcelo meg jól látom, h nem meri rálőni?