Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
értem. nem arra gondoltam.Maxi írta:"de azt már számításba se vette, hogy Deco sem csak támad!"
Megfigyeltem, és szerintem ez azt jelenti!
nem is azt írtam, ha megfigyeled...Maxi írta:nem akarok helyette beszélni de szerintem egy szóval nem mondta, hogy Deco csak támad!Swineherd írta: Egyetértek, csak Enrique---aki de nagy vki, hogy admin, jajj istenem---írta, hogy most akkor védekezik, vagy támad, de azt már számításba se vette, hogy Deco sem csak támad!
Én tudom, hogy Deco is kiveszi a részét a védekezésből, de alapvetően támadó kp...ennyi lenne...
jahh, szóval a támadó sorban csak csatárok vannak, menj már valahovaMaxi írta:Hát nem tudtad, hogy Juninho csatár?????Badi írta:egy középpályást miért említesz egy lapon Oliveiraval?
ő is középpályás mélyentisztelt okostojás barátom?![]()
Ja az előbb még az volt a baja, hogy mi miért nem értjük meg, hogy Baptista nem csatár hanem középpályás!És erre:
"és ő a közvetlen cseresor a támadó részlegben..."
nem akarok helyette beszélni de szerintem egy szóval nem mondta, hogy Deco csak támad!Swineherd írta: Egyetértek, csak Enrique---aki de nagy vki, hogy admin, jajj istenem---írta, hogy most akkor védekezik, vagy támad, de azt már számításba se vette, hogy Deco sem csak támad!
Én tudom, hogy Deco is kiveszi a részét a védekezésből, de alapvetően támadó kp...ennyi lenne...
Maxi írta:"Deco is védekezik, igaz???"
"jahh értem, Deco a vkp"
Akkor most mivan???Most egyetértessz vagy csak beszélsz öszze-vissza???
Hát nem tudtad, hogy Juninho csatár?????Badi írta:egy középpályást miért említesz egy lapon Oliveiraval?
ő is középpályás mélyentisztelt okostojás barátom?
ki említette egy szinten???Badi írta:egy középpályást miért említesz egy lapon Oliveiraval?
ő is középpályás mélyentisztelt okostojás barátom?
"Deco is védekezik, igaz???"Swineherd írta:ez rendben is van, teljesen egyetértek, de Baptista-ra is illik mindez...Maxi írta: Nem baj, hogy egy középközépnek az a dolga, hogy támadjon is és védekezzen is!Erre példa Xavi,Deco,Lampard és még estig sorolhatnám!
Maxi leírta a kérdésedre a választ, mindenttudó barátom...példákat is írt hozzá...Badi írta:Most aztán kioktattál![]()
elkéne dönteni hogy akkor Baptista támadó vagy védekező ember nagyképű barátom
ez rendben is van, teljesen egyetértek, de Baptista-ra is illik mindez...Maxi írta: Nem baj, hogy egy középközépnek az a dolga, hogy támadjon is és védekezzen is!Erre példa Xavi,Deco,Lampard és még estig sorolhatnám!
Nem baj, hogy egy középközépnek az a dolga, hogy támadjon is és védekezzen is!Erre példa Xavi,Deco,Lampard és még estig sorolhatnám!Swineherd írta:jahh értem, Deco a vkpEnrique írta:Ez így igaz.Swineherd írta:Deco is védekezik, igaz???
Most akkor nem úgy volt h védekezik??Swineherd írta:Juninho , Oliveira és ő a közvetlen cseresor a támadó részlegben...Badi írta:a portugál válogatottnak meg a legmeghatározóbb embere..
baptista meg 20. csere a Braziloknál