2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyjad már..LM10 írta:Madridistán már arról beszélnek, hogy Messi lassan kiég, mert ő már 17 évesen ott volt a köztudatban.....Ugye az nem fog kiégni aki 18 évesen már Angliába igazolt, nem mellesleg nem veti meg a bulizás lehetőségeit is..
Ugye?ui: egyébként gyönyörű volt látni hogy a 85. percben egyes szektorok negyede ürsen állt Very Happy
Ja ezt elcsíptem a közvetítés alattFernando írta:Azért az nem volt semmi ahogy Messi rákacsintott Ronaldo-ra meccs előtt.
http://www.youtube.com/watch?v=Ir0VutL8 ... re=related
Már egyzser leírtam, hogy a Guardiola féle edzésterv úgy van felépítve, hogy március közepére van a formaidőzítés. Ez így volt tavaly is, és idén is. Decembertől-Márciusig kisebb hullámvölgy, gyengébb játék, majd az idény hajrájában, a fontos meccseken alázás! Nem tudom, hogy ezt hogy csinálja, elvileg ebben az időszakban több az edzés, jobban az erőnlétre gyúrnak v én nm tudom, de ezért van az, hogy amikor februárban van egy gyengébb meccs, akkor sincs Pep elkeseredve és ezért tud olyan nyugott maradni, mert tudja, hogy mi az oka a kisebb visszaesésnek és azt is tudja, hogy 1 hónap mulva a csapata bárkit képes lesz megverni! Amugy ezt kb egy éve nyilatkozta Pep, hogy így építi fel az edzéstervet, szal nem a hasamra ütve mondom ezt!Üdvözlet mindenkinek!!
Véleményem szerint pont akkor kerültünk csúcsformába a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is, mikor szükség volt rá
Először is az utolsó mondatodra: A két kapus idei teljesítménye alapján jogosan lenne kezdő Valdes, de Casillas korábban már annyit letett az asztalra, h bérelt helye van a kezdőben, illetve Del Bosque is elfogult valószínűleg az irányába. Sztem Casillas csak sérülés, vagy vmi hihetetlen formahanyatlás miatt(ha meccsenként szedné a potyákat) kerülhetne ki a kezdőből. Pedig sztem már a tavalyi szezonban is Valdes volt a jobb, és ez idén sem változott.bali 15 írta:A Madrid számára az lenne az ésszerű lépés hogyha Pelle-t nem küldik el a nyáron. Márpedig ez úgyis megfog történni úgyhogy valszeg a következő szezonban is egy lépéssel előttük fog járni a Barca. Bár az elmúlt meccsen kiderült hogy nem csak egy kicsivel jobb a Barca hanem sokkal jobb.
Bár a meccs első perceiben én azt hittem mint a MU elleni BL döntőn, azt hogy vért fogunk izzadni de aztán itt is sikerült az ellenfél fölé kerekedni és győztünk. A Barca kerete biztosan erősödik a nyáron valami klasszis balszélsővel és méginkább ütőképes lesz a csapat.
A Real pedig biztosan vesz egy irányító kp-t. Merthogy Guti sem lesz jövőre.![]()
Szeretnék még kitérni arra hogy Pep milyen jól megoldotta a védelmet.
Úgy gondoltam hogy a szokásos Puyol, Pique fog kezdeni viszont mondtuk hogy van egy ismét nagyszerűen játszó Milito. Ki lesz a kezdőben?
Pep végül megoldotta hogy mind 3 bekerüljön és eléggé jó volt a védelem.
Pique remekül fogta CR. Higuaint fogni sem kellett, elég volt félszemmel ránéznie néha.
Remekül játszott, nekem Xavi mellett Milito teljesítménye tetszett a legjobban. De Valdez is remekül védte azt amit kellett. Casillas szerintem a kispadról fogja nézni a VB-t.
Volt egy nagyon szép jelenet, amikor Piqué és CR egymás mellett futottak a labdáért, és nem bírta lehagyni Piquét, aki szerelte is. Meg Alves, amikor Ronaldo megcsinálta a szokásos átlépős, majd gyors megindulásos cselét, simán csak belépett elé, és elvette tőle a labdát.Rivaldo11 írta:Igen, ÁLTALÁBAN bárkit megver a gyorsaságával ronaldo. Tegnap azonban Piqué, és Alves néha úgy szedték el tőle a zsugát, mint kisgyermektől a cumit.
Még nem volt alkalmam megünnepelni, de mostanában úgyis mindent utólag ünneplek. Jövő 7en van a KEN(komáromi egyetemi napok), minden nap bulik, szóval lesz alkalmam bőven, csak bírjam anyagilag.Gaba írta:hát srácok, nemtom ezután a zseniális meccs után ki ünnepelt úgy mint én...
2 madridos sráccal + 1 jó adag haverral és pár sörrel néztem a classicót, ami után 100as csomagból osztogattam a madridistáknak a papírzsepit h tudják mibe törölgetni könnyes szemeiket.
aztán pedig barca mezbe mentem bulizni, és több elvakult szurkolótársammal együtt felkiabáltunk egy békésen alvó kis falut...![]()
![]()
![]()
szerintetek?![]()
![]()
![]()
![]()
visca el barca!!!
Én is így gondolom. Ősszel sem voltunk rosszak, az El Clasico után azonban kisebb göndörbe kerültünk, és ez egészen tavaszig tartott. Nem tudom pontosan, de talán a Stuttgart visszavágó lehetett a fordulatÜdvözlet mindenkinek!!
Véleményem szerint pont akkor kerültünk csúcsformába a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is, mikor szükség volt rá
chrissjr írta:Rivaldo11 írta: Akkor ne ragadj billentyűzetet, hanem nézd a meccseket. jobban jársz.
Ez igen, Te aztán jól megmondtad...![]()
![]()
Nem néha, hanem mindig és nem csak ők ketten.Rivaldo11 írta:Én is látom, hogy nálunk Alves és Busi néha jászait érdemelne
Esetleg tudja vlaki, hogy mi van a Katalán-kupával?Tivornya írta:Amúgy HA idén megint viszünk minden vihetőt, akkor jövőre mi lehet a célunk? Mindent veretlenül megnyerni?![]()
![]()
Táviratozz a csapatnak, ne nekünk!Benceee14_2 írta:grat a bajnoki címhez, megérdemlitek.