Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos nincs mitlevproff írta:Azért köszi!![]()
Más valaki?![]()
Ez középiskolás anyag lenne?levproff írta:14. Zárt vasmagon levő 400 menetes primer tekercs hossza 20 cm, átmérője 20 mm. A szekunder tekercs 1200 menetes, 30 cm hosszú és 30 mm átmérőjű. A vasmag relatív permeabilitása 4000. Mekkora feszültség indukálódik a szekunder tekercsben, ha a primer áram bekapcsolás után 0.01 s alatt egyenletesen 8 A-ra nő?
18. Számítsa ki egy 100mA forrásáramú 2 kohm belső ellenállású áramgenerátorral egyenértékű feszültséggenerátor. jellemzőit! Rajzolja fel a generátorokat és karakterisztikájukat! Milyen munkapontban dolgozik az áramgenerátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
17. Számítsa ki egy 10V forrásfeszültségű, 20 ohm belső ellenállású feszültséggenerátorral egyenértékű áramgenerátor jellemzőit! Rajzolja fel a generátor karakterisztikáját! Milyen munkapontban dolgozik a generátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
Ez a három lenne.Ha tudsz/tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.
mi bízunk bennedlevproff írta:Azért köszi!![]()
Más valaki?![]()
Próbáljuk meg, hátha tudok segíteni...levproff írta:Hali mindenki!
Van itt villamosmérnök, aki ért az elektronikához? (elméleti rész)
Lenne egy-két egyszerűbb kérdés, amit nem tudok megoldani, és ehez kéne a segítség.
Nagyon sűrgős lenne!![]()
Aki ért hozzá az kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Paint-->mentés másként-->fáljformátumot kiválasztod JPG-re, vagy amire akarodGauchomester írta:Hello MIndenkinek!
Képeket küldtek át nekem telóval készültek, de a gépemen semmi nem tudja megnyitni őket, azt hiszem .bmpformátumúak, hogyan tudnám valami használható formátumba varázsolni? ehhez valami progi kell? mert videóknál meg zenénél okés, de képekhez is van ilyen?
www.espnamerica.commarci. írta:Üdv!
Tudnátok olyan oldalakat mondani ,ahol baseball sapkákat lehet rendelni?
http://webshop.heavytools.hu/?id=termek ... &nyelv=hunmarci. írta:Ott már kerestem én is,azért köszi !![]()
Valami "igényesebb" kéne.
Vaterán találtam az jó lesz?marci. írta:Üdv!
Tudnátok olyan oldalakat mondani ,ahol baseball sapkákat lehet rendelni?
Köszi, tehát a lényeg hogy $-nál nem változik.torrentkiller írta:Az a lényege, hogy ha elhúzod mondjuk oldalra egy függvénynél, akkor ha dollárjelek bent vannak, akkor nem változik az érték, marad 'A1'. mondjuk ha a szum függvényt használod és az első öt cellát akarod összeadni akkor =szum(A1;A5). De ha elhúzod jobbra hogy a 2. oszlopot adja össze, akkor már magától átírja h =szum(B1;B5). De ha bentvan a dollár jel akkor hiába húzod el akármerre az oszlopszám nem változik. ('B' helyett marad 'A')Hunter91 írta:Aki Excel-ben jártas, segítene nekem?
Hivatkozásban pl. az 'A1' és '$A$1' között mi különbség?
Remélem érthető volt
Az a lényege, hogy ha elhúzod mondjuk oldalra egy függvénynél, akkor ha dollárjelek bent vannak, akkor nem változik az érték, marad 'A1'. mondjuk ha a szum függvényt használod és az első öt cellát akarod összeadni akkor =szum(A1;A5). De ha elhúzod jobbra hogy a 2. oszlopot adja össze, akkor már magától átírja h =szum(B1;B5). De ha bentvan a dollár jel akkor hiába húzod el akármerre az oszlopszám nem változik. ('B' helyett marad 'A')Hunter91 írta:Aki Excel-ben jártas, segítene nekem?
Hivatkozásban pl. az 'A1' és '$A$1' között mi különbség?
próbáldd meg a rojadirecta.com és a fbtz.com-on....szerk.: talán tiki-taka.orgLionel Kicsi Messi írta:nem tudjátok hogy a teljes real madrid - barcelona (2-6) tavalyit honnan tudom letölteni vagy a tegnapi 0-2 meccset? lécci segítsetek! köszi előre is!
Linket légyszikudu írta:
Talán itt. Árakat nemtom hol találod, de ők feliratozást is vállalnak.
Más: Debrecenben tudna valaki ajánlani olyan helyet, ahol lehetne bowlingozni? És ha igen, milyen áron?