Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen lenne ha az Inter is ki lenne zárva. Ha ilyen ütemben csökken az olasz foci, akkor 10 éven belül nagyon lemehetnek akár az NB1 szintjére is.MR. TROMORT777 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... odhet.html
Azért ez elég komoly.
Újabb nagy pofon lenne az Olasz focinak.
Tényleg jó cikk és tényleg kár, h felbomlottak.
Fecooo írta:őőő mivan???? arról a meccsről beszéljünk, ami szombaton volt? sokat ihattál öreg, ha ennyi nap kiesettCorvy írta:Vki nézi a Fiorentina - Intert?
ha igen akkor hogy áll? lehetséges az inter győzelme? (fölényben jáccik?)
vmi infot a meccsről pls. előre is köszönöm![]()
![]()
Nem ivott!Fecooo írta:őőő mivan???? arról a meccsről beszéljünk, ami szombaton volt? sokat ihattál öreg, ha ennyi nap kiesettCorvy írta:Vki nézi a Fiorentina - Intert?
![]()
Öreg, Coppa Italia van.Fecooo írta:őőő mivan???? arról a meccsről beszéljünk, ami szombaton volt? sokat ihattál öreg, ha ennyi nap kiesettCorvy írta:Vki nézi a Fiorentina - Intert?
![]()
Corvy írta:Vki nézi a Fiorentina - Intert?
vmi infot a meccsről pls. előre is köszönöm
Úgy látszik a Milannal semmi sem szent, ami a korhatárt illeti!Fecooo írta:
Ma jelent meg Olaszországban az a hír is, miszerint Alessandro Nesta sérülése miatt a Milan vezetői szerették volna rábírni a 41 éves Paolo Maldinit, hogy térjen vissza a pályára, de az előző szezon végén visszavonuló védő nemet mondott a felkérésre.
![]()
![]()
![]()
ez azért kemény
francia is enyhén szoros,sőt ott van a legtöbb csapatnak sansza még...Sanama írta:Amúgy most ez teljesen véletlen,hogy azért az emúlt években nem volt izgalom a ligákban.
Most meg egyszerre szoros mindhárom él-liga.
Spanyol,Olasz,Angol
Hmm
Na gyerünk Roma, innentől a kezükben a sors ,szurkolok nekik,mert nem adták fel és dolgoztak. Hihetetlen. Mióta veretlenek?
Az azért egyértelmű, hogy a Milannak van a legnehezebb sorsolása, szerintem ők lesznek a harmadikok. Inter és a Roma sorsolása nehézséget tekintve szerintem megegyezik, mindkettőnek lesz 2 keményebb meccse, viszont a többit hozniuk kell, ha bajnokok akarnak lenni. Most azt mondom, hogy a Roma egy kicsivel esélyesebb (jobb forma, pontelőny, Internek ott van a BL is), de azért várjunk a bajnokavatással a 38. forduló végéig, Olaszországban bármi előfordulhat...daffy írta:FORDULÓ ROMA (68 pont) INTER (67 pont) MILAN (64 pont)
34. (áprIlis 18.) Lazio (i) Juventus (o) Sampdoria (i)
35. (április 25.) Sampdoria (o) Atalanta (o) Palermo (i)
36. (május 2.) Parma (i) Lazio (i) Fiorentina (o)
37. (május 9.) Cagliari (o) Chievo (o) Genoa (i)
38. (május 16.) Chievo (i) Siena (i) Juventus (o)
nekem ebből sima inter győzelem,roma 2. és milan 3.hely jön ki,szerintetek?
Én úgy érzem, hogy a Roma és az Inter is meg tud szerezni a maradék 15 pontjából 12-12-t. A Milan-nak a legnehezebb itt a végső fázis, szinte csak komoly ellenféllel játszanak, úgyhogy ha valami csoda nem történik, akkor a Milan tuti 3.ik, s nem lesz előrébb.daffy írta:FORDULÓ ROMA (68 pont) INTER (67 pont) MILAN (64 pont)
Remélem nem lesz igazad. Nagy meccs lesz a Lazio-Roma, és a Samp-Roma. De ha ezekből el tud hozni a Róma minimum 4 pontot meg van a bajnokság szerintem. Milan komolytalan, tuti elveri a Fio és a Palermo is. Az Inter-Juve derbi sem lesz rossz. Igaz a Juvénél van baj, de a derbi az derbi. Lazio-Inter is kétesélyes.daffy írta:FORDULÓ ROMA (68 pont) INTER (67 pont) MILAN (64 pont)
egyértelmű! ezt akartam írni, bár a Fradi kicsit behomályosított az x-szel, de hát nem akarok elégedetlennek látszani.Rivaldo11 írta:Szerintem számodra ez egy tökéletes hétvége ha nem tévedek.![]()
Nagy dolog a Roma elsősége, ha koncentrált lesz a csapat, megnyerheti a scudettot.
Szerintem számodra ez egy tökéletes hétvége ha nem tévedek.Boixos írta:ha jövő héten még valahogyan megütjük a traktorosokat, onnantól már nem bukjuk el és mi leszünk a bajnokok.
mindezt úgy, h az interhez képest töredék pénzből nyomjuk, plusz az idény elején kieső helyen is voltunk (majdnem), ráadásul nálunk nem egy nagypofájú edzőcézár dolgozik, hanem egy "zerotitoli lúzer" ugye.
kiváncsi vagyok mit fog magáról mondani a reptéren a rengetegtitoli murinnyó a bebukott bl (mert bebukja. megint) és az elkrt bajnokság után...?