Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát bocs de ezzel nem értek egyet.levproff írta:Persze, Fabregasnak nem az angol favágó bajnokság való.
Itt fele annyit lenne sérült.
ON
Fabregas is sérült a szezonja felében kb... Szóval lenne 3 irányítónk, akik oda-vissza sérülnek.levproff írta:Ájj, de rosszkor, hihetetlen!![]()
![]()
Annyira éreztem, hogy nem kell pár percre beküldeni a Clasicon, erre..
Xavi is mostmár egyre többet sérült..
Méghogy nem kell ide Fabregas..![]()
Jobbulást Ini!
Semmiképp nem bontanám meg a Xavi-Iniesta párost. Maximálisan kiegészítik egymást. Akkor már inkább hozzunk egy szélsőt is a csapathoz. Bár ez a jövő zenéje még. Nélküle is meglehet a szezon, nem kell sopánkodni, de az is tény; nagy erősítés lett volna.Perrero írta:nem kell padoznia "senkinek" ha Iniesta megy bal szélsőnekkennyke04 írta:és akkor felmerül a kérdés még mindig sokakban, hogy minek nekünk Fabregas, meg miért jönne ide padozni?
habár ez is egy megoldás, azért tavaly még csak csak, de idén már nem brillírozott baloson annyira, mint ahogy középen tud, szóval én még balosra is elbírnék viselni valakit.Perrero írta:nem kell padoznia "senkinek" ha Iniesta megy bal szélsőnekkennyke04 írta:és akkor felmerül a kérdés még mindig sokakban, hogy minek nekünk Fabregas, meg miért jönne ide padozni?
Hát Pepnél ez nem kérdés Blben Keita fog végig ott játszani, bajnokságban azért van esély Touréra és amint eldölt matematikailag is, majd Thiago és Dos Santos fog kezdeni.barcafan0911 írta:Ne már.![]()
Ez olyan idegesítő. Nem jó hogy ilyen sérülékeny. Lehet hogy tényleg elkel itt egy Fabregas? Kellet volna ő, így a végére.
Most a hátralévő 10 meccsen Keita és Maxwell a bal oldalon.
Eddig úgy voltam, hogy vagy baltámadó jöjjön, vagy Cesc, és szerintem a klubnál is így voltak vele (ha Cesc jön Ini veszi át Henry helyét). De úgy látszik Iniesta annyira sérülékeny hogy mostmár jobban örülnék ha mindkét posztra igazolnánk (Cesc és Ribery).LM10 írta:Teljesen egyetértek. Ilyenkor kerül elő Fabregas vissza hozatala. Ha bejutunk a BL döntőbe( mé neLG írta:Én épp az ilyen esetek miatt mondom, h elférne nálunk Fabregas is. Bár idén olyan szempontból szerencsénk van, h a legnehezebb ellenfelek kiestek a Bl-ból, és akik hátra vannak, azokat még Iniesta nélkül is illene ütni.) akkor ott még Iniesta játszhat.
Teljesen egyetértek. Ilyenkor kerül elő Fabregas vissza hozatala. Ha bejutunk a BL döntőbe( mé neLG írta:Én épp az ilyen esetek miatt mondom, h elférne nálunk Fabregas is. Bár idén olyan szempontból szerencsénk van, h a legnehezebb ellenfelek kiestek a Bl-ból, és akik hátra vannak, azokat még Iniesta nélkül is illene ütni.
Azért egy ilyet nem illik mondani, idén is húzóember volt, nem olyan látványosan, de hasznos volt azokon a meccseken, amelyeken pályára lépett!noname írta:szerencsére idén nem annyira meghatározó játékos, mint tavaly
Nagyon is meghatározó játékos (lenne). Sajnos idén nagyon sok sérülés sújtja. Amint formábalendülne lesérül. Sok nehéz meccsett könnyíthetne meg a jelenlétével, passzaival, labdatartásával.noname írta:Kár érte, de szerencsére idén nem annyira meghatározó játékos, mint tavaly. Egy éve ő volt a támadószekció legjobb formában játszó játékosa, akkor nagyobb probléma lett volna egy sérülés. Mielőbbi gyógyulást neki, de aggódni nem kell, tudjuk pótolni!