Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ebbe a "népes" táborba beleértesz engem is, akkor félreértettél.Sanama írta:Azért most elszomorodtam a Pedro topikban olvasottaktól...
Nem hittem volna,hogy sokan csak egy hasznos,teknikás játékosnak tartják őt....Meglepett.
Igaz idén nem ment neki úgy,mint tavaly,de senkinek, illetve sokat volt sérült. Ugye egész nyáron is az volt.
Hát azért ez csalódás számomra,hogy ennyien így "lenézik" őt.
Ettől függetlenül én igenis odarakom Messivel egy szintbe.Mint ahogy Messivel egy szintbe rakom Puyolt és Xavit is.
Mert saját posztjukon a világ legjobbjai.(Bár Puyol öregszik)
Abi és Ini is sérülés után jött vissza, és egy meccs után megint rásérültek... Sztem túl korán engedték vissza őket, de lehet hogy csak véletlen egybeesés.balazsfoci írta:Sajna hogy lesérült, óriási veszteség, de ehhez az orvosi stábnak semmi köze. Egy sérülés bárkivel előfordulhat bármikor, az orvosi stáb feladatat, hogy minél rövidebb idő alatt meggyógyuljon. Nem kell bűnbakot keresni, ha nincs.Slither írta:Csodás, megint lesérült a szezon végére...![]()
Idén nincs szerencséje a sérülésekkel... az orvosi stáb is tehetné a dolgát jobban.
Így van. Vagyis kicsit pontosítva nem tudjuk, hogy követett e el az orvosi stáb hibát, épp ezért nem kell támadni őket és bűnbakot keresni.balazsfoci írta:Sajna hogy lesérült, óriási veszteség, de ehhez az orvosi stábnak semmi köze. Egy sérülés bárkivel előfordulhat bármikor, az orvosi stáb feladatat, hogy minél rövidebb idő alatt meggyógyuljon. Nem kell bűnbakot keresni, ha nincs.Slither írta:Csodás, megint lesérült a szezon végére...![]()
Idén nincs szerencséje a sérülésekkel... az orvosi stáb is tehetné a dolgát jobban.
Sajna hogy lesérült, óriási veszteség, de ehhez az orvosi stábnak semmi köze. Egy sérülés bárkivel előfordulhat bármikor, az orvosi stáb feladatat, hogy minél rövidebb idő alatt meggyógyuljon. Nem kell bűnbakot keresni, ha nincs.Slither írta:Csodás, megint lesérült a szezon végére...![]()
Jó hogy nem az igazi, nem tudom hány éve madridista, és soha nem nyilatkozott jókat a Barcáról.másnap írta:képességei alapján Guti szóba jöhetne
Dehogy adnák el MessitSlither írta:Guti.HÁZ szóba se jöhet, előbb adnák el Messit, minthogy azt a szöszit idehoznák... Hülyeségekről ne beszéljünk már.másnap írta:
jaja. De Fabregas után ő jutott eszembe, akit osztogató szerepben a BArcában szóba jöhet CSEREKÉNT
De én személy szerint Ribery-t se nagyon szeretném a BArcába...
Guti.HÁZ szóba se jöhet, előbb adnák el Messit, minthogy azt a szöszit idehoznák... Hülyeségekről ne beszéljünk már.másnap írta:
jaja. De Fabregas után ő jutott eszembe, akit osztogató szerepben a BArcában szóba jöhet CSEREKÉNT
De én személy szerint Ribery-t se nagyon szeretném a BArcába...
Leomessi14 írta:\másnap írta:Jobbulást Ininek...
hát, nem tudom... Xavi és Iniesta szerintem a világ két legjobb osztogató középpályása..
Ha Fabregas kilőve, akkor képességei alapján Guti szóba jöhetne ( Clasicon is beállt és adott pár zseniális passzt, de nekem mégse tetszene, ha a BArcában látnám. Valahogy nem az igazi...
Hat 33 evesen nem is kell.
\másnap írta:Jobbulást Ininek...
hát, nem tudom... Xavi és Iniesta szerintem a világ két legjobb osztogató középpályása..
Ha Fabregas kilőve, akkor képességei alapján Guti szóba jöhetne ( Clasicon is beállt és adott pár zseniális passzt, de nekem mégse tetszene, ha a BArcában látnám. Valahogy nem az igazi...
Én nem azt mondom,hogy az eredmények nem jönnek és az a bajom.MichaaBee írta: David Silva. 4-3-3-ban irányító vagy balszélső, de a mostanában erőltetett (és relatíve sikeres) 4-2-3-1-ben csak szélső, ami az eredeti posztja, s az a hely, ahol maximálisan kiélheti kreativitását/gyorsaságát/játékintelligenciáját. Sokkal jobban illik az neki, mint Iniestának, aki így beljebb húzódhat, ha Silva játszik.
Egyébként én meg azt tudom megszámolni egy kezemen, hogy hányszor kaptunk ki az elmúlt 3-4 hónapban azért, mert Xavi és Iniesta nem voltak egyszerre a pályán, sőt az elmúlt 3-4 hónap vereségeit is meg tudom számolni egy kezemen...![]()
David Silva. 4-3-3-ban irányító vagy balszélső, de a mostanában erőltetett (és relatíve sikeres) 4-2-3-1-ben csak szélső, ami az eredeti posztja, s az a hely, ahol maximálisan kiélheti kreativitását/gyorsaságát/játékintelligenciáját. Sokkal jobban illik az neki, mint Iniestának, aki így beljebb húzódhat, ha Silva játszik.Rewolution5 írta:való igaz! de ti kit ajánlanátok?! ugyanis Fabregas utóbbi nyilatkozataiból kiderül, hogy jól érzi magát Arsenalnál....Sanama írta:El elmúlt 3-4hónapban 1kezemen meg tudom számolni hányszor játszott együtt Xav-Iniest a középpályán 90percet.
való igaz! de ti kit ajánlanátok?! ugyanis Fabregas utóbbi nyilatkozataiból kiderül, hogy jól érzi magát Arsenalnál....Sanama írta:Így van...Varatrix írta:Ez a sérülés megint azt igazolja, hogy kell egy középpályás, aki irányító szellemű.
Mert Xavi és Iniesta nem elég.
El elmúlt 3-4hónapban 1kezemen meg tudom számolni hányszor játszott együtt Xav-Iniest a középpályán 90percet.
Így van...Varatrix írta:Ez a sérülés megint azt igazolja, hogy kell egy középpályás, aki irányító szellemű.
Mert Xavi és Iniesta nem elég.