1. örülök, h Yaya a kezdőbenlui1698 írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan
Hivatalos!
Yaya kezd. HURRÁ!

2. Titi idén már nem fog játszani?

1. örülök, h Yaya a kezdőbenlui1698 írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan
Hivatalos!
Yaya kezd. HURRÁ!
Messi miért nem pihen....?! Grr...lui1698 írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan
Hivatalos!
Yaya kezd. HURRÁ!
lui1698 írta:Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Maxwell, Xavi, Touré, Pedro, Jeffren, Messi y Bojan
Hivatalos!
Yaya kezd. HURRÁ!
fordított esetben tudnál egy papírlapra real győzelmet jósolni?noname írta:Ezen nem látom mi lenne olyan rossz. A helyükben én is a Barcára fogadtam volna. Az tűnt reálisnak. Ők rossz, mi jó formában voltunk.barca 1986 írta:madridista.hu-n láttam:
30 madridista tippelt a classico előtt
- győznek 13/ 43%
- döntetlen 5/ 17%
- győzünk 12/ 40 % (soha nem tudnék a barca ellen tippelni)
grat a 40 %-nak
Ezen nem látom mi lenne olyan rossz. A helyükben én is a Barcára fogadtam volna. Az tűnt reálisnak. Ők rossz, mi jó formában voltunk.barca 1986 írta:madridista.hu-n láttam:
30 madridista tippelt a classico előtt
- győznek 13/ 43%
- döntetlen 5/ 17%
- győzünk 12/ 40 % (soha nem tudnék a barca ellen tippelni)
grat a 40 %-nak
Áldásom rá Andris:) Ez tetszene nekem is! Viszont a félidőben tuti nem cserél Pep, nem szokása. Csak nagyon ritkán. Az első csere az 50-60. perc között. (60-hoz inkább közelebb).Andris írta:Na szerencsére megjavultak a rendszerek, úgyhogy vannak jegyeink holnapra. Ha valaki keresne pontosan azon a széken ülök, amint Laporta, csak szembe.
Ajánlom Pepnek hogy a 5-0ás végeredményt a következő 14 ember érje el:
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves-----------Puyol--------Piqué--------Maxwell--
--------------------------Touré--------------------------
---------------Xavi-----------------Busquets-----------
--------------------------Messi--------------------------
-------------Pedro----------------------Bojan----------
Csereként félidőben Piqué-Milito, Busquets/Touré - Keita 55', és Bojan/Pedro - Henry 65'.
Messi kettő, Alves, Touré, Busquets góljaival.
Máskülönben lemászok hozzá lebszni.
A cserék nagyban fognak függeni az eredménytől is + a mutatott játéktól. Ha mondjuk 1-gyel vezetünk és a Depor játékában benne van a gól, pihentetés ide-oda muszáj erősebb kerettel játszani. Most nem szabad botlani mert a Madrid vérszemet kaphat.Andris írta:Na szerencsére megjavultak a rendszerek, úgyhogy vannak jegyeink holnapra. Ha valaki keresne pontosan azon a széken ülök, amint Laporta, csak szembe.
Ajánlom Pepnek hogy a 5-0ás végeredményt a következő 14 ember érje el:
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves-----------Puyol--------Piqué--------Maxwell--
--------------------------Touré--------------------------
---------------Xavi-----------------Busquets-----------
--------------------------Messi--------------------------
-------------Pedro----------------------Bojan----------
Csereként félidőben Piqué-Milito, Busquets/Touré - Keita 55', és Bojan/Pedro - Henry 65'.
Messi kettő, Alves, Touré, Busquets góljaival.
Máskülönben lemászok hozzá lebszni.
barca 1986 írta:a legnehezebbek az ilyen be kell húzni meccsek, de remélem, sikerülni fog
én a tv előtt mezben, csak ennyit tudok segíteni