Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon jönni akarsz úgy látom!Áron9 írta::D:D, jó, majd a bajnoki táblázat függvényében, ha mi elöttetek leszünk, akkor tu jöttök, ha viszont ti lesztek elöttünk (amire azért valjuk meg nem sok az esély
) akkor mi megyünk
És ti mondjátok, hogy mi megyünk át szarakodni, igaz?!Áron9 írta:Nah, messi nagyot alkotott a magyarok ellen, még le se izzadt de már zuhanyozni ment... !![]()
![]()
![]()
Elég égő, láccik h. katalány, Hala Madrid!!!!!
jajjj, Áron!Áron9 írta:Nah, messi nagyot alkotott a magyarok ellen, még le se izzadt de már zuhanyozni ment... !![]()
![]()
![]()
Elég égő, láccik h. katalány, Hala Madrid!!!!!
Ne viccejjé...kapitális baromság a hsz-id 90%-amikor mondtam??? szerintem soha!!! baromságaid meg neked szoktak lenni sztem....
Annak ellenére hogy még életében nem játszott azt!Swineherd írta:mert az úgy is van! de attól még soha nem állítottam, hogy most is az lenne... támadó kp a posztja, és én ezzel befejeztem...hányszor mondtad már el, hogy brazíliában vkp volt + hogy a sevilla is annak vette...?
mert az úgy is van! de attól még soha nem állítottam, hogy most is az lenne... támadó kp a posztja, és én ezzel befejeztem...hányszor mondtad már el, hogy brazíliában vkp volt + hogy a sevilla is annak vette...?
Swineherd írta:az, hogy azt mondom nem csatár, az nálad ezt jelenti???Badi írta:Swineherd írta:mikor mondtam??? szerintem soha!!! baromságaid meg neked szoktak lenni sztem....
hát persze....egyfolytában ezt hangoztatot de nem probléma, már megszoktuk
én akkor elgondolkoznék a helyedben...
az, hogy azt mondom nem csatár, az nálad ezt jelenti???Badi írta:Swineherd írta:mikor mondtam??? szerintem soha!!! baromságaid meg neked szoktak lenni sztem....
hát persze....egyfolytában ezt hangoztatot de nem probléma, már megszoktuk
Swineherd írta:mikor mondtam??? szerintem soha!!! baromságaid meg neked szoktak lenni sztem....
mikor mondtam??? szerintem soha!!! baromságaid meg neked szoktak lenni sztem....Badi írta:Swineherd írta:jahh, szóval a támadó sorban csak csatárok vannak, menj már valahova
Te mondtad hogy baptista vkp...
ha visszavennél a képedből, kevésbé tűnnének fel a baromságaid
Swineherd írta:jahh, szóval a támadó sorban csak csatárok vannak, menj már valahova