2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, nekem is ez volt az első kérdésem. Minek ő ide ?El fanático írta:...én viszont olyan verziót olvastam - az ügynökváltás dolog igaz - hogy Balotelli-t az Arsenalba adják kölcsön vagy akár el is adják, mivel Murinho nem bír vele és szó szerint idézek: "...szenvedjen vele Arsene Wenger, neki úgyis van tapasztalata ebben..."madmushroom írta:Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
Szóval Balotelli elmegy az Intertől, mivel Murinho nem ad neki lehetőséget és amíg nem stabil kezdő a klubcsapatában, addig nem kap behívót a válogatott felnőtt keretébe - de éppen ezért hozzánk 100% hogy nem szerződik... Minek?! Az Arsenal amúgy logikus lenne, úgyis csatár-gondjaik vannak. Wenger pedig lehet, tényleg csapatjátékost tudna faragni a srácból.
...én viszont olyan verziót olvastam - az ügynökváltás dolog igaz - hogy Balotelli-t az Arsenalba adják kölcsön vagy akár el is adják, mivel Murinho nem bír vele és szó szerint idézek: "...szenvedjen vele Arsene Wenger, neki úgyis van tapasztalata ebben..."madmushroom írta:Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
Én is úgy tudom h ugyanaz az ügynöke, de egy ügynök nem csak egy csapattal tárgyal, attól még nyugodtan mehet bárhova máshova v maradhatmadmushroom írta:Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
az egyik gondolat ebből a részletből, megfogott:Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2024783/
Nemtudom mi igaz ebből,de Messi visszavárja.
Nekem nagyon szimpatikus ez a taktika. Egész pontosan brutál lenne, kb. labdához nem érne az ellenfél (most se nagyon érnek, de szerintem ezzel még kevésbé lenne esélyük rá).Quaresma77 írta: Ha megvennénk Cesct ( áá de jó is lenne ) akk sztem átváltanánk másik taktikára . Vmi ilyesmire gondoltam :
------------------------Kapus------------------
---jh-------------kh---------kh----------bh--
----------------------vkp----------------
----------iniesta-----xavi-------fabregas--
-------------------Messi ( teljesen szabad körben ott játszana ahol kedve támad)------------------
---------------------Zlatan
Henry megy el, Pedrot imádja Pep, mondjuk van is oka rá. Bár az elmúlt hetekben nem nyújt klasszis teljesítményt, de hát mi a góljaiért szeretjük. Hatalmas hiba lenne Iniestát kihagyni, Xavival ketten verhetetkenek.Stevenny írta:
---------------------------------Kapus-----------------------------------
JHV--------------------KH----------------KH------------------------BHV
--------------------------------Busquets---------------------------------
---------Xavi--------------------------------------------Fabregas-------
Messi---------------------------Ibra---------------------Bojan(Ini, Henry, Pedro)
Ez óriási butaság lenne, mi lenne akkor Pedroval, Henryval, Bojannal, nem lehetne 3 ilyen játékost csak padon tartani Szerintem Ha jönne Fabregas akkor ilyen kezdő lehetne.-------------------Messi ------------------
---------------------Zlatan
Ha megvennénk Cesct ( áá de jó is lenne ) akk sztem átváltanánk másik taktikára . Vmi ilyesmire gondoltam :zerom írta:az hogy most beférne e Cesc vagy sem a mostani barcába, ne is taglaljuk ... de ha idejonne, jo idore meglenne oldva a kozeppalya dolog, és emellett Iniesta is neha felmehetne balszelre tamado dologba, ami kicsit fellenditene az igy is brillians tamadojatekunkat
kozepen: xavi, fabregas, busquets(yaya)
elol: iniesta, ibrahimovic, messi
a meg a hatso resz: abidal, puyol, pique, alves kis brutál volna, mondjuk igy is brutalis a csapat, de ahogy messi mondta, lehetne még fokozni, mondjuk egy fabregassal!
áhh mi volna itt joég!
az biztos, hogy Messi viszavárja: együtt lehetnének újra a "nagy87esek" (Leo, Cesc, Piqué). de ez már számít Fabregas visszaigazolás szempontjából:Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2024783/
Nemtudom mi igaz ebből,de Messi visszavárja.
ezeket a dél-amerikából érkező játékosokat kezeljétek úgy, mint KeirrisontEl fanático írta:A Sport.es szerint a Corinthias brazil középpályását Elias Mendes-t is kiszemelte Pep...
Számunkra lényegtelen, mivel sajnos így se, úgy se lett meghosszabbítva a 2010-ben lejáró szerződése... Viszont ez legalább megmagyarázná, az Ibráért kiadott irreális összeget, de hogy őszinte legyek, kétlem, hogy igaz lenne ez a hír, szerintem óriási kacsa...FtcSikiHun írta:Hallottátok mit mondanak a Fiorentina-Inter meccsen?
Állítólag Eto'o azért nem kapta meg az átigazolási díjának a 10%-át, mert kiderült, hogy a Barca csak kölcsönadta erre az évre. És az Inter vezetője vagy mije elolvasott valamit és tényleg az volt, hogy kölcsönadták. De Eto'o tagad. Vagy valami ilyesmit mondtak