Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
barcabery
Barça C

2010.04.14. 18:28:07

Szerintem nem kell leigazolni senkit,ez a csapat így jó,így ütőképes!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.04.14. 18:10:56

Am Balotelli szerintem rendkivül tehetséges, sőt talán a legtehetségesebb 20 év köröli. Visszont ha nem szokik le az arcoskodásról meg az edzővel szembeni tiszteletlenségről semmi nem fogja vinni. Ha az Arsenalba menne nagy erőssége lehetne az ágyúsoknak.
Visca El Barca
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.14. 17:57:47

El fanático írta:
madmushroom írta:Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
...én viszont olyan verziót olvastam - az ügynökváltás dolog igaz - hogy Balotelli-t az Arsenalba adják kölcsön vagy akár el is adják, mivel Murinho nem bír vele és szó szerint idézek: "...szenvedjen vele Arsene Wenger, neki úgyis van tapasztalata ebben..."

Szóval Balotelli elmegy az Intertől, mivel Murinho nem ad neki lehetőséget és amíg nem stabil kezdő a klubcsapatában, addig nem kap behívót a válogatott felnőtt keretébe - de éppen ezért hozzánk 100% hogy nem szerződik... Minek?! Az Arsenal amúgy logikus lenne, úgyis csatár-gondjaik vannak. Wenger pedig lehet, tényleg csapatjátékost tudna faragni a srácból.
Igen, nekem is ez volt az első kérdésem. Minek ő ide ?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
El fanático
Entrenador del Barça

2010.04.14. 17:54:23

madmushroom írta:Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
...én viszont olyan verziót olvastam - az ügynökváltás dolog igaz - hogy Balotelli-t az Arsenalba adják kölcsön vagy akár el is adják, mivel Murinho nem bír vele és szó szerint idézek: "...szenvedjen vele Arsene Wenger, neki úgyis van tapasztalata ebben..."

Szóval Balotelli elmegy az Intertől, mivel Murinho nem ad neki lehetőséget és amíg nem stabil kezdő a klubcsapatában, addig nem kap behívót a válogatott felnőtt keretébe - de éppen ezért hozzánk 100% hogy nem szerződik... Minek?! Az Arsenal amúgy logikus lenne, úgyis csatár-gondjaik vannak. Wenger pedig lehet, tényleg csapatjátékost tudna faragni a srácból.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.04.14. 17:40:42

Én is úgy tudom h ugyanaz az ügynöke, de egy ügynök nem csak egy csapattal tárgyal, attól még nyugodtan mehet bárhova máshova v maradhat
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.04.14. 17:15:37

Menjünk posztok szerint!

Kapus: Megoldva. V.V. egyre jobb, Pinto is kapott még egy évet, amit én helyeslek.

JH: Alves elég egyedül, meg ha kell ott van Puyol, vagy nagyon esetleg visszaérkező Martin, és Bartra is beugorhat pár meccsre.

KH: Pique, Puyol biztos marad jövőre, és sztem Csiga is(én még hiszek benne). A kérdés az, hogy mi lesz a Milito, Rafa kettőssel. Én úgy érzem, Rafa-ban már nincs több, én most elküldeném, de Gaby biztos kapna szerződést, remek formában van. Így ugye van négy, és én visszahoznám Martint, megpróbálnám, hogy megy neki így, hogy tapasztaltabb lett(nem hiszem, h a Juvénak annyira kéne...). Muniesa-val egy évvel később számolnék(Carles örökösét látom benne, de szrintem nem csak én...), Fontas pedig vszleg kölcsönbe menne. Henrique meg még kapna egy évet kölcsönben, meglátjuk lesz-e belőle még valaha, egyáltalán Barca-csere KH szint(sztem nem, de hátha).

BH:Sajnos Abidal új szerződést kapott, így ez is biztos: Maxwell, Abidal, és esetleg be tud segíteni Puyol és martin, ha visszajön.

Védekező KP: Yaya sztem marad, szinte biztos vagyok benne, Busival jövőre is megoldják, ráadásul Keita, Pique és ha marad Rafa is képes ott játszani.

Irányító KP: Xavi, Ini biztos, Keita és Busi jó cserének. Meg Cesc. Most a NSO-s cikk meglepett, h tabu, nem tudom kacsa-e. Mindenesetre én sokáig akartam, de most úgy gondolom, nem kell. Ugye akkor a Xavi, Ini, Cesc trióból vkinek ülnie kell, és ez még bele is fér a rotálásba, de akkor Keita, és főleg a fiatalok(JDS, Thiago) nem kapnának lehetőséget, ami kész öngyilkosság lenne, ott ahol olyan fontos az utánpótlás, mint nálunk. Ennek ellenére azt gondolom, Cesc a megfelelő Xavi-örökös, így elengedhetetlennek tartom a leigazolását, legkésőbb három év múlva már nálunk kell(2013-14), hogy játsszon, így én a legokosabbnak egy olyan szerződést tartanék, miszerint megvesszük, de egy évig még Wengeréknél játszana kölcsönben. Jövőre Thiagonak és JDS-nek is nagyobb szerep kell.

JCS/BCS: Leo, Pedro váltogatják az oldalakat, Bojan is tud a szélen játszani, és nem biztos Titi távozása sem. Jeffrenben én nem látok oly sokat, így jövőre egy kölcsönszerződést tartanák a legoptimálisabbnak esetében. Én nem igazolnék balszélre senkit sem. Pedro és Leo nagyon jó, Ini és Bojan is képes jó teljesítményre ott, illetve Titi távozása sem biztos még. Hleb. A nagy kérdés. Szerintem neki most vagy soha. Ha idén nem jön vissza, már többször nem fog. És én a soha pártján állok.

KCS: Ibra marad, és kész. Bojan a cseréje, aki szintén marad, és kész. Titi is képes ott játszani, de ha megy, akkor meg kell fontolni, Kerrison visszahívását és Leo is egyre többet játszik ott.

Ennek a csapatnak egyetlen hibája lehet: nincs új impulzus, legalábbis új játékos, aki sokat játszana(pl.: Ibra). De azt gondolom, hogy van. Xavi kiismerhetetlen, mindig más, de mindig. Ininek ezer arca van. Pedro és Leo az oldalcseréikkel, zseniálisak, gyorsak, ráadásul Leo a világ legjobbja, aki mindig képes újat mutatni. Emellett jövőre jobban mehet az Ibra féle játék, tehát tőle többet várok. És persze az El Classicon kiderült mennyi arca van ennek a csapatnak.
Így az általam legjobbnak tartott keret jövőre, ami reális is, bár sztem lesz egy nagyobb igazolás: V.V., Pinto, Alves, Carles, Pique, Martin, Csiga, Milito, Maxwell, Abidal, Yaya, Busi, Xavi, Ini, Keita, Leo, Pedro, Bojan, Ibra, Kerrison.
És esetleg pár meccsre, JDS, Thiago, amelyikük jobb, ő téltől már a felnőtt keret tagja is lehet, és még kevesebb meccsre Bartra.
Kölcsönbe: Jeffren, Henrique, Fontas, Cesc(megvesszük, de egy évet még az "ágyúsoknál" töltene).
Hleb, Rafa: véglegesen távoznának.
Ennek ellenére azt gondolom egy nagy igazolásunk lesz nyáron, a választások miatt, és esetleg egy kisebb, de ő lehet egy kölcsönből visszaérkező is.
bocs, hogy ilyen hosszú lett, és sok szubjektív volt benne, de próbáltam a saját elképzeléseim mellett a helyzet feltérképezésére is időt szánni.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.14. 17:11:41

Egy inter szurkoló cimborám írt msn-en, tudja, hogy ki nem állhatom Balotellit. Állítólag ügynököt váltott a srác, átpártolt Ibra és Maxwell ügynökéhez. A havernak ebből az jött le, hogy Balotelli hozzánk készül. Nagyon remélem, hogy nem. A logikát sem látom a dolog mögött. Szerintetek?
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.14. 16:50:58

Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2024783/

Nemtudom mi igaz ebből,de Messi visszavárja.
az egyik gondolat ebből a részletből, megfogott:
Nemcsak azért kötődöm e klubhoz, mert játéklehetőséget adott nekem, hanem mert megváltoztatta az életemet."-L.Messi :cry: :cry:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.14. 16:19:35

Quaresma77 írta: Ha megvennénk Cesct ( áá de jó is lenne ) akk sztem átváltanánk másik taktikára . Vmi ilyesmire gondoltam :
------------------------Kapus------------------
---jh-------------kh---------kh----------bh--
----------------------vkp----------------
----------iniesta-----xavi-------fabregas--
-------------------Messi ( teljesen szabad körben ott játszana ahol kedve támad)------------------
---------------------Zlatan
Nekem nagyon szimpatikus ez a taktika. Egész pontosan brutál lenne, kb. labdához nem érne az ellenfél (most se nagyon érnek, de szerintem ezzel még kevésbé lenne esélyük rá).

Henry valszeg elmegy jövőre, maradna Pedro és Bojan, akik így Messi és Ibra cseréjeként funkcionálhatnának. Illetve, ha más taktika megkívánná (pl. a klasszikus 4-3-3), akkor valamelyik fiatal simán játszhatna balszélsőt is.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.14. 16:16:25

Stevenny írta:
---------------------------------Kapus-----------------------------------
JHV--------------------KH----------------KH------------------------BHV
--------------------------------Busquets---------------------------------
---------Xavi--------------------------------------------Fabregas-------
Messi---------------------------Ibra---------------------Bojan(Ini, Henry, Pedro)
Henry megy el, Pedrot imádja Pep, mondjuk van is oka rá. Bár az elmúlt hetekben nem nyújt klasszis teljesítményt, de hát mi a góljaiért szeretjük. Hatalmas hiba lenne Iniestát kihagyni, Xavival ketten verhetetkenek.
Fabregas szerintem csak padozna, vagy én úgy tudnám elképzelni, hogy Cesc védekező középpályás pozícióban míg előtte Xavi és Iniesta jobb oldalt Messi, középen Ibra vagy Bojan, és bal oldalt szintén Bojan vagy Pedro :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Stevenny
Jugador del Barça

2010.04.14. 16:12:08

-------------------Messi ------------------
Ez óriási butaság lenne, mi lenne akkor Pedroval, Henryval, Bojannal, nem lehetne 3 ilyen játékost csak padon tartani Szerintem Ha jönne Fabregas akkor ilyen kezdő lehetne.

---------------------------------Kapus-----------------------------------
JHV--------------------KH----------------KH------------------------BHV
--------------------------------Busquets---------------------------------
---------Xavi--------------------------------------------Fabregas-------
Messi---------------------------Ibra---------------------Bojan(Ini, Henry, Pedro)
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.04.14. 16:03:50

zerom írta:az hogy most beférne e Cesc vagy sem a mostani barcába, ne is taglaljuk ... de ha idejonne, jo idore meglenne oldva a kozeppalya dolog, és emellett Iniesta is neha felmehetne balszelre tamado dologba, ami kicsit fellenditene az igy is brillians tamadojatekunkat :)
kozepen: xavi, fabregas, busquets(yaya)
elol: iniesta, ibrahimovic, messi

a meg a hatso resz: abidal, puyol, pique, alves kis brutál volna, mondjuk igy is brutalis a csapat, de ahogy messi mondta, lehetne még fokozni, mondjuk egy fabregassal!

áhh mi volna itt joég!
Ha megvennénk Cesct ( áá de jó is lenne ) akk sztem átváltanánk másik taktikára . Vmi ilyesmire gondoltam :

------------------------Kapus------------------
---jh-------------kh---------kh----------bh--
----------------------vkp----------------
----------iniesta-----xavi-------fabregas--
-------------------Messi ( teljesen szabad körben ott játszana ahol kedve támad)------------------
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.14. 16:00:16

Az biztos, hogy mielőtt erősítésekre kerülne a sor, meg kell vizsgálni, nincs e "még egy" Pedro vagy Busquets a tarsolyban. Azaz: Ha Pepnek komoly tervei vannak mondjuk a Thiago-Jonathan kettős egyikével, úgy egészen biztos nem érkezik Fabregas. A balszél...na igen, az kérdéses. Nevekkel pedig felesleges dobálózni, de Ribery szerintem megy madridba. Mindenesetre a nyáron MAXIMUM két új játékost várok-a fiatalokon kívül.
Szerk: Fabregas nem kedveltette magát meg velem a londoni meccsen a színészkedésével, (meg amúgy sem, a lelépése, a türelmetlensége sem volt szimpatikus) de elismerem: Vele tényleg még a jelenleginél is erősebbek lehetnénk-akár úgy is, hogy több lenne a variációs lehetőség.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.04.14. 15:40:44

Sanama írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2024783/

az biztos, hogy Messi viszavárja: együtt lehetnének újra a "nagy87esek" (Leo, Cesc, Piqué). de ez már számít Fabregas visszaigazolás szempontjából:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... bu-2024804

ha ez a nyilatkozat tényleg létezik, és nem csak vmi kamu angol hírportál újabb próbálkozása a Fabregas-ügy felpörgetésére, akkor elég cinkes lenne leigazolni, az igéret szép szó... Amúgy meg Laporta akár meg is igérhette, hogy Ő nem fogja leigazolni, amit könnyen be is tud tartani, ugyanis akkor már nem ő lesz a Barca elnöke. Ja, pont a választások miatt nem hiszem, hogy ilyet igértek volna, hisz még nem lehet tudni, h ki kerül az elnöki székbe, és hogy neki milyen tervei vannak Fabregasszal.

szerk.: bence-barca! megelőztél 26 másodperccel :evil: :lol:
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.14. 15:40:18

zerom
Barça B

2010.04.14. 15:37:37

az hogy most beférne e Cesc vagy sem a mostani barcába, ne is taglaljuk ... de ha idejonne, jo idore meglenne oldva a kozeppalya dolog, és emellett Iniesta is neha felmehetne balszelre tamado dologba, ami kicsit fellenditene az igy is brillians tamadojatekunkat :)
kozepen: xavi, fabregas, busquets(yaya)
elol: iniesta, ibrahimovic, messi

a meg a hatso resz: abidal, puyol, pique, alves kis brutál volna, mondjuk igy is brutalis a csapat, de ahogy messi mondta, lehetne még fokozni, mondjuk egy fabregassal!

áhh mi volna itt joég!
Visca el Barca!
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.04.14. 15:25:36

El fanático írta:A Sport.es szerint a Corinthias brazil középpályását Elias Mendes-t is kiszemelte Pep...
ezeket a dél-amerikából érkező játékosokat kezeljétek úgy, mint Keirrisont
kb. 95% van arra, hogy rögtön kölcsönbe megy ha jön egyáltalán
tehát velük nem is érdemes foglalkozni és úgy kell rájuk tekinteni, mint akit nem is sikerült leigazolni :P
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.14. 15:14:44

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2024783/

El fanático
Entrenador del Barça

2010.04.13. 13:07:26

A Sport.es szerint a Corinthias brazil középpályását Elias Mendes-t is kiszemelte Pep...

...amúgy aki esetleg Kun Agüero-t várta volna a nyáron, annak rossz hír, hogy már az Inter is bejelentkezett az ATMA csatáráért, aki egyenlőre még mindig hárít, hogy "...majd júniusban értékeljük ki az irántam érdeklődő klubok ajánlatait" viszont azt is hozzátette: " Boldog vagyok, hogy egy olyan klub, mint az Inter, érdeklődik irántam és meg fogom fontolni a lépést, hogy Olaszországba szerződjek..."

forrás: ESPN.com
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.13. 12:20:14

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ek-2024638

nem is hallottam még a srácról, de a csapatunk megfigyelőiben sztem megbízhatunk ;)

várjuk ki a végét, ugyanis khv-vől van nekünk egy pár az elkövetkező évekre :D (az Atletic-ből mindenképp esélyesnek tartom Muniesa-t, h akár a következő szezonban játszon 1-2 meccset ;) )

lehet, h őt szánják az Atleticben az ő utódjának? :D (az az igazi utánpótlás, ahol már az utánpótlás utánpótlásáért is komolyan dolgoznak :D )

szerk: ehhez a hírhez meg no comment :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.13. 14:25:27-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.13. 12:04:27

Kicsit uborkaszezon, de azért nézzük, mizujs - avagy játsszunk FM-et :)

Manapság spanyol és angol források pedzegették, miszerint Cáceres-ért érdeklődne Wenger.
Ami viszont még érdekesebb, hogy a Sport.es szerint (aki egyébként a Daily Mail-re hivatkozik) Sagna után érdeklődik a Barca.

Ha összeadom a két sztorit, akkor reális lehet akár egy csere is. Wenger szűkölködik a középhátvéd poszton, és szüksége lenne egyben egy olyan középhátvédre, aki jobbhátvédként is bevethető lenne, erre pedig tökéletesen megfelel Cáceres + ráadásul fiatal is.
Véleményem szerint nekünk pedig tökéletesen megfelelne Sagna, amennyiben elfogadná, hogy elsősorban padra igazolnánk őt :) Jobb cserét el sem tudnék képzelni jobbhátvédnek.
Tavaly még állítólag Eboué-t hoztuk volna el, de szerencsére nem tettük ;) Sagna egy sokkal értelmesebb játékos, akinek megvan a gyorsasága és megfelelő passzjátéka is ahhoz, hogy beilleszkedjen a csapatunkba. Aggályaim azért vannak annak kapcsán, hogy mennyire fogadná el a tartalék-szerepet...
levproff
Director del Fútbol

2010.04.13. 11:49:14

Kacsa..
Fabregas a Man City-ben? :lol:
Esélytelen.És Ibra' is maradni fog, ez nem kérdés.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.13. 11:46:48

Ezt most olvastam: http://sportgeza.hu/futball/2010/04/13/ ... fabregast/

A City vinné Fabregast meg esetleg Ibrát.? szerintem esélytelen :shock: vagyis remélem Fabi idejön, Ibra meg minek menne el?
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.10. 21:30:23

FtcSikiHun írta:Hallottátok mit mondanak a Fiorentina-Inter meccsen?
Állítólag Eto'o azért nem kapta meg az átigazolási díjának a 10%-át, mert kiderült, hogy a Barca csak kölcsönadta erre az évre. És az Inter vezetője vagy mije elolvasott valamit és tényleg az volt, hogy kölcsönadták. De Eto'o tagad. Vagy valami ilyesmit mondtak :shock:
Számunkra lényegtelen, mivel sajnos így se, úgy se lett meghosszabbítva a 2010-ben lejáró szerződése... Viszont ez legalább megmagyarázná, az Ibráért kiadott irreális összeget, de hogy őszinte legyek, kétlem, hogy igaz lenne ez a hír, szerintem óriási kacsa...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.10. 21:26:20

Hallottátok mit mondanak a Fiorentina-Inter meccsen?
Állítólag Eto'o azért nem kapta meg az átigazolási díjának a 10%-át, mert kiderült, hogy a Barca csak kölcsönadta erre az évre. És az Inter vezetője vagy mije elolvasott valamit és tényleg az volt, hogy kölcsönadták. De Eto'o tagad. Vagy valami ilyesmit mondtak :shock:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Lezárt