Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szegényebb leszel 200 forinttal.tothmark írta:Sziasztok! Hétvégi mixem elég húzós meccsekkel:
Internazionale - Juventus H 1.6
VfB Stuttgart - Leverkusen H 2.12
Wolfsburg - Bremen H 2.46
Manchester City - Manchester Utd. H 2.45
Tottenham - Chelsea V 1,86
*(1-0) Espanyol - Barcelona V 1,91
Bordeaux - Lyon V 3,05
O:221
Vélemények?
A Washington no comment, de tényleg...Shirocco írta:Almeria v Real Madrid V 1,285
Bern v Servette HX 1,3
Montreal v Washington végső győztes V 1,357
2,28x odds
30.percben all-in a Real Madridra 1,25x oddsért 1:1nél[/color]
Én viszont simán...Ez az eddigi legjobb Barcelona,és még egy X sem fér bele,hisz a Real ott van a seggünkben.Semmi esetre se raknám ezt a meccset 1X-re,szerintem be is nyomom majd 2-esre az all-int meccs előtt,nagyon nem hiszem h megtudna állítani minket az Espanyol,persze bármi megtörténhet de én akkor is kitartok,és nem azért mert ez a kedvenc csapatom,hanem mert jobb és motiváltabb.socio66 írta:Még a mi meccsünket sem merném igazán megtenni,nem ez lenne az első alkalom,hogy megégünk a városi rivális ellen.
Ennek a szelvénynek már vége is van,így nagyobb téttel ez megy:Shirocco írta:Almeria v Real Madrid V 1,285
Hapoel Jerusalem v Maccabi Tel Aviv V 1,2
Bern v Servette HX 1,3
Montreal v Washington végső győztes V 1,357
Cilic, M v Montanes, A H 1,363
Ferrer, D v Ljubicic, I H 1,2
Kohlschreiber, P v Petzschner, P H 1,166
5,2x odds
Ezt kis téttel raktam mert több helyen is neccesnek találom,de hátha bejön
Ez jönni fog.levproff írta:Heracles - RKC Waalwijk H
Feyenoord - Sparta Rotterdam H
Anderlecht - Kortrijk H
Barcelona - Deportivo H
Almería - Real Madrid V
Bayern München - Hannover H
Schalke - Mönchengladbach H
Eddig jó.![]()
Énis jó pár csapattal, de ha ezeket betartanám nem lenne mire fogadni.kudu írta:Megfogadtam, hogy Atletico Madridra, Chelseare, Fiorentinára nem rakok többetFernando írta:Emberelőnyben nem bírnak bekotorni 1 gólt... Atma meg.... mindig is utáltam őket, tudnám minek raktam rájuk... Még jó, hogy tökre átkombináltam a szelvényeim, hogy véletlen se nyerjek....
Megfogadtam, hogy Atletico Madridra, Chelseare, Fiorentinára nem rakok többetFernando írta:Emberelőnyben nem bírnak bekotorni 1 gólt... Atma meg.... mindig is utáltam őket, tudnám minek raktam rájuk... Még jó, hogy tökre átkombináltam a szelvényeim, hogy véletlen se nyerjek....
Ez is bejött,ha ma is bejön amit majd rakok akkor kiveszek valamennyi pénztShirocco írta:Feyenoord v Sparta H 1,285
Willem II v Ajax V 1,125
Anderlecht v Kortrijk H 1,2
Rosenborg v Brann H 1,35
Barcelona v Deportivo La Coruna H 1,111
Salzburg v Ried H 1,15
2,95x odds
Ne is mond...ellenünk meg mintha rakétát dugtak volna a picsájukba..Fecooo írta:idióta matracosok és a Bordeaux miatt mindent bebukok![]()
![]()
Esélyes,de szerintem ATMA innentől kezdve h EL-be van esélyük,szarni fog az amúgy is elrontott bajnokságra.És már vezet is a Xerez,ahogy beírtam...Azért sok szerencsétMessiFan írta:Életem első tippmixe:D
Atl. Madrid - Xerez H 1,32
R. Santander - Espanyol V 2,95 (haverom hazaiba tette fogadtunk is)
Barcelona - Deportivo H 1,13
Sochaux - Marseille V 1,62
Várható nyeremény: 1.425,- Ft
Megjátszott tét: 1x 200,- Ft
Várható vélemények a kedves fórumozóktól?