Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.17. 19:43:08

Nagyon rossz csapat ez a spurs igaz kollégák? :roll:

Aki hétközben ezt mondogatta, az kapcsolja be egy kicsit a meccset.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.17. 19:20:27

Bale góljával kettővel megyünk a Chelsea ellen :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.04.17. 22:09:53-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.17. 19:19:19

miihii írta:Jáájjj,de kicentiztük megint :P
Sebaj,3 pontot ért ez a Scholes találat,aki miatt ugye mindig emberhátrányban van a MU :roll: :D

Közben vezet a T'ham a cselszkij ellen :!:
(Le is lehet fújni,spori! :lol: )
2-0 8) Nah csak lesz még vmi izgalom a végére?:D Mondjuk , kemény lenne ha a Pool hozhatná nekünk a 19-ediket.
miihii
KHAL

2010.04.17. 18:51:49

Jáájjj,de kicentiztük megint :P
Sebaj,3 pontot ért ez a Scholes találat,aki miatt ugye mindig emberhátrányban van a MU :roll: :D

Közben vezet a T'ham a cselszkij ellen :!:
(Le is lehet fújni,spori! :lol: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.17. 16:23:39

Először is ez egy üdítő győzelem főleg hogy ilyen formában tálalták a fiúk, annak meg külön örülök hogy az arabok 2x a lehető legkegyetlenebb módon [auto_cenzúra] ki , remélem a negyedik hely sem lesz meg nekik. De az oroszoktól meg kell a mai pontvesztés különben tényleg minden remény elszáll.
Mikaos írta: Ha lehetne kiadni olyan címet, hogy "Az év csapata Angliában", akkor bizonyára ők nyernék
Nah akkor fél évtized után megvan az első cím, én azért valahogy őszintébben tudok örülni a béel illetve a PL-címeknek :twisted:
Szerinted egy ilyen csapatnál nincsenek normális edzések meg normális orvosi személyzet? Mindenhol vannak sérülékenyebb játékosok (pl. nálunk ebben a szezonban Iniesta), de azért a lábtöréseket elég nehéz elkerülni...
Először is:
Kép

:twisted:
Másodszor: Persze mindhol vannak sérülések, de olyan nincs hogy a keret minden tagja az(Messiről is az járta Rijkaard idejében hogy sérülékeny, aztán jött Guardiola, orvosi stábot eltakarította azóta sztem 1meccsnél többet nem hagyott ki zsinórban sérülés miatt). Ezt nehezen lehet a pech számlájára írni.
Egy rutinos játékos tudja mikor nem kell otthagyni a lábát , jobban tudja védeni magát. Amíg ilyen gyerekek játszanak, Wenger meg töketlen módon hagyja elmenni az idősebb játékosokat addig ez lesz a max hogy bekullognak 3.-nak a MU és a Chelsea mögött.
Ezen kívül nem tudom mikor nyert meg az Arsenal fontos mérkőzést igazán erős csapat ellen. Idén alázták őket a béelben , PL-ben a legfőbb vetélytársak, tavaly PL-ben megint nem voltak ott viszont komolyat térdeltek megint a MU ellen a béel elődöntőben, azelőtt a Pool ellen estek ki. De nem rég volt a MU elleni 4-0 elvesztett FA kupa negyeddöntő. Igazából nekem ezek maradtak meg legjobban. Szval nem csak a sérülésekkel, illetve a játékosok elvesztésével vannak problémák.
PCsabi
aka Game90

2010.04.17. 15:43:42

Még élnek a ManUnited bajnoki álmai, a 93. percben szerzett Scholes góllal legyőzték a ManCity-t.

Amúgy Rooney hatalmas színész, Kompany odarúgott neki, fetrengett a földön, látta, hogy a belga megkapta a sárga lapját, aztán felkelt és futott tovább :roll:

Szerintem a döntetlen igazságosabb lett volna.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.17. 15:41:21

Ez a MU a angol bajnokság real madridja...
Közük nem volt a győzelemhez,mondjuk sokkal több a Citynek sem,de egy X lett volna igazságos a játék képe alapján.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.17. 15:40:09

hehe :D

M.City-M.U. 0-1, Scholes 93.p, csak,h hűek legyünk az első meccshez :)

jó kis meccs volt,hajtós.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.16. 20:54:55

Ugyanis a szöveg nincs összhangban sem az esélyekkel, sem pedig a valósággal. A Tottenhamnél például sosem halljuk, hogy bajnokok lesznek, nekik pont ezért hatalmas siker, ha elkapják a 4. helyet.
Azt, h bajnokok lesznek valóban nem hallani szezon elején. De már évek óta tervezgetik a legjobb 4-t, mindig rengeteg pénzt költenek, aztán mindig hatalmasat égnek. Idén van először esélyük hosszú évek óta vmit mutatni, de remélem most sem sikerül.
levproff
Director del Fútbol

2010.04.16. 19:01:02

+ Nasri. Bár arra ne emlékszek 100%-osan, hogy törés volt-e vagy nem.
De valami olyasmi volt. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
PCsabi
aka Game90

2010.04.16. 18:04:58

Sanama írta:2lábtörés, tucatszám valóban.
+ Diaby lábtörése, RvP bokatörése az olaszok ellen, Fabregasnak is volt egy kisebb törése a sípcsontjában.

De ha csak a PL-t nézzük, akkor is elég az a két lábtörés, szerintem az utóbbi 2-3 évben az összes csapatnál nem volt annyi, mint az Arsenalnál.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.16. 17:53:53

Szerinted egy ilyen csapatnál nincsenek normális edzések meg normális orvosi személyzet? Mindenhol vannak sérülékenyebb játékosok (pl. nálunk ebben a szezonban Iniesta), de azért a lábtöréseket elég nehéz elkerülni...
2lábtörés, tucatszám valóban.
PCsabi
aka Game90

2010.04.16. 17:47:39

Sanama írta:Normális edzések, és normális orvosi személyzet....

Azért ez nem csak pech...
gekkodan írta:Klasszisok nélkül egyszerűen lehetetlen és ebben nem magyarázat, hogy a fél keret sérült és hasonló.
Azért az már csak magyarázat, hogy pont a klasszis/legfontosabb játékosok sérültek, nélkülük meg elég nehéz... Megnéztem volna a ManUnited-et és a Chelseat 5-6 meghatározó játékosuk nélkül.

Wenger meg mit mondjon a szurkolóknak? Hát igen, a MU meg a Chelsea sokkal esélyesebb, nekünk elég a 4-5. hely? Meg azért ebben a szezonban nincsen olyan óriási különbség a 3 csapat között...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.04.16. 17:56:28-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.16. 16:18:46

Sanama írta:
Normális edzések, és normális orvosi személyzet....

Henry ha jol tudom a vége felé ott is gyakran sérült le, itt azért annyira nem,pedig faitalabb nem lett.
Ott a pont, bár mondjuk az angol terhelés kicsit durvább, mint egy spanyol és a fizikai igénybevétel okán a sérülés esélye is nagyobb, ezt sem szabad elfelejteni. Ráadásul a játék is keményebb.

Nem tudom egyébként, hogy miért vitatkozunk még mindig evidencián. Az Arsenallal nem az a baj, hogy nem nyer semmit, mert spec én ennek személy szerint még örülök is. A nagyobb baj az, hogy mégis állandóan hallgatom a "na majd idén" szlogeneket és a BL-negyeddöntő idején is ez volt a téma, Wengertől kezdve az egész csapaton át. Oké, hogy ez az egyetlen lehetséges hozzáállás, de ettől még ez az "olcsón váráslunk, fiatalokat veszünk és rátesszük e terhet Cescre meg Arshavinra, mert aztán beér a gyümölcs" project már több éve elvérzett. Klasszisok nélkül egyszerűen lehetetlen és ebben nem magyarázat, hogy a fél keret sérült és hasonló. Évek óta ez a maximum, amit ki lehet hozni ebből a csapatból: a BL-helyek. Ez pedig úgy gondolom, hogy egy ilyen múlttal rendelkező csapattal, sok-sok dumával megfűszerezve, bizonyos idő után már nem elég és már lassan vicces is lesz.

Ugyanis a szöveg nincs összhangban sem az esélyekkel, sem pedig a valósággal. A Tottenhamnél például sosem halljuk, hogy bajnokok lesznek, nekik pont ezért hatalmas siker, ha elkapják a 4. helyet.

Yaya Touré - a szikla.

Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.16. 16:11:58

Game90 írta:
Ja, egy olyan szezont megnéznék, ahol nem sérült a fél Arsenal keret...
Normális edzések, és normális orvosi személyzet....

Henry ha jol tudom a vége felé ott is gyakran sérült le, itt azért annyira nem,pedig faitalabb nem lett.
PCsabi
aka Game90

2010.04.16. 15:37:24

kurdt írta:Azért az Arsenalba sok csatár lenne jó. Valszeg Chamakh lenne a legjobb, de mondjuk Dzeko, Hulk, Lukaku (?) vagy Balotelli/Pazzini (nem túl sanszos egyik se) is jók lennének. Sőt még Gomis is, aki szvsz nagyon tehetséges, csak gyökér volt h Lyonba igazolt.

Fellaini nagyon jó választás lenne. Fantasztikusan jó játékos, vágja a PL-t és ő is fiatal.
Chamakh szerintem jönni fog. Dzeko túl drága, Lukaku-t szerintem a Chelsea vagy a Real fogja elvinni, Hulk is drága lenne, meg őt nem is tartom olyan jónak, Pazzini szerintem marad olaszban, Balotelli passz, először is észhez kéne térnie, Gomist nem láttam sokszor játszani, róla inkább nem írnék.

Fellaini szerintem is nagyon jó játékos, bármilyen poszton bevethető, elnézném őt az Arsenalban.

Gekkodan! LG és Mikaos leírta a véleményemet. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a "nagy durranás" (még) tényleg elmaradt, de azért a 3-4. hely mindig megvan, a ManCity, Tottenham kettős egyike, ahol szrják a pénzt, csak a Liverpool idei formájának köszönheti, hogy jövőre a BL-ben fog indulni. Szóval az Arsenal megelőzéséről szó sincs, és a Chelsea kivételével az összes csapatra igaz, hogy a pénz nem minden.

Ja, egy olyan szezont megnéznék, ahol nem sérült a fél Arsenal keret...
madmushroom
Capitá del Barça

2010.04.16. 12:15:22

Mikaos írta:Az Arsenal fantasztikus idényt fut. Mindenki azt mondta (itt is sokan), hogy "talán az 5.hely meglehet nekik". Aztán szinte végig versenyben lesznek a bajnoki címért...
Ráadásul soha nem látott mennyiségű sérülttel: és nem is a második sorban lévő emberek, hanem szinte csak a legjobbak, a legszükségesebbek (csatár - Van Persie, vagy Fabregas is jópárszor).

Ha lehetne kiadni olyan címet, hogy "Az év csapata Angliában", akkor bizonyára ők nyernék: ilyen átlagéletkorral, ilyen sok sérülttel ennyi pontot elérni, és mindezt támadófocival - az angol bajnokságban. De ez valszeg nem elég a bajnoki címhez.

Fellainiről: egyáltalán nem mondanám tucatembernek, sőt: az egyik legjobb fiatal játékos az egész európai mezőnyben. Sajnos térdsérülése (asszem) miatt ki kell hagynia csomó időt - ez megakadályozta őt abban, hogy véghezvigyen egy szuper szezont. Ezt a srácot lehet vkp-ként, kp-ként, támadókp-ként, befejező csatárként is játszatni: mindig minden esetben maximálisan profi teljesítményt nyújtott. Ami szerintem csak a kivételes képességű játékosok lehetősége. (Szerintem, ha beállítanák a kapuba, ott is helytállna...)
Az biztos, hogy a legszimpatikusabb csapat az Arsenal az angol felhozatalból.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.16. 12:12:24

Az Arsenal fantasztikus idényt fut. Mindenki azt mondta (itt is sokan), hogy "talán az 5.hely meglehet nekik". Aztán szinte végig versenyben lesznek a bajnoki címért...
Ráadásul soha nem látott mennyiségű sérülttel: és nem is a második sorban lévő emberek, hanem szinte csak a legjobbak, a legszükségesebbek (csatár - Van Persie, vagy Fabregas is jópárszor).

Ha lehetne kiadni olyan címet, hogy "Az év csapata Angliában", akkor bizonyára ők nyernék: ilyen átlagéletkorral, ilyen sok sérülttel ennyi pontot elérni, és mindezt támadófocival - az angol bajnokságban. De ez valszeg nem elég a bajnoki címhez.

Fellainiről: egyáltalán nem mondanám tucatembernek, sőt: az egyik legjobb fiatal játékos az egész európai mezőnyben. Sajnos térdsérülése (asszem) miatt ki kell hagynia csomó időt - ez megakadályozta őt abban, hogy véghezvigyen egy szuper szezont. Ezt a srácot lehet vkp-ként, kp-ként, támadókp-ként, befejező csatárként is játszatni: mindig minden esetben maximálisan profi teljesítményt nyújtott. Ami szerintem csak a kivételes képességű játékosok lehetősége. (Szerintem, ha beállítanák a kapuba, ott is helytállna...)
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.16. 11:50:16

kurdt írta: szerintem Fellaini nagyon jó választás lenne. Fantasztikusan jó játékos, vágja a PL-t és ő is fiatal.
Csak tucatjátékos , mikrofonfejű barátunk :)
kurdt
Megmentő :)

2010.04.16. 11:37:05

Ha jövőre jön Chamakh, akkor lehet vmi.
Azért az Arsenalba sok csatár lenne jó. Valszeg Chamakh lenne a legjobb, de mondjuk Dzeko, Hulk, Lukaku (?) vagy Balotelli/Pazzini (nem túl sanszos egyik se) is jók lennének. Sőt még Gomis is, aki szvsz nagyon tehetséges, csak gyökér volt h Lyonba igazolt.

Ráadásul mindegyik fiatal, így Wenger sem szomorkodik.
Plusz még kéne nekik valaki Fabregas helyére :twisted: , szerintem Fellaini nagyon jó választás lenne. Fantasztikusan jó játékos, vágja a PL-t és ő is fiatal.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.16. 09:53:09

gekkodan írta:
Game90 írta:
Ezt az "Arsenal csak 18-22 éves játékosokból áll és már 5 éve nem nyertek semmit" témáról most nem írnék, mert egy párszor már leírtam a véleményemet.
Pedig itt minden kedves kollégának csontra igaza van ezzel kapcsolatban. Bárhonnan szépíted, minden évben a "nagy durranás" ideje van kikiabálva, aztán bumm semmi.
Épp hogy pl. most is az év elején annyira leírták az Arsenalt, h sokan úgy gondolták, h a legjobb 4-be sem lesz benne. Ahhoz képest azért volt esélyük a bajnoki címre, és matematikailag még most is van, de ennyi sérülttel lehetetlen. De azért a 3. hely is szép, hisz megelőzünk olyan pénzeszsák csapatokat mint a City v. a Tottenham. A Poolt most nem írom, hiszen ők is több sebből vérzenek.
Ahogy itt lejjebb írták, probléma volt, h nem volt egy normális befejező ember. Sztem egy közepes csatárt(persze Európai szinten) igazolunk, már jóval beljebb vagyunk, mint a szerencsétlen Bendtnerrel. Hiába lőtt gólokat a dán, a helyzetkihasználása szörnyű, ilyen kiszolgálással ennél többet kellett volna lőnie.
Ha jövőre jön Chamakh, akkor lehet vmi.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.04.15. 22:18:23

Game90 írta:
Ezt az "Arsenal csak 18-22 éves játékosokból áll és már 5 éve nem nyertek semmit" témáról most nem írnék, mert egy párszor már leírtam a véleményemet.
Pedig itt minden kedves kollégának csontra igaza van ezzel kapcsolatban. Bárhonnan szépíted, minden évben a "nagy durranás" ideje van kikiabálva, aztán bumm semmi.

Yaya Touré - a szikla.

PCsabi
aka Game90

2010.04.15. 22:16:14

FtcSikiHun írta:Nem tudom mit akar így az Arsenal de jelenleg nagyon kevéssel jobb a Tottenhamnál.
A nagyon kevésnél azért egy kicsivel nagyobb a különbség. Azért megnéztem volna egy olyan meccset, ahol mindkét csapat a legjobb csapatával áll ki.

De ha valakit nagyon érdekel, akkor holnap leírom mégegyszer...
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.15. 21:52:35

levproff írta: Ez lett volna az egyetlen, amit nyerhettek volna.
Az Arsenalnak is, ezt írtuk is mikor először a MU utána a Chelsea verte meg őket még tavasz elején vagy mikor.
Lezárt