Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2-0miihii írta:Jáájjj,de kicentiztük megint![]()
Sebaj,3 pontot ért ez a Scholes találat,aki miatt ugye mindig emberhátrányban van a MU![]()
![]()
Közben vezet a T'ham a cselszkij ellen![]()
(Le is lehet fújni,spori!)
Nah akkor fél évtized után megvan az első cím, én azért valahogy őszintébben tudok örülni a béel illetve a PL-címeknekMikaos írta: Ha lehetne kiadni olyan címet, hogy "Az év csapata Angliában", akkor bizonyára ők nyernék
Először is:Szerinted egy ilyen csapatnál nincsenek normális edzések meg normális orvosi személyzet? Mindenhol vannak sérülékenyebb játékosok (pl. nálunk ebben a szezonban Iniesta), de azért a lábtöréseket elég nehéz elkerülni...
Azt, h bajnokok lesznek valóban nem hallani szezon elején. De már évek óta tervezgetik a legjobb 4-t, mindig rengeteg pénzt költenek, aztán mindig hatalmasat égnek. Idén van először esélyük hosszú évek óta vmit mutatni, de remélem most sem sikerül.Ugyanis a szöveg nincs összhangban sem az esélyekkel, sem pedig a valósággal. A Tottenhamnél például sosem halljuk, hogy bajnokok lesznek, nekik pont ezért hatalmas siker, ha elkapják a 4. helyet.
+ Diaby lábtörése, RvP bokatörése az olaszok ellen, Fabregasnak is volt egy kisebb törése a sípcsontjában.Sanama írta:2lábtörés, tucatszám valóban.
2lábtörés, tucatszám valóban.Szerinted egy ilyen csapatnál nincsenek normális edzések meg normális orvosi személyzet? Mindenhol vannak sérülékenyebb játékosok (pl. nálunk ebben a szezonban Iniesta), de azért a lábtöréseket elég nehéz elkerülni...
Szerinted egy ilyen csapatnál nincsenek normális edzések meg normális orvosi személyzet? Mindenhol vannak sérülékenyebb játékosok (pl. nálunk ebben a szezonban Iniesta), de azért a lábtöréseket elég nehéz elkerülni...Sanama írta:Normális edzések, és normális orvosi személyzet....
Azért ez nem csak pech...
Azért az már csak magyarázat, hogy pont a klasszis/legfontosabb játékosok sérültek, nélkülük meg elég nehéz... Megnéztem volna a ManUnited-et és a Chelseat 5-6 meghatározó játékosuk nélkül.gekkodan írta:Klasszisok nélkül egyszerűen lehetetlen és ebben nem magyarázat, hogy a fél keret sérült és hasonló.
Ott a pont, bár mondjuk az angol terhelés kicsit durvább, mint egy spanyol és a fizikai igénybevétel okán a sérülés esélye is nagyobb, ezt sem szabad elfelejteni. Ráadásul a játék is keményebb.Sanama írta:
Normális edzések, és normális orvosi személyzet....
Azért ez nem csak pech...
Henry ha jol tudom a vége felé ott is gyakran sérült le, itt azért annyira nem,pedig faitalabb nem lett.
Normális edzések, és normális orvosi személyzet....Game90 írta:
Ja, egy olyan szezont megnéznék, ahol nem sérült a fél Arsenal keret...
Chamakh szerintem jönni fog. Dzeko túl drága, Lukaku-t szerintem a Chelsea vagy a Real fogja elvinni, Hulk is drága lenne, meg őt nem is tartom olyan jónak, Pazzini szerintem marad olaszban, Balotelli passz, először is észhez kéne térnie, Gomist nem láttam sokszor játszani, róla inkább nem írnék.kurdt írta:Azért az Arsenalba sok csatár lenne jó. Valszeg Chamakh lenne a legjobb, de mondjuk Dzeko, Hulk, Lukaku (?) vagy Balotelli/Pazzini (nem túl sanszos egyik se) is jók lennének. Sőt még Gomis is, aki szvsz nagyon tehetséges, csak gyökér volt h Lyonba igazolt.
Fellaini nagyon jó választás lenne. Fantasztikusan jó játékos, vágja a PL-t és ő is fiatal.
Az biztos, hogy a legszimpatikusabb csapat az Arsenal az angol felhozatalból.Mikaos írta:Az Arsenal fantasztikus idényt fut. Mindenki azt mondta (itt is sokan), hogy "talán az 5.hely meglehet nekik". Aztán szinte végig versenyben lesznek a bajnoki címért...
Ráadásul soha nem látott mennyiségű sérülttel: és nem is a második sorban lévő emberek, hanem szinte csak a legjobbak, a legszükségesebbek (csatár - Van Persie, vagy Fabregas is jópárszor).
Ha lehetne kiadni olyan címet, hogy "Az év csapata Angliában", akkor bizonyára ők nyernék: ilyen átlagéletkorral, ilyen sok sérülttel ennyi pontot elérni, és mindezt támadófocival - az angol bajnokságban. De ez valszeg nem elég a bajnoki címhez.
Fellainiről: egyáltalán nem mondanám tucatembernek, sőt: az egyik legjobb fiatal játékos az egész európai mezőnyben. Sajnos térdsérülése (asszem) miatt ki kell hagynia csomó időt - ez megakadályozta őt abban, hogy véghezvigyen egy szuper szezont. Ezt a srácot lehet vkp-ként, kp-ként, támadókp-ként, befejező csatárként is játszatni: mindig minden esetben maximálisan profi teljesítményt nyújtott. Ami szerintem csak a kivételes képességű játékosok lehetősége. (Szerintem, ha beállítanák a kapuba, ott is helytállna...)
Azért az Arsenalba sok csatár lenne jó. Valszeg Chamakh lenne a legjobb, de mondjuk Dzeko, Hulk, Lukaku (?) vagy Balotelli/Pazzini (nem túl sanszos egyik se) is jók lennének. Sőt még Gomis is, aki szvsz nagyon tehetséges, csak gyökér volt h Lyonba igazolt.Ha jövőre jön Chamakh, akkor lehet vmi.
Épp hogy pl. most is az év elején annyira leírták az Arsenalt, h sokan úgy gondolták, h a legjobb 4-be sem lesz benne. Ahhoz képest azért volt esélyük a bajnoki címre, és matematikailag még most is van, de ennyi sérülttel lehetetlen. De azért a 3. hely is szép, hisz megelőzünk olyan pénzeszsák csapatokat mint a City v. a Tottenham. A Poolt most nem írom, hiszen ők is több sebből vérzenek.gekkodan írta:Pedig itt minden kedves kollégának csontra igaza van ezzel kapcsolatban. Bárhonnan szépíted, minden évben a "nagy durranás" ideje van kikiabálva, aztán bumm semmi.Game90 írta:
Ezt az "Arsenal csak 18-22 éves játékosokból áll és már 5 éve nem nyertek semmit" témáról most nem írnék, mert egy párszor már leírtam a véleményemet.
Pedig itt minden kedves kollégának csontra igaza van ezzel kapcsolatban. Bárhonnan szépíted, minden évben a "nagy durranás" ideje van kikiabálva, aztán bumm semmi.Game90 írta:
Ezt az "Arsenal csak 18-22 éves játékosokból áll és már 5 éve nem nyertek semmit" témáról most nem írnék, mert egy párszor már leírtam a véleményemet.
A nagyon kevésnél azért egy kicsivel nagyobb a különbség. Azért megnéztem volna egy olyan meccset, ahol mindkét csapat a legjobb csapatával áll ki.FtcSikiHun írta:Nem tudom mit akar így az Arsenal de jelenleg nagyon kevéssel jobb a Tottenhamnál.