Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.16. 22:43:40

aynas írta:Laportáék azért elég szépen kidobtak egy rakás pénzt

Kerrsion 15
Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Hleb 15

ebnől a pénzből egy Fabregasra és balszélsőre simán futná
Sőt Henryért a nyáron azért egy 10 millát csak kérünk.
Egyedül Hleb volt rossz vásár szerintem. Az most hogy mi lesz Cáceres-sel, Henrique-vel, meglátjuk. Csiga szerintem lesz ennél jobb is (még csak 23 éves), K9 még nem is játszott itt.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.16. 22:35:10

Ha ezen ugyan bármi is múlna, én még mindig Silvát mondom.
Újat nem akarok,nem tudok mondani,talán annyit,hogy tegnap 2gólt lőtt 2-0ra nyert a Valencia.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.16. 22:11:51

aynas írta:Laportáék azért elég szépen kidobtak egy rakás pénzt

Kerrsion 15
Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Hleb 15

sztem nem Laportát kéne ezekért az igazolásokért hibáztatni, ugyanis ezek az igazolások mind Pep kérésére voltak... :roll:
aynas
Capitá del Barça

2010.04.16. 22:10:22

Laportáék azért elég szépen kidobtak egy rakás pénzt

Kerrsion 15
Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Hleb 15

Capon
Llegenda del Barça

2010.04.16. 15:37:04

Az én véleményem a nyári igazolásokkal kapcsolatban az, hogy egyetlen egy játékost vennék csak és kész. Természetesen bal szélre. Viszont én is számolok a kölcsönben lévő játékosainkkal (Keirrison és Caceres).
Azt meg csak remélni tudom, hogy az elnök jelöltek nem rendeznek ámokfutást és nem ígérgetnek olyan neveket akikre egyáltalán semmi szüksége a csapatnak. Én ha elnökjelölt lennék biztos nem nevekkel kampányolnék, vagyis de. Pep nevével, és teljesen rábíznám hogy kit akar venni. Szerintem ez elég hangzatos és figyelemfelkeltő kampány lenne és szerintem a szurkolók körében is ez a nyerő stratégia.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.16. 15:10:15

Chino írta: ...
Azt se felejtsük el hogy vannak kölcsön-játékosok is. Keirrison nem is tolja olyan rosszul. Ha már kiadtunk érte 17 millát (javítsatok ki ha tévedek) nem kellene kidobni a lecsóba.
14+2 ha minden igaz de a lényegen nem változtat.
Különben többnyire egyetértek egyelőre nincs szükségünk nagy igazolásokra csak egy balszélsőre, az összes többi poszt várhat. A fiatalok közül nem tudom, hogy jövőre valaki beépítése elkezdődik-e vagy sem, szerintem még nem. Főként, hogy az elnökválasztással szerintem borítékolható egy két igazolás és szvsz Bojan is több játéklehetőségre számíthat jövőre, Pedro meg ha tartja az idei formáját és képes még fejlődni akkor egyre stabilabb helyet harcolhat ki magának. Thiagonak és Dos Santosnak még egy kicsit türelmesnek kell lenniük.
Chino
Llegenda del Barça

2010.04.16. 14:37:13

Fabregas-szal mindenképpen fognak kampányolni szerintem, mert a "nép" nagyon akarja. Ennek ellenére azt mondom még egy évet bőven ráérne. Nem nagyon hallani, hogy sorban állnának érte a csapatok és válogathatna a szerződések közül. (nem mintha nem lenne kiváló játékos, de megfizetni nem mindenki tudja) Én egyedül a realról hallottam mint komolyabb érdeklődőről rajtunk kívül, de oda nem hiszem hogy menne, ha igen, akkor pedig nincs is rá szükségünk. Szal még bőven lehet egy évünk, vagy akár egy előszerződés.
Ribéry-ért nagy harc lesz ha Guardiola akarja, mert azt hallani hogy Perez is nagyon rákattant. Bár Silva is képbe került. Én az utóbbit szimpatikusabbnak találom viszont a francia szvsz nagyobb erősítés lenne, elsősorban gólérzékenység szempontjából. Silva amolyan Iniesta-típusú játékos, a bal oldalunk most is elég impotens gólok tekintetében, nem egy amolyan középpályás-csatár kellene. A ballábasság persze nem olyan lényeges, de taktika szempontjából sztem jobban beleillik a játékba egy jobblábas játékos. Mégegyszer hangsúlyozom, ez nem kizáró ok, csak én egy jobblábast jobban el tudnék képzelni oda. A napokban amúgyis kiderül hosszabbít-e a frtancia, szal lehet hogy tök felesleges róla beszélni.

Jobb védő nem hiszem hogy kellene, ha Caceres visszajön felesleges + Bartra is kezdhetne beszállni.
Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy jövőre JDS-szel vagy Thiagóval mi a terve Pep-nek. Nem tartom kizártnak, hogy az lesz a sorsa mint Pedro-nak. Hirtelen elkezdi sokat játszatni és megragad.
Mindent egybevetve szerintem egy balszélső mindenképp kellene (lehetőleg már egy befutott klasszis) a többi poszt pedig még nem annyira sürgető.
Igazán padra kellene igazolni ami rohadt nehéz egy Barcelonánál. Azt se felejtsük el hogy vannak kölcsön-játékosok is. Keirrison nem is tolja olyan rosszul. Ha már kiadtunk érte 17 millát (javítsatok ki ha tévedek) nem kellene kidobni a lecsóba.

Bocs a hossz hsz-ért.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.16. 11:58:04

Csak a vb-vel meg az a baj, hogy egy kíválóan teljesítő játékos árát a sokszorosára feltornázza, a Barcelona pedig azért szeret nem túl sokat költeni, csak ha hiányposztra akar nagy nevet.
Kép
Kép
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.04.16. 11:26:22

salas9 írta:
noname írta:Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...
Bocs az offért, de a dolognak ez a része mikor kezdődik :?: Mármint mikor vége a bajnokságnak akkor fognak a jelöltek játékosokkal kampányolni vagy hogy :?: :oops:
Ez abszolút ember- és időszakfüggő. Laporta anno már a tvasz végén bedobta Beckhamet és/vagy Ronaldinhot (egy érdekesség: az a Luis Bassat, akit legyőzött azzal kampányolt h stábjában helyet ka Guardiola. Ilyen szempontból is jól jártunk....). De most lesz egy VB és nyilván attól is függ h kit dob be az adott jelölt. Ha pl. Robinho leszerepel, senki nem lesz olyan sügér h vele kampányoljon. De ha valami relatíve új arc hatalmasat dobbant, akkor ő ott lesz a jelöltek közt....

Majd meglátjuk, ha az új elnöknek van egy kis esze akkor látja h itt perpill nincs szükség komoly változtatásokra, és akkor nem lesz baj... :wink:

De valszeg bárki dobja be Fabregast vagy Ribéryt (utóbbira szvsz nincs szükség, inkább Silva), az nagyot lépne előre
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
d
Entrenador del Barça

2010.04.16. 11:11:02

Nem vitatom, hogy hatasos kampany bedobni valami nagy nevet. SportPOLITIKA, igeretek kellenek a jonepnek, adocsokkentes, nyugdijemeles, Fabregas leigazolasa... Csakhogy ettol meg nem biztos, hogy az lesz az idealis elnok, aki tobb penzt tud mozgositani. Ugyanis az elnokseg alapvetoen nem csak errol szol.
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.16. 08:30:32

torrentkiller írta: Miért szerinted kinek lenne nagyobb esélye az elnöki posztra? Aki teszemazt Fabregast ígéri, vagy aki a szomszéd Józsibácsit egyenesen a földekről? (remélem ezzel nem sértek meg senkit) Miden kampányba kell valaki, aki az adu lehet. Főleg hogy anno Laporta is Beckham-el kampányolt, meg is nyerte (igaz, nem csak ezért)
Igy igaz.
Sokan tévedésben élnek. Az nagyon jó és megsüvegelendő, h jelenleg a Barcelonában sok a sajátnevelés és ők a csapat meghatározó játékosai. DE mindig ez nem volt igaz ilyen szinten, mint jelenleg. Volt olyan időszak amikor a Barca is komoly pénzeket költött játékosokra és lesz is még ilyen időszak. Most van egy olyan generáció, amely tele van sajátnevelésű játékossal, de ilyen generáció nem minden 2-3 évben kerül ki.
Ezzel azt akarom mondani, h az nem bűn ha szükség megköveteli és igazolunk egy játékost aki segitheti a csapatot, ezzel még nem "lépünk" Perez nyomdokaiba.
Egy llyen kampány során kell egy olyan név akire mindenki felkapja a fejét Ha erre a játékosra szükség van és illik is a csapat játékába a stliusa akkor szerintem semmi gond sincs ezzel.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.04.16. 07:17:57

d írta: Ugy szeretnem, ha a Barcanal nem valami sztarigazolassal kampanyolnanak... ne errol szoljon mar ez a csapat!
Miért szerinted kinek lenne nagyobb esélye az elnöki posztra? Aki teszemazt Fabregast ígéri, vagy aki a szomszéd Józsibácsit egyenesen a földekről? (remélem ezzel nem sértek meg senkit) Miden kampányba kell valaki, aki az adu lehet. Főleg hogy anno Laporta is Beckham-el kampányolt, meg is nyerte (igaz, nem csak ezért)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
d
Entrenador del Barça

2010.04.16. 01:14:02

Azert az is persze kerdes, hogy milyen ifistak dongetik a kapukat. Ott van meg Thiago, Dos Santos, akik mar most idonkent a nagycsapatban szerepet kapnak. Ott van a korabban hatalmas tehetsegnek beharangozott Assulin es meg ki tudja hany ifju tehetseg...
Persze nyilvanvalo, hogy a kezdocsapatba nem lehet varni rogton egyiket sem (ambar Pedro is most mar kimondhatoan kezdo, pedig ez az elso eve, ahol komolyabban szamol vele Guardiola) es nyilvan valakit venni fognak a kezdobe, egy "kesz" jatekost, egy nagy nevet. De felesleges peldaul megvenni Fabregast, ha kozben arra a posztra meg a mostaniakon kivul is (akik azert egyaltalan nem rosszak, Keitanak is megvannak a maga hibai, de tokeletes tartaleka az elso csapatnak, Busquets is egyre jobban megoldja a kozeppalyan).
(Raadasul kovezzetek meg, de: Fabregas nem egy szimpatikus jatekos. Reklamalos, szineszkedesre hajlamos. Mint Busquets.. csak nalam ez a stilus nem jon be, es nem is jellemzo a Barcara.)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.15. 21:08:51

Egyébként ahogy Messi is mondta, nincs sok olyan játékos, aki tényleg erősítést jelenthetne...
Nem is kell sok. Pont 2: Cesc-ellene nyilván Messinek sincs kifogása :wink: , ill. Ribery.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.15. 18:42:27

Txikiék tagadnak: nem kötöttek semmiféle egyezséget az Arsenal elnökével Fabregas-szal kapcsolatban.
Ha úgy gondolják, akkor megpróbálják Cesc leigazolását a nyáron (betartva a szabályokat).
forrás: (www.totalbarca.com-on keresztül) AS.com.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.15. 14:17:28

noname írta:Hát igen. Igazolások. Érdekes nyárnak nézünk elébe
Elnökválasztás, utána bevásárlás. Az új elnök nyilván nem egy névvel fog kampányolni. Laporta lehet h biztosította az Arsenalt h nem veszik meg Cescet, de figyelembe véve h Laporta már nem lesz "hatalmon" az átigazolási időszakban, ez semmit se jelent. Jópár név fog szóba kerülni: Cesc,Robinho,Ribery,Silva,Mata, továbbá elég valószínűnek tartom, hogy Alves mögé cserét nézünk, illetve a balszél se kizárt, hiszen ha Cesc nincs, a balszél azon kevés posztok egyike, ahol még lehet erősödni.
ÉRdekes nyár lesz.
Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...
Nem tudom...
Csak abban bízom, nem lesz "perez" a majdani elnök, és Pepre bízza az érkezőket. Ez a legjobb recept.
Egyébként ahogy Messi is mondta, nincs sok olyan játékos, aki tényleg erősítést jelenthetne...
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.15. 14:16:21

noname írta: Őszintén szólva fogalmam sincs. Sztem a bajnokság vége3ztével vége hivatalosan is a Laporta érának, aztán jönnek az új jelöltek. Biztos lesz köztük olyan, aki majd felfedi, hogy kit akar megszerezni, ha elnök lesz, az is lehet, hogy egyes jelöltek nem említenek majd neveket. A legutóbbi elnökválasztáskor még nem voltam Barca szurkoló(akkortájt nem is igazán néztem focit), szóval nemtom hogy lesz...
MOndjuk ha valaki rutinosabb tudja, nemharagszunk meg a felvilágosításért. :D

Már akkor is volt kampány.Emlékszem Laporta Beckhammel kampányolt anno.De "csak" Ronaldinho lett belőle. Nem kell mondanom,mennyit nyertünk ezzel :)

Szóval most is lesz kampány,és egy nagy név érkezni fog.Fabregas,Ribery,Villa,Silva...plusz még egy csomóan repkedni fognak itt.
Nem lesz unalmas nyár az biztos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
d
Entrenador del Barça

2010.04.15. 14:10:30

noname írta:Az új elnök nyilván nem egy névvel fog kampányolni.
Ugy szeretnem, ha a Barcanal nem valami sztarigazolassal kampanyolnanak... ne errol szoljon mar ez a csapat!

Egyebkent ez a megallapodas nekem elegge kamunak tunik, felnek, hogy leigazoljuk Fabregast, es persze ha megtennenk mi lennenk a kocsogok, hogy nem alljuk a szavunkat... hat no comment!

Ha pedig ilyen igeret tenyleg letezik, akkor az kesz szegyen. Egy elnok ne igergessen nyarra, amikor mar nem is o lesz a vezeto...
noname
Llegenda del Barça

2010.04.15. 13:45:38

salas9 írta:
Bocs az offért, de a dolognak ez a része mikor kezdődik :?: Mármint mikor vége a bajnokságnak akkor fognak a jelöltek játékosokkal kampányolni vagy hogy :?: :oops:
Őszintén szólva fogalmam sincs. Sztem a bajnokság vége3ztével vége hivatalosan is a Laporta érának, aztán jönnek az új jelöltek. Biztos lesz köztük olyan, aki majd felfedi, hogy kit akar megszerezni, ha elnök lesz, az is lehet, hogy egyes jelöltek nem említenek majd neveket. A legutóbbi elnökválasztáskor még nem voltam Barca szurkoló(akkortájt nem is igazán néztem focit), szóval nemtom hogy lesz...
MOndjuk ha valaki rutinosabb tudja, nemharagszunk meg a felvilágosításért. :D
A Fifa egy szégyen
salas9
Entrenador del Barça

2010.04.15. 11:36:34

Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.04.15. 11:33:04

Hát igen. Igazolások. Érdekes nyárnak nézünk elébe
Elnökválasztás, utána bevásárlás. Az új elnök nyilván nem egy névvel fog kampányolni. Laporta lehet h biztosította az Arsenalt h nem veszik meg Cescet, de figyelembe véve h Laporta már nem lesz "hatalmon" az átigazolási időszakban, ez semmit se jelent. Jópár név fog szóba kerülni: Cesc,Robinho,Ribery,Silva,Mata, továbbá elég valószínűnek tartom, hogy Alves mögé cserét nézünk, illetve a balszél se kizárt, hiszen ha Cesc nincs, a balszél azon kevés posztok egyike, ahol még lehet erősödni.
ÉRdekes nyár lesz.
Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...
A Fifa egy szégyen
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.15. 11:30:23

Colos írta:A találgatások megelőzése végett:

Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke úgy nyilatkozott, megállapodást kötöttek a Barcelonával, hogy a katalán klub a nyáron nem próbálja meg átigazolni Cesc Fabregast.

„Egy személyes tárgyalást folytattunk, és a legmagasabb szintről kaptunk biztosítékot. Az Arsenal arra számít, hogy ezt nem szegik meg. Azt mondták, nem érdekeltek az ügyben ezen a nyáron. Ha azonban később szeretnének lépéseket tenni, akkor egyenesen hozzánk jönnek majd" – mondta Hill-Wood."

(nso.hu)
Egy ilyen megállapodást akkor is lehetett volna kötni a két féllel és minden más angol csapattal (akik előszeretettel viszik el a 15-16 éves gyerekeket), amikor Fábregas, Fran Mérida, Piqué és a többi fiatalt lefizették tulajdonképpen. Képmutatás az egész. Fél az Arsenal, hogy hazahúzza a szíve Cescet.
Kép
Kép
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.15. 11:15:35

A találgatások megelőzése végett:

Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke úgy nyilatkozott, megállapodást kötöttek a Barcelonával, hogy a katalán klub a nyáron nem próbálja meg átigazolni Cesc Fabregast.

„Egy személyes tárgyalást folytattunk, és a legmagasabb szintről kaptunk biztosítékot. Az Arsenal arra számít, hogy ezt nem szegik meg. Azt mondták, nem érdekeltek az ügyben ezen a nyáron. Ha azonban később szeretnének lépéseket tenni, akkor egyenesen hozzánk jönnek majd" – mondta Hill-Wood."

(nso.hu)

Viszont Ribéry azt ígérte Münchenben, hogy tíz napon belül dönt arról, hogy hol folytatja jövőre. Ki tudja?
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.14. 21:20:15

barcabery írta:Szerintem nem kell leigazolni senkit,ez a csapat így jó,így ütőképes!
Az a baj, hogy ezen a szinten muszáj(szerintem minden évben egy vagy két) olyan igazolás, ami frissítést hoz, új arcot, mert Guardiola ide vagy oda, ezt az extra motivációt fenntartani nagyon nehéz, Samut is ezért cserélte le Pep Ibrára. Ez a csapat két éve a világ tetején van(a jelen idő is abszolút helytálló), de néha nagyon csikorgott a gépezet, ami érthető, mert Ők is emberek (vagy nem :D ).
Nagyon nehéz úgy felpörögni, amikor egy "semmilyen" csapat ellen kell begyűjteni a kötelezőt úgy, hogy a világelit bármelyik csapatát "oktattuk" múlt évben.(kivétel a cselszki, de azt tudjuk, hogy az erősíti a szabályt! :D )
Képtelenség ezt a formát mindig szinten tartani, törvényszerű szokott lenni a visszaesés, de ez az év eddig a MESTERT igazolja és remélem idén is eltérünk a megszokottól és BL.-t nyerünk(címvédés, először a történelemben) és még a bajnokságot is begyűjthetnénk, ha már a klasszikus így alakult! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.04.14. 21:01:52

gygerike írta:Am Balotelli szerintem rendkivül tehetséges, sőt talán a legtehetségesebb 20 év köröli. Visszont ha nem szokik le az arcoskodásról meg az edzővel szembeni tiszteletlenségről semmi nem fogja vinni. Ha az Arsenalba menne nagy erőssége lehetne az ágyúsoknak.
Ha így folytatja, akkor senkinek nem lesz az erőssége, mert ennyire még senkit nem láttam bele..arni egy csapatba, mint ezt a "majmot", jó párszor. Az baj, ha valaki 20 évesen így tud viselkedni, az nem mutat jó jövőképet a későbbiekre vetítve. :?
Én még ezt a "gyereket" nem láttam alázattal játszani egyszer sem, engem abszolút nem érdekel a tehetség, ha nem párosul megfelelő hozzáállással a futballhoz.(a magánélet nem érdekel, de a pályán és az edzésen nyújtson száz százalékot a csapatért, az nem zavar, ha hétvégén egyszerre négy vagy öt "leányzó" kényezteti) :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lezárt