Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyedül Hleb volt rossz vásár szerintem. Az most hogy mi lesz Cáceres-sel, Henrique-vel, meglátjuk. Csiga szerintem lesz ennél jobb is (még csak 23 éves), K9 még nem is játszott itt.aynas írta:Laportáék azért elég szépen kidobtak egy rakás pénzt
Kerrsion 15
Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Hleb 15
ebnől a pénzből egy Fabregasra és balszélsőre simán futná
Sőt Henryért a nyáron azért egy 10 millát csak kérünk.
sztem nem Laportát kéne ezekért az igazolásokért hibáztatni, ugyanis ezek az igazolások mind Pep kérésére voltak...aynas írta:Laportáék azért elég szépen kidobtak egy rakás pénzt
Kerrsion 15
Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Hleb 15
ebnől a pénzből egy Fabregasra és balszélsőre simán futná
Sőt Henryért a nyáron azért egy 10 millát csak kérünk.
14+2 ha minden igaz de a lényegen nem változtat.Chino írta: ...
Azt se felejtsük el hogy vannak kölcsön-játékosok is. Keirrison nem is tolja olyan rosszul. Ha már kiadtunk érte 17 millát (javítsatok ki ha tévedek) nem kellene kidobni a lecsóba.
Ez abszolút ember- és időszakfüggő. Laporta anno már a tvasz végén bedobta Beckhamet és/vagy Ronaldinhot (egy érdekesség: az a Luis Bassat, akit legyőzött azzal kampányolt h stábjában helyet ka Guardiola. Ilyen szempontból is jól jártunk....). De most lesz egy VB és nyilván attól is függ h kit dob be az adott jelölt. Ha pl. Robinho leszerepel, senki nem lesz olyan sügér h vele kampányoljon. De ha valami relatíve új arc hatalmasat dobbant, akkor ő ott lesz a jelöltek közt....salas9 írta:Bocs az offért, de a dolognak ez a része mikor kezdődiknoname írta:Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...Mármint mikor vége a bajnokságnak akkor fognak a jelöltek játékosokkal kampányolni vagy hogy
![]()
Igy igaz.torrentkiller írta: Miért szerinted kinek lenne nagyobb esélye az elnöki posztra? Aki teszemazt Fabregast ígéri, vagy aki a szomszéd Józsibácsit egyenesen a földekről? (remélem ezzel nem sértek meg senkit) Miden kampányba kell valaki, aki az adu lehet. Főleg hogy anno Laporta is Beckham-el kampányolt, meg is nyerte (igaz, nem csak ezért)
Miért szerinted kinek lenne nagyobb esélye az elnöki posztra? Aki teszemazt Fabregast ígéri, vagy aki a szomszéd Józsibácsit egyenesen a földekről? (remélem ezzel nem sértek meg senkit) Miden kampányba kell valaki, aki az adu lehet. Főleg hogy anno Laporta is Beckham-el kampányolt, meg is nyerte (igaz, nem csak ezért)d írta: Ugy szeretnem, ha a Barcanal nem valami sztarigazolassal kampanyolnanak... ne errol szoljon mar ez a csapat!
Nem is kell sok. Pont 2: Cesc-ellene nyilván Messinek sincs kifogásaEgyébként ahogy Messi is mondta, nincs sok olyan játékos, aki tényleg erősítést jelenthetne...
Nem tudom...noname írta:Hát igen. Igazolások. Érdekes nyárnak nézünk elébe
Elnökválasztás, utána bevásárlás. Az új elnök nyilván nem egy névvel fog kampányolni. Laporta lehet h biztosította az Arsenalt h nem veszik meg Cescet, de figyelembe véve h Laporta már nem lesz "hatalmon" az átigazolási időszakban, ez semmit se jelent. Jópár név fog szóba kerülni: Cesc,Robinho,Ribery,Silva,Mata, továbbá elég valószínűnek tartom, hogy Alves mögé cserét nézünk, illetve a balszél se kizárt, hiszen ha Cesc nincs, a balszél azon kevés posztok egyike, ahol még lehet erősödni.
ÉRdekes nyár lesz.
Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...
noname írta: Őszintén szólva fogalmam sincs. Sztem a bajnokság vége3ztével vége hivatalosan is a Laporta érának, aztán jönnek az új jelöltek. Biztos lesz köztük olyan, aki majd felfedi, hogy kit akar megszerezni, ha elnök lesz, az is lehet, hogy egyes jelöltek nem említenek majd neveket. A legutóbbi elnökválasztáskor még nem voltam Barca szurkoló(akkortájt nem is igazán néztem focit), szóval nemtom hogy lesz...
MOndjuk ha valaki rutinosabb tudja, nemharagszunk meg a felvilágosításért.
Ugy szeretnem, ha a Barcanal nem valami sztarigazolassal kampanyolnanak... ne errol szoljon mar ez a csapat!noname írta:Az új elnök nyilván nem egy névvel fog kampányolni.
Őszintén szólva fogalmam sincs. Sztem a bajnokság vége3ztével vége hivatalosan is a Laporta érának, aztán jönnek az új jelöltek. Biztos lesz köztük olyan, aki majd felfedi, hogy kit akar megszerezni, ha elnök lesz, az is lehet, hogy egyes jelöltek nem említenek majd neveket. A legutóbbi elnökválasztáskor még nem voltam Barca szurkoló(akkortájt nem is igazán néztem focit), szóval nemtom hogy lesz...salas9 írta:Bocs az offért, de a dolognak ez a része mikor kezdődiknoname írta:Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...Mármint mikor vége a bajnokságnak akkor fognak a jelöltek játékosokkal kampányolni vagy hogy
![]()
Bocs az offért, de a dolognak ez a része mikor kezdődiknoname írta:Kíváncsian várom, hogy az elnökjelöltek kikkel kampányolnak majd...
Egy ilyen megállapodást akkor is lehetett volna kötni a két féllel és minden más angol csapattal (akik előszeretettel viszik el a 15-16 éves gyerekeket), amikor Fábregas, Fran Mérida, Piqué és a többi fiatalt lefizették tulajdonképpen. Képmutatás az egész. Fél az Arsenal, hogy hazahúzza a szíve Cescet.Colos írta:A találgatások megelőzése végett:
Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke úgy nyilatkozott, megállapodást kötöttek a Barcelonával, hogy a katalán klub a nyáron nem próbálja meg átigazolni Cesc Fabregast.
„Egy személyes tárgyalást folytattunk, és a legmagasabb szintről kaptunk biztosítékot. Az Arsenal arra számít, hogy ezt nem szegik meg. Azt mondták, nem érdekeltek az ügyben ezen a nyáron. Ha azonban később szeretnének lépéseket tenni, akkor egyenesen hozzánk jönnek majd" – mondta Hill-Wood."
(nso.hu)
Az a baj, hogy ezen a szinten muszáj(szerintem minden évben egy vagy két) olyan igazolás, ami frissítést hoz, új arcot, mert Guardiola ide vagy oda, ezt az extra motivációt fenntartani nagyon nehéz, Samut is ezért cserélte le Pep Ibrára. Ez a csapat két éve a világ tetején van(a jelen idő is abszolút helytálló), de néha nagyon csikorgott a gépezet, ami érthető, mert Ők is emberek (vagy nembarcabery írta:Szerintem nem kell leigazolni senkit,ez a csapat így jó,így ütőképes!
Ha így folytatja, akkor senkinek nem lesz az erőssége, mert ennyire még senkit nem láttam bele..arni egy csapatba, mint ezt a "majmot", jó párszor. Az baj, ha valaki 20 évesen így tud viselkedni, az nem mutat jó jövőképet a későbbiekre vetítve.gygerike írta:Am Balotelli szerintem rendkivül tehetséges, sőt talán a legtehetségesebb 20 év köröli. Visszont ha nem szokik le az arcoskodásról meg az edzővel szembeni tiszteletlenségről semmi nem fogja vinni. Ha az Arsenalba menne nagy erőssége lehetne az ágyúsoknak.