barcabery írta:Szerintem nem kell leigazolni senkit,ez a csapat így jó,így ütőképes!
Az a baj, hogy ezen a szinten muszáj(szerintem minden évben egy vagy két) olyan igazolás, ami frissítést hoz, új arcot, mert Guardiola ide vagy oda, ezt az extra motivációt fenntartani nagyon nehéz, Samut is ezért cserélte le Pep Ibrára. Ez a csapat két éve a világ tetején van(a jelen idő is abszolút helytálló), de néha nagyon csikorgott a gépezet, ami érthető, mert Ők is emberek (vagy nem

).
Nagyon nehéz úgy felpörögni, amikor egy "semmilyen" csapat ellen kell begyűjteni a kötelezőt úgy, hogy a világelit bármelyik csapatát "oktattuk" múlt évben.(kivétel a cselszki, de azt tudjuk, hogy az erősíti a szabályt!

)
Képtelenség ezt a formát mindig szinten tartani, törvényszerű szokott lenni a visszaesés, de ez az év eddig a MESTERT igazolja és remélem idén is eltérünk a megszokottól és BL.-t nyerünk(címvédés, először a történelemben) és még a bajnokságot is begyűjthetnénk, ha már a klasszikus így alakult!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano