Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ááá, de messze van még szeptember.Forcabarca8 írta:Dexter IMDB.com
itt az ötödik szezon!!! igaz, még messze, de legalább már tudjuk, hogy mikortól lesz. hú, de várom már, hogy milyen lesz ez az évad
Ha te most a Scorsese féléről beszélsz, az nem Brickbarcaloki írta:Brick (Tégla)
Ki látta már ? Vélemények?
csak ajánlani tudom, 9/10
pedig ezzel lehet a legjobban felhívni a figyelmet,hogy aki esetleg nem látta még,nehogy olyan infóba ütközzön,ami lelő pár poént.Krojf írta:Mikor szokunk le végre erről a vakító sárgázásról?
Szomorúan látom, hogy Ozsi modi létére is "sárgít"!
K.
Nem mai (értsd.: ugyahogy lecsengett), de üt. Az egyik kedvenc filmem!barcaloki írta:Brick (Tégla)
Ki látta már ? Vélemények?
csak ajánlani tudom, 9/10
hehe, látom nem csak bennem merültek fel eme kérdések... nos mivel Gaia és Uranosz gyermekei voltak a titánok valójában, pl. Kronosz és Rheiával való házasságukból született gyerekeit megette, kivéve Zeuszt aki végül legyőzte az apját és ezt nevezik Titánok harcának...Fecooo írta:vki megmondaná, h ez mitől TITÁNOK HARCA? sztem egyetlen egy Titán se volt benne...
Nagyon bírom én is, bár a mostani rész annyira nem tetszett, bár Sheldon most is alakítottrobertfcb írta:Én a 3. évadnál járok az Agymenőkben és nagyon nagy. Eszméletlenül eltalálták szerintem
Nekem eddig jobban bejön. Főleg azért, mert ezt angolul nézem, és Sheldon valami eszméletlenül jól beszél...Fecooo írta:más: a Big Bang Theory 2. évada milyen? még nem kezdtem bele, ezért érdekel, h az első évadhoz képest jobb vagy rosszabb
Jó kritikát még nem olvastam róla. Pedig várta, mert trailer alapján jónak ígérkezett, de ezek szerint böszmék voltak a készítők. Pedig ebből az anyagból, témából sokat ki lehetett volna hozni.Fecooo írta:egyetértek az előttem szólókkal: a Titánok harca egy összecsapott, idióta film, amely csak próbált látványos lenni, de még ezt a hatást se sikerült elérnie...
Engem valahogy jobban zavar, ha olvasgatás közbe spoilerbe akadok.Krojf írta:Mikor szokunk le végre erről a vakító sárgázásról?
Szomorúan látom, hogy Ozsi modi létére is "sárgít"!
K.
Az is menő, nem tudnak kifogyni a hülyeségből. Nézzed nyugodtan.Fecooo írta:más: a Big Bang Theory 2. évada milyen? még nem kezdtem bele, ezért érdekel, h az első évadhoz képest jobb vagy rosszabb
- 24Victor_Valdes írta:Kifogytam a sorozatokból.
Ilyeneket láttam eddig: Kaliforgia, Szökés, Dexter, South Park, family Guy, Amerikai Fater, Dr.House, stbEzekhez hasonlóak kellenének
![]()
A lényeg, hogy szinkronos legyen.
Hősök?Victor_Valdes írta:Kifogytam a sorozatokból.
Ilyeneket láttam eddig: Kaliforgia, Szökés, Dexter, South Park, family Guy, Amerikai Fater, Dr.House, stbEzekhez hasonlóak kellenének
![]()
A lényeg, hogy szinkronos legyen.
Szerk.: Skins-t is kivégeztem amennyi része van magyarul
kennyke04 írta:Titánok harca
Egy hatalmas nagy csalódás, tegnap néztük 3D-be, a 3D-je meg akkora [auto_cenzúra], hogyha azt mondom, hogy az első 3percbe voltak a leghatásosabbak és leglátványosabbak majd ezután ki is merült, talán nem is túlzok... ej pedig h vártam10/4 nagyon jóindulattal...
a kivéve mellé odatenném a popkornmozikat, meséket. És az Avatar bizony mese. Mondjuk úgy, hogy annyira egyszerű, hogy a papucsállatkák is megértsék. egyszerű, ezerszer látott történet, kiváló megvalósításban. Csak technikailag korszakalkotó a film, egyébként meg egy disney mese, farkasokkal táncoló újragondolás. FILM-ként épp ezért nem is lehet olyan nagyon kiemelkedőnek vagy korszakalkotónak titulálni. Viszont nem is kell lehordani a sárga földig a történetét, mert igazi mese, győz a jó, szenved a bűnös, pont amit vártam. Pl iszonyú csalódott lettem volna, ha nem üli meg azt a nagy piros izét, mert pont az volt a lényege, hogy korábban felvezették. Az elejétől fogva mindenki tudta, hogy mi lesz a vége, de nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út!eközben eszembe is jutott valami Tóruk Maktum, szóval már akkor lehetett tudni, hogy nyílván ő majd megüli...minden előre kiszámítható volt. Valamint én egy igazán jó filmtől elvárom, hogy elgondolkodjak rajta, (kivéve ha valami horror vagy vígjáték...) ezen aztán mit gondolkodjak?
Aliens-t, terminatort? na neee...És azt nem lehet elmondani hogy Cameron rossz filmeket tett le az asztalra (Alien, Terminator, Titanic), de ez még ezeket is felülmúlta.