Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól megleptük. Ilyen impotens játékra tuti nem készültek :Skennyke04 írta:ha a 2. félidős játék lesz akkor Max lép fel, és akkor már nem is olyan rossz, de hát valamivel meg kell lepni a kistestvért, mert ellenük a szokásos séma nem szokott menni!menczel írta:Madrid ellen értettetem, azért volt fent Alves h a kontrákat már ott szűrje, de most mi ellen kell jobban védekeznünk? sztem tele kellett volna pakolni csatárokkal a csapatot. Ja és így Messi játszik a belső védők öleleésében:S
ha a 2. félidős játék lesz akkor Max lép fel, és akkor már nem is olyan rossz, de hát valamivel meg kell lepni a kistestvért, mert ellenük a szokásos séma nem szokott menni!menczel írta:Madrid ellen értettetem, azért volt fent Alves h a kontrákat már ott szűrje, de most mi ellen kell jobban védekeznünk? sztem tele kellett volna pakolni csatárokkal a csapatot. Ja és így Messi játszik a belső védők öleleésében:S
Se Ibra, se Bojan, se Henry...inkább Maxwell....és Puyol balbekk...hát az se mindennapiEl fanático írta:A Sport.es szerinti "hivatalos" kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Milito, Puyol - Xavi, Busquets, Keita - Pedro, Messi és Maxwell...
Ne kérdezzétek....Ez van... hogy Maxwell mit keres a támadószekcióban, azt csak Pep tudja...
El fanático írta:A Sport.es szerinti "hivatalos" kezdőnk: Valdés - Alves, Piqué, Milito, Puyol - Xavi, Busquets, Keita - Pedro, Messi és Maxwell...
Ne kérdezzétek....Ez van... hogy Maxwell mit keres a támadószekcióban, azt csak Pep tudja...
Érdekes, hogy a farncia nincs ott, Ibra pedig igen, hiszen korábban éppen fordított felállásról szóltak a hírek. Mármint hogy Abidal teljes értékű edzésmunkát végzett, Ibra pedig könnyítettet. Nyilván az is szerepet játszott Pep döntésében, hogy Maxwell egyelőre tökéletesen megoldja a baloldalt, míg elöl azért elkélne egy klasszis befejező csatár, egy igazán jó formában lévő Ibra.LM10 írta:Az Espanyol elleni 19 fős keret: Valdés, Pinto, Pique, Milito, Puyol, Marquez, Alves, Mawell, Chygrynskiy, Touré, Keita, Xavi, Henry, Sergio Busquets, Jeffren, Pedro, Messi , Ibra and Bojan.
Abidal még nem került be.
Azt már én is nagyon unom.Amúgy csak én unom azt, hogy minden meccs előtt 343 összeállítást beírkálnak? Teljesen felesleges szerintem.