Bajnoki Mérkőzések 09-10
- Mihu
- Director del Fútbol
Lehet hogy most nem leszek túl népszerű, de vélemény szerint tegnap este elvesztettük a bajnokságot. Meggyőződésem, hogy a Madrid meg fogja nyerni minden meccsét, mert Ők azokat a csapatokat akiktől mi pontokat vesztettünk, szinte egytől egyig elverték. A kiscsapatok ellen a Madrid taktikája, hogy magukra engedik az ellenfelet, tökéletesen bejön. A kicsik nem tömörülnek be annyira a Madrid ellen, mint ellenünk, mert ugye mi nem engedjük nekik, hogy átjöjjenek a félpályán. A Valencia ma szerintem szépen bele fog szaladni a késbe, nehogy kapjanak egy 3-ast, a Mallorca-t meg el fogják intézni egy 11-essel vagy egy szabadrúgással, esetleg egy távoli lövéssel, és 2 vagy 3-1-re fognak nyerni. A Malaga meg nem fog akadályt jelenteni idegenben, ha a bajnoki címről van szó.
Ami minket illet, szerintem Sevilla-ban vagy Villareal-ban pontot fogunk veszíteni. Hiába mondta Touré hogy az Espanyol elleni lesz a legnehezebb meccsünk, szerintem ez a két meccs még ennél is keményebb lesz.
Innentől véleményem szerint, csak a BL maradt nekünk.
Ami minket illet, szerintem Sevilla-ban vagy Villareal-ban pontot fogunk veszíteni. Hiába mondta Touré hogy az Espanyol elleni lesz a legnehezebb meccsünk, szerintem ez a két meccs még ennél is keményebb lesz.
Innentől véleményem szerint, csak a BL maradt nekünk.

Yaya sztem, gyengébb volt ennél, Messi jobbvolt, és Keita is jobb volt mint Ibra még ebben a kis időszakban is.10Messi4ever írta:Mostantól kell nagyon figyelni... Nincs több hibalehetőség. Fel kell pörögniük a fiúknak, és Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Touré, Keita - Messi, Ibra, Pedro felállást játszatni. Bár Busquets ma jó volt, de ha Touré úgy játszik, mint a Depor ellen, egyértelmű, hogy kit választunk. Abidal nagyon hiányzott a "baloldalról"... Ha belegondoltok, egyáltalán nem volt balszélünk! Maxwell valamit próbálkozott ott, de nem sokra ment... Puyol nem ment föl a támadásokkal, a középpálya meg betömörült a saját térfélre, illetve támadások esetén a kezdőkör környékére.
Na akkor értékelés sorban:
Valdés: 10/10, gyönyörű volt a védése, és a kijövetelei is magabiztosak voltak. Nálam m.o.m.
Dani: 4/10. A beadásai ma kivételesen nem voltak olyan szörnyűek, de egy ilyen szintű játékosnak nem szabad, hogy így elszálljon az agya. Az első sárgánál már tudni lehetett, hogy ha nem történik valami nagyon rendkívüli, hamarosan jön a második.
Piqué: 9/10. A védekezésben nagyon jó volt, a támadásban viszont volt néhány fájó pontatlansága. Ennek ellenére kiemelendő a mezőnyből, sokat vállalt.
Milito: 6/10. Alig lehetett látni, és volt pár durva hibája is.
Puyol: 8/10. Szép csendben végezte a munkáját, de Piqué sokat átvett tőle, szerintem kicsit fáradt volt a Kapitány.
Xavi: 7/10. A szokásosnál több eladott labdája ellenére is volt pár jó meglátása, az Espanyol kemény védekezésén és a Barça-támadók nem túl jó helyezkedésén múlt, hogy nem lett belőlük gól.
Busquets: 8/10. Még mindig sokat reklamál, de a védekezésben és a támadásban is sokat hozzátett. Fejlődik, fejlődik.
Touré: 6/10. Eleinte észrevehetetlen volt, aztán az első félidő végefelé kezdődő Barça-támadások nagyrészt rajta is átmentek / tőle indultak.
Pedro: 7/10. Nagyon küzdött, és volt pár jó megmozdulása is. Ha bemegy a lecsúszott beadás, hős.
Messi: 6/10. Próbálkozott, de nem annyira, mint szokott. Nagyon figyeltek rá, de ha kicsit jobban küzd, akár gólt is lőhetett volna. Ennél csak jobb lesz, reméljük.
Maxwell: 5/10. Hááát... Nem a balszélső az igazi posztja. Nem is a balbekk szerintem. Amikor a középpályán játszott, akkor nyújtotta az eddigi legjobb teljesítményét a Getafe elleni jobbhátvéd-produkciója mellett. Messi-Bojan-Pedro csatársor hol volt?...
Keita: 5/10. Nem tudott sokat hozzátenni, ráadásul volt egy durva belépője is, ami után még ő dumált.
Henry: 6/10. Ahhoz képest, hogy milyen kevés lehetőséget kap, nem is volt olyan borzalmas. Látszik rajta azért, hogy már harmincon fölül van, nem olyan gyors, mint régen.
Ibra: 7/10. Többször jól fedezte a labdát, de maradandót nem alkotott. Az Inter ellen robbanást érzek tőle, nem tudom, miért...
Egyszóval átlagos teljesítmények voltak a mezőnyben, ami egy ilyen kemény és durva csapat ellen kevés. Nem volt meg az átütő erő, ami szükséges lett volna az Espanyol felőröléséhez.
Az Inter ellen ennél jóval pontosabbnak, támadóbbnak és gyorsabbnak kell lenni.
Visca el Barça!!!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
De @ar meccs volt.
Innen már könnyen bukhatjuk a bajnoki címet.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Entrenador del Barça
Az alábbiak ugy álltalában jó megálapitások, de én sajnálom a 2 pontot. Az Espanol olyan amilyen, de mi keveset adtunk. Középen és elől alig volt mozgás és lendület. És látszik, hogy jók a fiatalok, de kell egy vérbeli bal
oldali támadó.
oldali támadó.
Fecó
- Capon
- Llegenda del Barça
Várható volt, hogy egy durva meccs lesz ebből. Speciel Messit nem is játszattam volna ma félve a sérülés veszélytől. Nem egy tragédia ez a döntetlen, szerintem simán belefért, főleg a BL meccs árnyékában. Na de legalább ezen a meccsen is túl vagyunk és szereztünk 1 pontot is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bár kétségtelenül bosszantó az eredmény, én úgy gondolom, hogy Pep valamilyen szinten számolt ezzel a meccsel. Az Espanol nagy szerencséje most az volt, hogy a Barca már elsősorban az Inter elleni meccsre készül, érezhetően nem tették oda magukat a srácok kellőképpen, egyértelműen a BL meccsre is próbáltak tartalékolni. Ezt a kétfrontos csatát csak így lehet bírni, meggyőződésem, hogy normális körülmények között ezt a meccset ma 2 góllal mi nyertük volna. Én nem esek kétségbe, a srácok nem felejtettek el focizni pár nap alatt, de úgy gondolom, hogy ma elsősorban a sérülések és egy nagy verés elkerülése volt a fő cél, ezt még a mai kezdő is alátámasztotta. Kaptunk egy kis ízelítőt az Inter várható taktikájából, ennél könnyebb meccsre ellenük se számítson senki, viszont abban is biztos vagyok, hogy kedden sokkal frissebben fognak mozogni a srácok a pályán. Ma nem volt létfontosságú a győzelem, annál inkább a sérülések megúszása és ezt elértük. Maradt még az előnyből és biztos vagyok benne, hogy amint égetően fontossá válik a győzelem, magasabb szinten fog játszani a csapat. Ez már nem a 2007-es szezon, az számomra biztossá vált a múlt szombati meccsen:)
zoli001!
Sem az "egyfajta" angol fociban, sem a "leütközésben" nem értünk egyet, de azért köszönöm, hogy megmagyaráztad.
Sem az "egyfajta" angol fociban, sem a "leütközésben" nem értünk egyet, de azért köszönöm, hogy megmagyaráztad.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
bali 15 írta:Kur...va 12 pontal vezetnénk most a bajnokságot ha nem lenne az a hat döntetlen meccsünk.![]()
![]()
Igen,és ebből sok fájó volt.Osasuna,Almeria hogy csak a két legfájóbbat említsem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
A sok feltételes módból csak egy nagy röhögés lesz. Ha...ha...ha...bali 15 írta:Kur...va 12 pontal vezetnénk most a bajnokságot ha nem lenne az a hat döntetlen meccsünk.![]()
![]()
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
Kur...va 12 pontal vezetnénk most a bajnokságot ha nem lenne az a hat döntetlen meccsünk.

- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Mostantól kell nagyon figyelni... Nincs több hibalehetőség. Fel kell pörögniük a fiúknak, és Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Xavi, Touré, Keita - Messi, Ibra, Pedro felállást játszatni. Bár Busquets ma jó volt, de ha Touré úgy játszik, mint a Depor ellen, egyértelmű, hogy kit választunk. Abidal nagyon hiányzott a "baloldalról"... Ha belegondoltok, egyáltalán nem volt balszélünk! Maxwell valamit próbálkozott ott, de nem sokra ment... Puyol nem ment föl a támadásokkal, a középpálya meg betömörült a saját térfélre, illetve támadások esetén a kezdőkör környékére.
Valdés: 10/10, gyönyörű volt a védése, és a kijövetelei is magabiztosak voltak. Nálam m.o.m.
Dani: 4/10. A beadásai ma kivételesen nem voltak olyan szörnyűek, de egy ilyen szintű játékosnak nem szabad, hogy így elszálljon az agya. Az első sárgánál már tudni lehetett, hogy ha nem történik valami nagyon rendkívüli, hamarosan jön a második.
Piqué: 9/10. A védekezésben nagyon jó volt, a támadásban viszont volt néhány fájó pontatlansága. Ennek ellenére kiemelendő a mezőnyből, sokat vállalt.
Puyol: 8/10. Szép csendben végezte a munkáját, de Piqué sokat átvett tőle, szerintem kicsit fáradt volt a Kapitány.
Xavi: 7/10. A szokásosnál több eladott labdája ellenére is volt pár jó meglátása, az Espanyol kemény védekezésén és a Barça-támadók nem túl jó helyezkedésén múlt, hogy nem lett belőlük gól.
Busquets: 8/10. Még mindig sokat reklamál, de a védekezésben és a támadásban is sokat hozzátett. Fejlődik, fejlődik.
Touré: 6/10. Eleinte észrevehetetlen volt, aztán az első félidő végefelé kezdődő Barça-támadások nagyrészt rajta is átmentek / tőle indultak.
Pedro: 7/10. Nagyon küzdött, és volt pár jó megmozdulása is. Ha bemegy a lecsúszott beadás, hős.
Messi: 6/10. Próbálkozott, de nem annyira, mint szokott. Nagyon figyeltek rá, de ha kicsit jobban küzd, akár gólt is lőhetett volna. Ennél csak jobb lesz, reméljük.
Maxwell: 5/10. Hááát... Nem a balszélső az igazi posztja. Nem is a balbekk szerintem. Amikor a középpályán játszott, akkor nyújtotta az eddigi legjobb teljesítményét a Getafe elleni jobbhátvéd-produkciója mellett. Messi-Bojan-Pedro csatársor hol volt?...
Keita: 5/10. Nem tudott sokat hozzátenni, ráadásul volt egy durva belépője is, ami után még ő dumált.
Henry: 6/10. Ahhoz képest, hogy milyen kevés lehetőséget kap, nem is volt olyan borzalmas. Látszik rajta azért, hogy már harmincon fölül van, nem olyan gyors, mint régen.
Ibra: 7/10. Többször jól fedezte a labdát, de maradandót nem alkotott. Az Inter ellen robbanást érzek tőle, nem tudom, miért...
Egyszóval átlagos teljesítmények voltak a mezőnyben, ami egy ilyen kemény és durva csapat ellen kevés. Nem volt meg az átütő erő, ami szükséges lett volna az Espanyol felőröléséhez.
Visca el Barça!!!
Visca el Barça!!!
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
-
- Director del Fútbol
Én azért még drukkolok, hogy a Malaga az utolsó fordulóban akarja bebiztosítani a bentmaradását, akkor a Madridnak nem lesz könnyű dolga ott a záró körben.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
BlauGranaGroc és a többiek akik a kezdő 11ben látjátok a hibát... tökmindegy volt, hogy ki kezd ezen a mecsen, nem lett volna más a játék képe legalábbis nem jeltentősen, ha Maxvell helyett mondjuk Bojan játszik nem változtat semmit, hiszen alig jutott el hozzájuk a labda, amit lehetett meg megoldott Maxvell. Nagyon hozzászoktunk, hogy mindig a Barca irányit, de azért látni kell azt is, hogy van egy ellenfél a pályán. Most ez az ellenfél ellenségként viselkedett, egy "merényletet" hajtottak végre a foci ellen és ezt a bíró engedte... Emellett látni kell azt is, hogy nagyon lekesek voltak, küzdöddetek amennyira csak bírtak és mi is többet hibáztunk mint amennyi megengedhettünk volna magunknak.
Henry nem nagyon volt játékban, ha nincsenek cserék akkor is domináltunk volna a végén, az nem a cserék miatt volt, hanem amiatt, hogy elfogyott az Espanyol ereje ez szerintem nyilvánvaló...
Henry nem nagyon volt játékban, ha nincsenek cserék akkor is domináltunk volna a végén, az nem a cserék miatt volt, hanem amiatt, hogy elfogyott az Espanyol ereje ez szerintem nyilvánvaló...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.04.17. 22:59:36-kor.
Ma nem ment van ilyen....
De! Hogy lehet felállni egy 14 helyen álló csapat ellen 7 védekező és 3 támadó felfogású játékossal??? Azért mert a Madrid ellen bejött? Mindenki tudhatta előre, hogy az Espanyol nem fog úgy kinyilni soha, mint a madrid...hát kevés is lett a végére! Amikor meg végre cserélt Pep, utána szinte egyből jött a kiállítás, így a továbbiakban sem sikerült komolyabb nyomást helyeznünk az ellenrélre.
Ami bosszantó, hogy gyakorlatilag helyzet nélkül hoztuk le a meccset...
Bojannak vagy Henry-nak (vagy mindkettőnek) kezdenie kellett volna, Messinek meg ma egyáltalán nem ment, és az nem jó hogy ennyire függ a csapat a teljesítményétől.
De! Hogy lehet felállni egy 14 helyen álló csapat ellen 7 védekező és 3 támadó felfogású játékossal??? Azért mert a Madrid ellen bejött? Mindenki tudhatta előre, hogy az Espanyol nem fog úgy kinyilni soha, mint a madrid...hát kevés is lett a végére! Amikor meg végre cserélt Pep, utána szinte egyből jött a kiállítás, így a továbbiakban sem sikerült komolyabb nyomást helyeznünk az ellenrélre.
Ami bosszantó, hogy gyakorlatilag helyzet nélkül hoztuk le a meccset...
Bojannak vagy Henry-nak (vagy mindkettőnek) kezdenie kellett volna, Messinek meg ma egyáltalán nem ment, és az nem jó hogy ennyire függ a csapat a teljesítményétől.

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
csak ne jutna eszembe mindig az a rohadt 06/07es szezon hajrá...
ha a Madrid holnap nyer, olyan mintha xeltünk volna a klasszikuson...
természetesen képesek vagyunk megnyerni minden hátralévő meccsünket,viszont én úgy érzem,hogy legalább 1 x be fog csúszni,vagy a Sevilla,vagy a Villarreal ellen, szóval óriási szükségünk lenne egy Valenciai pontszerzésre holnap,vagy majd Mallorca-Madridon pl egy x-re.
a meccs képe alapján (nem a durvaságokra gondolván) sajnos teljesen jogos az x, sőt több veszélyes helyzetük volt mint nekünk. ettől függetlenül a kiállítás nélkül szerintem begyötörjük a győztes gólt, már 10emberrel is végre megfelelő mezőnyfölénybe kerültünk,csak ezúttal nem volt elég semmire.
ha a Madrid holnap nyer, olyan mintha xeltünk volna a klasszikuson...
természetesen képesek vagyunk megnyerni minden hátralévő meccsünket,viszont én úgy érzem,hogy legalább 1 x be fog csúszni,vagy a Sevilla,vagy a Villarreal ellen, szóval óriási szükségünk lenne egy Valenciai pontszerzésre holnap,vagy majd Mallorca-Madridon pl egy x-re.
a meccs képe alapján (nem a durvaságokra gondolván) sajnos teljesen jogos az x, sőt több veszélyes helyzetük volt mint nekünk. ettől függetlenül a kiállítás nélkül szerintem begyötörjük a győztes gólt, már 10emberrel is végre megfelelő mezőnyfölénybe kerültünk,csak ezúttal nem volt elég semmire.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Én azért mellé raknám Piquét és Valdest is mind a 3an nagyon szépen játszottak hiba nem volt a játékukban.Fernando írta:Én kiemelném azért ma Maxwell-t. Szerintem ő az aki hozta a szintet egyedül.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én kiemelném azért ma Maxwell-t. Szerintem ő az aki hozta a szintet egyedül.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
Hozzáteszem, hogy valószínűleg hasonlóra kell számítani az Inter elleni meccsen/meccseken is! Biztos vagyok benne, hogy Xavit, Messit és a többieket is aprítani fogják! Csak abban reménykedem, hogy nem egy ilyen "felkészült" bíró vezeti majd a meccset!
Hát őszintén nem minden vágyam egy ilyen mecset újranézni...Andris írta: Szerintem ha akad kedved, érdemes végignézned mégegyszer a mérkőzést Messire kihegyezve, kiváncsi vagyok hányszor tudod feljegyezni a 90 perc alatt hogy ácsorog nézelődik, nemhogy miközben védekezünk, de még támadások alatt is.
Persze nagyon sokszor csinálja ezt, és szerintem ez kiábrándító, ugyanakkor sokszor ez nem fér bele.
Ma nem jöttek be a cselei és szólói, meg is szívtuk mert ő volt két csatárból az egyik, és hát igazából a középcsatár. Akkor most ha olyan napja van mesterhármas, ha nem, akkor inkább semmi?

Ezt majd elemzi Pep a csapattal, hasznos lehet az Inter ellen is. De amennyire én láttam Messi megtalálható volt labdákkal a támadások során ami azt jelenti, hogy amennyit kellett mozgott és, hogy visszament védekezni is töbsször arra meg külön felfigyeltem.
Emlékezz vissza az első félidőre egy egy emberünket sokszor 3 Espanyol játékos támadta főként ezért voltunk sokszor pontatlanok labdakihozatalnál néha még Xavi is zavarba jött ilyen helyzetekben pedig rá ez egyáltalán nem jellemző.
Ennyire aggreszív presszinget idén még nem láttam nem, hogy a Barca elleni mecseken hanem egyáltalán sem blben sem az angol sem az olasz bajnokságban. Ez nem véletlen amit az Espanyol az első félidőben bemutatott azt nem lehet sokáig birni ha lehetne minden csapat ezt játszaná. Sajnos nem tudtuk kihasználni a fáradságukat mert hátrányba kerültünk.
Nem azt mondom, hogy jól játszodtunk mert sok egyéni hiba volt pl. Milito elég bizonytalan volt ma. De azért nem lehet figyelmen kivűl hagyni amikor a taktikával, a csapattal vagy egyénileg játékosokkal szemben fogalmazunk meg kritikákat, hogy milyen körülmények között kellett játszaniuk. Nem volt olyan labdavezetés hogy ne rugtak volna oda nekünk egyszerüen megölték a játékunkat és a mai mérközősen ez annyira feltűnő volt hog igenis fel lehet szollalni a bíró ellen is. Az ilyenkor elhangzó mondatoknak, mint a "külső körülmények ellnenére is hoznunk kel egy ilyen mecset" nincs mindig létjogosultságuk, most nincs.
Nagyon jól írtad, egyetértek.BlauGranaGroc írta:Guardiola vagy össztojta a gatyáját az espanyoltól, vagy kicsit nagy lett az arca, és marha nagy taktikai zsinenek képzelte magát.
Röhej volt maga az alap felállás is. Azt hiszi Messi elég, majd ő minden meccsen megoldja egyedül és nyeri nekünk/neki a meccseket.
Ezeket a taktikai marhaságokat szezon közben 3-4 gólos előnyöknél kellett volna gyakoroltatnia, nem a célegyenesben minimális pontelőnynél.
Ezt a meccset ennél jobban nem lehetett volna eltaktikázni. 60 perc előnyt kapott az ellenfél.
Az első félidőben nem tudtuk kihozni a labdát a térfelünkről, mert a 11-ből 8 védekező játékos volt a pályán. Nem lehetett előre játszani, passzolni a labdát csak hátra, ugyanis elől nem volt megjátszható ember.
Az espanyol teljesen feltolhatta a védelmét és nyomás alá helyezhetett minket, mert nem tudtuk mélységben játszani.
60 perc csatár nélkül, aztán hiába jött be 2 is a meccs végéig, egyik se játszott centert.
Ez a meccs egy katasztrófa volt. A játékosok közül VV, Pique és Sergio játszott "jól", a többiek gyengék voltak, többen a nevetséges taktikának köszönhetően.
Egy ilyen fontos bl meccs előtt az espanyolt le kellett volna mosni a pályáról és önbizalmat kellett volna szerezni keddre, nem pedig az achilles pontjainkra felhívni Mourinho figyelmét.
Remélem Pep örökre elfelejti ezeket a szánalmas védekez felállásokat, mert nem méltó hozzánk. Ez túltaktikázás maradjon csak meg az internek, cheseanek, mu-nek és a hasonló gyáva brigádoknak.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Keita erőszakosan, de szabályosan kisérte ki a zsugát L.Garcia mellett. Az kemény volt, de nem szabálytalan.zoli001 írta:Szerintem az espanyol csak keményen játszott
Amit ez a büdös banda csinált, az nem keménység. Az alattomosság, amihez a nyomorék játékvezető a lehető legjobb partner volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Angliában a kemény játékot engedik, nem az alattomosat. Ez itt nem kemény volt... Angliában egy tisztességes bíró kiosztott volna 3 sárgát és 1 pirosat az első negyedórában, hogy emlékeztesse a fiúkat, hogy focimeccsen vannak.zoli001 írta:Szerintem az espanyol csak keményen játszott,mi lenne ha összekerülnénk egy angol csapattal na nem az arsenalal...
Vagy 2-3 Espanyol játékos tett annyit a pirosért mint Dani. De ez nem mentesíti Danit, hogy kiállíttatta magát.
Így van!Dantes írta:zoli001: "Szerintem az espanyol csak keményen játszott.."![]()
![]()
Egyfajta angolos focit játszottak.Miért?Szerinted egy rangadón simogatják egymást?1-2 durva odacsúszáson kívül semmi különöset nem láttam,ha csak az nem számít durvának,hogy miután passzoltunk leütköztek minket.De ezt köszönhetjük annak hogy keveset futottak a srácok.Magyarul alig mozogtak!
-
- Jugador d'estrella
Az igaz, hogy rugdosódott is az espanyol, de focizni -ami egyenlő a gólszerzéssel- nem mi akartunk jobban. Sokkal gólratöröbben játszottak nálunk. Mi csak psszolgattunk jobbra-balra meg hátra, minden 20. passz után volt 1 előre passz. Még amikor kontrázhattunk volna akkor is lelassítottuk a játékot és akinél éppen volt a labda az támadás indítás helyett inkább megállt vele. Amíg nem jött a kiállítás nem mi játszottuk a focit, még akkor se ha az ellenfél ezt túl agresszívan adta elő.socio66 írta:A hülye is tudja,hogy melyik csapat akar futballozni,és melyik rugdosódni..
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu