herlius írta:Bár kétségtelenül bosszantó az eredmény, én úgy gondolom, hogy Pep valamilyen szinten számolt ezzel a meccsel. Az Espanol nagy szerencséje most az volt, hogy a Barca már elsősorban az Inter elleni meccsre készül, érezhetően nem tették oda magukat a srácok kellőképpen, egyértelműen a BL meccsre is próbáltak tartalékolni. Ezt a kétfrontos csatát csak így lehet bírni, meggyőződésem, hogy normális körülmények között ezt a meccset ma 2 góllal mi nyertük volna. Én nem esek kétségbe, a srácok nem felejtettek el focizni pár nap alatt, de úgy gondolom, hogy ma elsősorban a sérülések és egy nagy verés elkerülése volt a fő cél, ezt még a mai kezdő is alátámasztotta. Kaptunk egy kis ízelítőt az Inter várható taktikájából, ennél könnyebb meccsre ellenük se számítson senki, viszont abban is biztos vagyok, hogy kedden sokkal frissebben fognak mozogni a srácok a pályán. Ma nem volt létfontosságú a győzelem, annál inkább a sérülések megúszása és ezt elértük. Maradt még az előnyből és biztos vagyok benne, hogy amint égetően fontossá válik a győzelem, magasabb szinten fog játszani a csapat. Ez már nem a 2007-es szezon, az számomra biztossá vált a múlt szombati meccsen:)
nem nagyon tudok hinni az olyasmiben, hogy nem akartunk győzni, meg hogy féltünk a sérülésektől , meg hogy más meccsre tartogattunk....stb.
a tegnapi meccsen hatékony Barca ellenszerrel álltunk szemben! szoros és kemény emberfogás, bátor előre helyezett letámadás és precíz hátsó védősor.Pep ezuttal taktikai hibát is vétett, két csatár túl kevés, mert így könnyen jutott Messire 3, Xavi-ra 2 ember.
voltak feltűnően gyenge produkciók is mint Alves, és Yaya ami éppen elég ahoz hogy jó adag szerencse kelljen egy zakó elkerüléséhez, mert sztem tegnap ez volt a helyzet, bármennyire fájó is beismerni!