Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az, hogy valaki szimpatizál a Roma-val, nem biztos, hogy divatszurkoló. Jómagam is ilyen vagyok. Mindíg is csíptem a Romát. Olaszoknál Ők, és a Palermo a szimpatikus számomra.LG írta:Ma pedig nagyon szurkolok a Lazioank! Egy x elég, de persze azt sem bánom, ha megrakják a Romát. Mióta esélyes lett a Roma a bajnoki címre, azóta vhogy nagyon sok lett itt a Roma szurkoló, érdekes módon előtte volt 2 darab. Itt az idő befogni a sok álszent, divatdrukker száját!!!!
Nem vagyok Roma drukker, de örülnék ha nyernének, mert akkor az Internek győznie kell a bajnokságba, és az kiveheti belőlük az erőt, a Bl meccsre. A tegnapi meccs alapján mi sem vagyunk formában, szóval nem lenne nagy gond ha az Inter se 100%osan játszana ellenünkLG írta:Ma pedig nagyon szurkolok a Lazioank! Egy x elég, de persze azt sem bánom, ha megrakják a Romát. Mióta esélyes lett a Roma a bajnoki címre, azóta vhogy nagyon sok lett itt a Roma szurkoló, érdekes módon előtte volt 2 darab. Itt az idő befogni a sok álszent, divatdrukker száját!!!!
És az kit érdekel?azóta vhogy nagyon sok lett itt a Roma szurkoló
Persze, akit addig nem érdekelt vagy kicsit érdekelt csak az olasz foci, most a Roma-nak szurkol, hogy végre ne a hányadék Inter nyerjen.LG írta:Ma pedig nagyon szurkolok a Lazioank! Egy x elég, de persze azt sem bánom, ha megrakják a Romát. Mióta esélyes lett a Roma a bajnoki címre, azóta vhogy nagyon sok lett itt a Roma szurkoló, érdekes módon előtte volt 2 darab. Itt az idő befogni a sok álszent, divatdrukker száját!!!!
LG írta:Ma pedig nagyon szurkolok a Lazioank! Egy x elég, de persze azt sem bánom, ha megrakják a Romát. Mióta esélyes lett a Roma a bajnoki címre, azóta vhogy nagyon sok lett itt a Roma szurkoló, érdekes módon előtte volt 2 darab. Itt az idő befogni a sok álszent, divatdrukker száját!!!!
Két oldallal arrébb írtam.madmushroom írta:
Forza Lazio
Elvileg szerződést is hosszabítottak Maiconnal nem? Mondjuk ez a tavalyi Felipe Melo-s ügyből kiindulva nem jelent talán semmit.csababarca írta:Fecooo írta:gyanítom megvan a forduló gólja...
Hát az fix
Viszont realosok le is mondhatnak Maiconról Nem tudom figyeltétek e a gesztusait,gólja után mutatta fel az elnökségnek,hogy ő itt marad
Fecooo írta:gyanítom megvan a forduló gólja...
Nem értem a Juve "szurkolókat" már ha lehet így nevezni őket, ha a Barca lenne ilyen rossz formában én semmikép sem csinálnék ilyet(már ha persze Barcelonában laknék... )Livia Drusilla írta:És ez, hogyan hat a Juvéra?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ju ... ra-2024993
Azért az ő idei produkciójukat nem lehet csupán a "calciopolira" fogni...