Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi szépen, feltettem...miihii írta:No,én már kíváncsian váromnagyjudit89 írta:Ha kész a versem hova tegyem fel?![]()
Sztem Offtopicba vagy Üzenetek mindenkinek rovatba mehet nyugodtan.
No,én már kíváncsian váromnagyjudit89 írta:Ha kész a versem hova tegyem fel?
Köszi szépen! Holnap ki is próbálomLionel85 írta:Én ajánlom neked a JDownloader nevű programot. Nekem is ezen a fórumon ajánlották és maximálisan bejön. Teljesen elégedett vagyok vele és úgy lehet bevágni a fájlokat, hogy nem kell külön egyesével és garantáltan annyit szed le, amennyi valójában a fájl mérete!
köszi!Messa írta:Nem vagyok odavalósi, de látom más nemnagyon segít, ezért talán: Premier Outlet Center? Tudom, hogy nem pont Pesten van, de elég közel van hozzá, és elég nagy a választék, még ha nem is kimondottan cipőbolt, de márkaboltok. És cipő is van rengetek, főleg Nike.Barcaádám írta:valaki tudna egy jó Nike, Adidas cipőboltot mondani Pesten?
netről rendelhetős is jöhet köszi !
Köszönöm!kudu írta:Én a fourfourtwo honlapjánál vagyok szerkesztő.De...
ha minden igaz, az előfizetés feldolgozása 4 hét körül van.
Én március közepén rendeltem meg, de még mindig nem kaptam meg. Sem az első számot, sem a másodikat.
Szóval szerintem türelem, de nem hiszem, hogy 4 héten belül megjön az újság.
Nem vagyok odavalósi, de látom más nemnagyon segít, ezért talán: Premier Outlet Center? Tudom, hogy nem pont Pesten van, de elég közel van hozzá, és elég nagy a választék, még ha nem is kimondottan cipőbolt, de márkaboltok. És cipő is van rengetek, főleg Nike.Barcaádám írta:valaki tudna egy jó Nike, Adidas cipőboltot mondani Pesten?
netről rendelhetős is jöhet köszi !
Én a fourfourtwo honlapjánál vagyok szerkesztő.De...Lionel85 írta:A napokban fizettem elő a FourFourTwo-ra. Az áprilisi számot még megvettem újságostól, és utána döntöttem el, hogy előfizetek. Azóta megjelent a májusi szám is. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy megkapom-e előfizetés gyanánt a májusi számot, vagy azt még újságosnál kell-e megvennem? Nálatok hogy volt?
Írtam az FFT fórumába és külön e-mailt is a szerkesztőségbe, de semmi válasz.
bestseries.huelbandi írta:Valaki egy jó sorozat letöltős oldalt tud ajánlani?
Ha ráér holnap akkor szívesen segítek, sajnos Tivornyához hasonlóan nekem is megkopott a tudásom 2002 ótalevproff írta:14. Zárt vasmagon levő 400 menetes primer tekercs hossza 20 cm, átmérője 20 mm. A szekunder tekercs 1200 menetes, 30 cm hosszú és 30 mm átmérőjű. A vasmag relatív permeabilitása 4000. Mekkora feszültség indukálódik a szekunder tekercsben, ha a primer áram bekapcsolás után 0.01 s alatt egyenletesen 8 A-ra nő?
18. Számítsa ki egy 100mA forrásáramú 2 kohm belső ellenállású áramgenerátorral egyenértékű feszültséggenerátor. jellemzőit! Rajzolja fel a generátorokat és karakterisztikájukat! Milyen munkapontban dolgozik az áramgenerátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
17. Számítsa ki egy 10V forrásfeszültségű, 20 ohm belső ellenállású feszültséggenerátorral egyenértékű áramgenerátor jellemzőit! Rajzolja fel a generátor karakterisztikáját! Milyen munkapontban dolgozik a generátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
Ez a három lenne.Ha tudsz/tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.
Ja én is meghallgatnám,elég hosszó lehet ha csigri is benne vanFtcSikiHun írta:Csiga...Bocsi, de más nem jutott eszembe.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Barca versírás közepette felmerült egy kis gond..... Nem tudnátok Chygrynskiy becenevet mondani??? Az se baj, ha Dmytro becezése. Előre is köszi.....
Egyébként szívesen meghallgatnám majd a versedet
Csiga...Bocsi, de más nem jutott eszembe.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Barca versírás közepette felmerült egy kis gond..... Nem tudnátok Chygrynskiy becenevet mondani??? Az se baj, ha Dmytro becezése. Előre is köszi.....