2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem Marquez-t csak áron alul fogjuk eladni tehát olyan 8milla alattkurdt írta: Hleb 5-6 milla
Márquez 10 milla
Henry 10 milla
Meg jó focista. Ellentétben a középfos spanyollal meg a kiégett brazillal.fcjoc írta:nekem ide ne hozzák ribery-t. csúnya is, tizenéveseket futtat, meg drága.. silva vagy robinho kell.
Hleb 5-6 milladanko94 írta: Távozók: Hleb,Marquez,Henry kb 15 milla
Így hirtelen nem tudnék mondani..de ha itt lenne Cáceres14 koma biztos bedobna pár nevet. Dr.Poljankalovich kutatása szerint Európában a hollandok a legmagasabbak talán ott kellene körülnézni.Sanama írta:És milyen szélsőt tudsz aki 170felett van?
Akik szóba jöttek...
Silva,Ribery,Robinho
mindegyik 175alatt van
És milyen szélsőt tudsz aki 170felett van?Tim írta:Értem én ezt a gondolatmenetet,de azért ne akarjunk már úgy kinézni minden támadásnál mint valami elcseszett Walt Disney revű akik úgy akarják zavarba hozni az ellenfelet hogy előadják a Hófehérke és a hét törpétJoee777 írta:..Kunt meg el bírom képzelni akár bal oldalon befelé indulva (kb azt tudná hozni, mint Messi szerintem jobbról), akár középen befejező csatárként. (ő is ismeri a spanyol focit, nem lennének beilleszkedési nehézségek)
Ibrával a címszerepben. Messi,Bojan,Pedro,Agüero,Iniesta,Xavi (szerencsére ez csak hat) Nem ártana azért legalább egy 170-es átlagmagasság elől.
Szerintem.
Értem én ezt a gondolatmenetet,de azért ne akarjunk már úgy kinézni minden támadásnál mint valami elcseszett Walt Disney revű akik úgy akarják zavarba hozni az ellenfelet hogy előadják a Hófehérke és a hét törpétJoee777 írta:..Kunt meg el bírom képzelni akár bal oldalon befelé indulva (kb azt tudná hozni, mint Messi szerintem jobbról), akár középen befejező csatárként. (ő is ismeri a spanyol focit, nem lennének beilleszkedési nehézségek)
Én is néztem, ügyes srác eléggé... Jól szerel, jól passzol és küzd nagyon.LM10 írta:Én is tegnap figyeltem Banega játékát. Ha nem jön Cesc, akkor rá érdemes lenne "befizetni".
De nem biztos,hogy Pep szerint kell a csapatba.Fabregas pedig egyszer-véleményem szerint-meg fogja unni,hogy az Arsenal minden idényben gyakorlatilag esélytelen valamelyik trófeára,ezért elképzelhető,hogy ha nem is idén,de jövőre jönni fog.Rivaldo11 írta:Pont a napokban említettem meg Banegát, mint a ligában játszó kevés olyan játékosok egyikét, aki tud ritmust adni a játéknak.LM10 írta:Én is tegnap figyeltem Banega játékát. Ha nem jön Cesc, akkor rá érdemes lenne "befizetni".
Pont a napokban említettem meg Banegát, mint a ligában játszó kevés olyan játékosok egyikét, aki tud ritmust adni a játéknak.LM10 írta:Én is tegnap figyeltem Banega játékát. Ha nem jön Cesc, akkor rá érdemes lenne "befizetni".
Ó igen. Ő nem egy rossz playa... Én kb 'Xavi' posztot állapítottam meg, vagy talán kicsit előrébb. De inkább szervez mint rombol posztot tekintve is. Szóval egy igazi mai irányító.bali 15 írta:Tegnap a Valenciában játszó Banega játéka nagyon lenyűgözött, ő vkp?
Nem tudom mennyire követed a Valencia és Silva játékát, de nekem ez olyan, mint amikor még 2-3 éve mondtam, hogy ez az Iniesta mekkora játékos, nem-Barca-drukker ismerősök meg legyintettek, hogy se gól, se sok gólpassz, csak keverget a mezőnyben és ennyi. Végülis a felületes szemlélőnek tényleg.LG írta:Én nem őt választanám
Silva-sztem igencsak kevés ő ide. Annyit Pedro is tud, sőt!
Ez nagyon úgy hangzik, mintha egy meccs után levont következtetés lenne. És ugye Messi sem az Espanyol elleni teljesítményéért kapta az Aranylabdát.LM10 írta:Tegnap a Real ellen Silva középen játszott ,de ott is gyengén. Nem tudom sokan mit látnak Silvában, technikás játékos, de kevés lenne ő ide.