2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem sajnos a 400 K-s se jön be....Ronaldinho Gaúcho írta:Boixos írta:sorry.
akkor az említett streamek a szombati visszavágóra:
[url]mms://vmedia.tin.it/LA7-600K[/url]
[url]mms://vmedia.tin.it/LA7-400K[/url]
[url]mms://vmedia.tin.it/LA7-180K[/url]
Ezeken a stream -eken lehet a meccset a barca meccseket mindig nézni??
Amugy a 600K -s nekem nemjoo vmiért azt írja a windows media player hogy a kiszolgálo nem elérhető és bezárás tudtok valami problémamegoldást erre??
a 180K-s téma tuti, most egy film megy rajta.Puntata del 20/08/2005 23:00
Il grande calcio internazionale torna su LA7 con la seconda e decisiva finale della Supercoppa di Spagna, che vedr? di fronte il Barcelona di Ronaldinho, gi? vincitore all' andata, contro il Betis Siviglia di Denilson.L'appuntamento per tutti gli appassionati ? per sabato 20 agosto a partire dalle ore 21.00 con la diretta su LA7 della gara dallo Stadio Camp Nou di Barcellona. La telecronaca della partita sar? affidata a Francesco Izzi
Boixos írta:sorry.
szvsz nem kell élő közv., mert valaki úgyis befogja irogatni az eredményt amikor változik, így az is megtudhatja,aki nem tudja nézni.Enrique írta:Még mindig áll a kérdésem, hogy legyeb élő közv. vagy streamelünk közösen?
Mozzila böngészövel megprobáltam,és 1böl bejöttEnrique írta:Kitartás, 2 perc után bejön mind1ik!Enrique21 írta:Most probálgattam öket,de csak a media player jött be,
és el is kezdödött a pufferelés,de nem jött be semmi.
Végülis a meccsig még van 5 óra
Próbálgasd csak rendületlenül.
Kitartás, 2 perc után bejön mind1ik!Enrique21 írta:Most probálgattam öket,de csak a media player jött be,
és el is kezdödött a pufferelés,de nem jött be semmi.
Végülis a meccsig még van 5 óra
Most probálgattam öket,de csak a media player jött be,Boixos írta:sorry.
Hát én örülnék egy közvetítésnek,mert nem leszek itthon és ahova megyek ott is van net,de nem bizom benne...szal jo lenne,de ha mindeki tudja nezni akkor miattam nem kell!Kitfisto írta:Ne strapáld magad.szerintemEnrique írta:Skacok, megírtam az előzetesben (soha nem írtam még egy ilyet sem, remélem nem lett azért olyan rossz, főleg Ivánéhoz képest) hogy lex az oldalon élő közvetítés, de azért megkérdem, hogy kell? Mert ha mindenki tudja nézni a meccset vmi streamen, akkor nem strapálom magam vele.![]()