2010.04.21. 15:11:15
Hát ez érdekes volt.
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de velem az utóbbi másfél,lassan két év elhitette,hogy verhetetlenek vagyunk.
Illetve volt három csapat(Mu,Chelsea,Madrid),akiktől idegenben elfogadhatónak tartottam esetleg a vereséget,de a többi csapat ellen elképzelni sem tudtam,hogy kikapjunk.
Hát,ezt a (tév)hitet az Inter most lerombolta,baromi jó eredményt értek el ellenünk,büszkék lehetnek magukra.
Mondom ezt úgy,hogy utálom őket és egy csepp izgalom nélkül ültem le este meccset nézni.
Ebben a Bl-szezonban már rengeteg meglepetés volt,az összes nagy esélyes kiesett idő előtt,olyan csapatok jutottak be a négybe,akiket senki sem várt volna.
Sajnos most a legnagyobb esélyest,azaz minket is megérintett a kiesés szele, bár van még esély továbbmenni innen is.
A meccsel kapcsolatban annyit,hogy Messi nagy csalódást okozott tegnap, sokszor csak flegmán sétálgatott,nem volt megjátszható és egy-egyben sem verte meg az emberét 3-4 alkalomnál többször. Úgy,hogy ez a csapat rá van építve,folyamatosan őt keresik labdával,ez elég nagy luxus, meg is határozta a játéka az egész csapat játékát.
Legalább kihúzódott volna akkor szélre,vagy akárhova máshova,ahol szabadabban mozoghatott volna.
Most nehogy az jöjjön már le,hogy ez a nulla Inter védősor megfogta a világ legjobbját. Egyszerűen nem volt kedve játszani,és ez baromira felbosszantott.
A többiek szimplán egy középszintet hoztak,ami egy jó Messivel és egy jó Ibrával elég is lett volna.
A bíró meg szóra sem érdemes,egyértelműen meccset befolyásoló hibákat vétett,nem tudom hogy szimplán csak sz.r napja volt,vagy tényleg megy a tavalyi Chelsea-Barca meccs hibáinak kompenzálása.
A lényeg,hogy menni kell tovább,bár biztos vagyok benne,hogy ez a vereség benne fog maradni a játékosokban,de hétvégén szerencsére könnyű meccs van,aztán meg jöhet a visszavágás az olaszoknak, bízom benne,hogy sikerül és akkor csak egy rossz emlék lesz a tegnapi találkozó.
Hajrá Barca!!