Zlatan Ibrahimovic
- Subinho
- Director del Fútbol
Nem igaz, hogy jól helyezkedik!!! Ácsorog, ide-oda sétágat, néha felugrik és harcol olyan labdákért,amiből úgysem lehet semmit kihozni, csak ütközik... Valóban jó a lövőtechnikája és néha elsül a lába, de valóban ezt az embert cseréltük el Eto'o-ra??? Érdemes összehasonlítani a tegnapi teljesítményüket! Samu szokásához híven hajtott, dolgozott,hasznos tagja volt a csapatnak!! Ibrával meg mintha csak 10-en lettek volna a srácok.... Sajnos ez az ember egy nagy 0!!! Én nem akarom most elzavarni, tavaly nem akartam, hogy idejöjjön!!! Remélem a nyáron be lehet őt vonni pl. egy Torres üzletbe cserealapként, vagy az árából megvenni David Villát!!! Vagy bárkit... aki csinál a 90 perc alatt valamit is a pályán...
Sokan már tavaly augusztusban elzavarták volna.Tdavid írta:Sokan most komolyan elzavarnák Ibrat nyáron????(Még jó h nem mi döntünk egy játékos sorsáról![]()
)
Hát tegnap szerintem nagyon keveset futott. Pedig hasznos lett volna, ha elviszi a védőket Messi és Pedro elől.Sanama írta:
Szerintem helyezkedésével nincs baj. Mutatja magát,fut a védők mögé,csak nem kapja a labdát.
Xavi inkább Keitanak adja aki 4méterre áll.
Ha meg kapja már későn, és lesen áll.
Többet szokott futni azért ennél, lehet a sérülés miatt vagy a fárasztó út miatt.
Majd a visszavágón villan és nem lesz gond.
Hát nem tudom,én is azt mondom,hogy neki kellene jobban helyezkednie,biztos hogy Xavi adná neki,ha lenne hova..
Azt tudomsocio66 írta:Azért ívelgettünk utána,mert Piqué ment fel a helyére.
Persze kényszerítőzhettek volna is vele,de nem hiszem hogy ment volna.

Csak addig ott volt egy Pique magasságú Ibra. Láttuk,hogy földön nem ment,akkor egy csatárra nem,de védőre ívelünk?
Azért ívelgettünk utána,mert Piqué ment fel a helyére.

Szerintem helyezkedésével nincs baj. Mutatja magát,fut a védők mögé,csak nem kapja a labdát.MR. TROMORT777 írta:Ahoz, hogy jó labdát kapj csinálni is kell valamit. Fő baját itt nálunk a helyezkedésben látom.Sanama írta: Ettől függetlenül értékelhető labdát nem kapott. Egy csatár,főleg olyan,mint Ibra mit csináljon jó labda nélkül?
Mikor lehozta Pep, akkor kezdtünk el ívelgetni, hát csak a logikát nem látom
De tény, hogy a támadóink nagyon kevés labdát kaptak.
A másik részét én sem értettem
Xavi inkább Keitanak adja aki 4méterre áll.
Ha meg kapja már későn, és lesen áll.
Ahoz, hogy jó labdát kapj csinálni is kell valamit. Fő baját itt nálunk a helyezkedésben látom.Sanama írta: Ettől függetlenül értékelhető labdát nem kapott. Egy csatár,főleg olyan,mint Ibra mit csináljon jó labda nélkül?
De tény, hogy a támadóink nagyon kevés labdát kaptak.
A másik részét én sem értettem

Ettől függetlenül értékelhető labdát nem kapott. Egy csatár,főleg olyan,mint Ibra mit csináljon jó labda nélkül?MR. TROMORT777 írta:Fociban a "HA"-val kezdődő mondatoknak nincs értelme. Ha a pályán marad sem biztos, hogy olyan helyzetbe került volna mint Pique.socio66 írta:Ha végig pályán van,és ő kapja meg azokat a labdákat, amiket Piqué ugye elügyetlenkedett a kapu előtt,biztosan gólt szerzett volna az egyikből.
Amúgy most teljesen felesleges szidni. Sérülésből tért vissza az Inter ellen és olyanok fogták, akik jól ismerik.

-
- Barça C
Amúgy tény, hogy tegnap az egész Barca nem volt jó formában, de vannak olyanok, akik az egészért Ibrát okolják.
Sérülés után tették be egy BL elődöntőbe+még ott voltak azok a "drága jó Lucio" belépői is.
Első szezonja a Barcában, viszont ahhoz képpest viszonylag jól sikerült beilleszkednie(mondjuk a sokpasszos játék még nem teljesen tökély)
Vannak itt olyanok is, akik egy rossz meccs, vagy rosszabb teljesítmény után minden sz.rt rákennek.
A türelem (és a gyors felépülés) rózsát terem(na meg egyre jobban játszó Ibrát)
L.Greis
Sérülés után tették be egy BL elődöntőbe+még ott voltak azok a "drága jó Lucio" belépői is.
Első szezonja a Barcában, viszont ahhoz képpest viszonylag jól sikerült beilleszkednie(mondjuk a sokpasszos játék még nem teljesen tökély)
Vannak itt olyanok is, akik egy rossz meccs, vagy rosszabb teljesítmény után minden sz.rt rákennek.
A türelem (és a gyors felépülés) rózsát terem(na meg egyre jobban játszó Ibrát)
L.Greis
Fociban a "HA"-val kezdődő mondatoknak nincs értelme. Ha a pályán marad sem biztos, hogy olyan helyzetbe került volna mint Pique.socio66 írta:Ha végig pályán van,és ő kapja meg azokat a labdákat, amiket Piqué ugye elügyetlenkedett a kapu előtt,biztosan gólt szerzett volna az egyikből.
Amúgy most teljesen felesleges szidni. Sérülésből tért vissza az Inter ellen és olyanok fogták, akik jól ismerik.
Ha végig pályán van,és ő kapja meg azokat a labdákat, amiket Piqué ugye elügyetlenkedett a kapu előtt,biztosan gólt szerzett volna az egyikből.
Én nem igazán haragszom Ibrára, sérülésből visszatérni egy BL elődöntőbe...
Nem vártam csodát, egyáltalán azok után amiket Lucio-tól kapott csodáltam hogy talpon maradt. Amint hozzákerült a labda azon nyomban a nyakán volt a Brazil.
Pedro viszont [auto_cenzúra] jóóóó!!!!!!!!!!!
Nem vártam csodát, egyáltalán azok után amiket Lucio-tól kapott csodáltam hogy talpon maradt. Amint hozzákerült a labda azon nyomban a nyakán volt a Brazil.
Pedro viszont [auto_cenzúra] jóóóó!!!!!!!!!!!
- Bobberto
- Capitá del Barça
+1 Ott a pont!LM10 írta:Istenem!Mi értelme szidni Ibrát a tegnapiért???? Sérülés után játszott 3 napja még 10 percet bírt el csak, most is már az 56. percben jött le, nem hiába. A másik meg, hogy a többi 9 játékos(Valdset nem számolva) sem voltak sokkal jobbak.
Nagyon sokan unatkoznak vagy csak kritikusi pályára akarnak tévedni....
Sérülés után jött vissza még úgy látszik így sem bír 90 percet....
DE az tény nem játszott jól... de kérdem én ki igen a másik 10 emberből?
Ennyit erről ne 1 bűnbakot keressünk már állandóan a csapat b@szt@ el és közrejátszott szándékosan vagy anélkül de a bíró is... jövőhéten fel KELL pörögni odatenni magunkat és meglehet ez még nem kell itt temetni semmit és senkit!
- LM10
- Director del Fútbol
Istenem!
Mi értelme szidni Ibrát a tegnapiért???? Sérülés után játszott 3 napja még 10 percet bírt el csak, most is már az 56. percben jött le, nem hiába. A másik meg, hogy a többi 9 játékos(Valdset nem számolva) sem voltak sokkal jobbak.

- Capon
- Llegenda del Barça
Tekintsünk el a tegnapi játékától, úgy általánosságban értendő: Még mindig nem tudom eldönteni hogy viszonyuljak Ibrához. Mióta itt van két dolog között ingázok. Türelmes vagyok és sajnos majdnem minden meccs után csalódott is. Persze volt 1-2 jobb meccse, de eddig ez édes kevés szerintem. Most már egyáltalán nem vagyok meggyőződve hogy ő enne a legjobb megoldás. Viszont így belegondolva a türelmességemet is csak az érte kifizetett hatalmas pénz és a neve táplálja. Szóval a türelmemet egyre inkább csak a kényszer szüli.
Egyáltalán nem lepődnék meg ha a választási kampányban előkerülnének más csatárok nevei is.
Azért még hajrá Ibra!
Egyáltalán nem lepődnék meg ha a választási kampányban előkerülnének más csatárok nevei is.
Azért még hajrá Ibra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.04.21. 15:26:37-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Csatlakozom. A sérülése előtt már jó formában volt, akkor csend is volt a topicban. Azóta játszott 10 percet az Espanol ellen, meg most, és jönnek a kritizálók máris. Ha csak azt kritizálnák, h most nem játszott jól, akkor ok. De vki úgy beszél róla, mintha egész szezonban nem csinált volna semmit, pedig ez messze nem igaz. Első szezonja, ráadásul sérülésből is kijutott neki, de így is sok gólt lőtt, gólpasszokat adott. Ezeket a tényeket figyelembe véve azért sztem jónak mondható, amit eddig összességében nyújtott. Persze erről azokat az embereket nem nagyon tudja meggyőzni, akik mióta itt van csak [auto_cenzúra] dobálják.Miért a másik 10 mit csinált??? Laughing Laughing NEVETSÉGES BRIGÁD VAGYTOK EGYTŐL EGYIG!!!!!
Az alattam folyó vitához: Igen, mindenki elfogult Ibrával vmilyen irányba. Csak nemmind1, h ez milyen szinten történik. Hatalmas Ibra fanokról nem tudok, h lennének. De olyanok, akik nagyon elfogultak vele szemben azért vannak páran. Vannak olyanok is, akik nem örültek, h jött, nem szeretik, de mégis korrekten értékelik a teljesítményét, pl. Rivaldo11.
-
- Jugador d'estrella
Az összes rossz meccs után Te meg a hozzád hasonlók beböfögik hogy nem fognak elzavarni egy ilyen drága játékost, és hogy várjunk még és még és még, meg hogy a következő szezonban mi lesz, meg a többiek nem adnak labdát, és sorolhatnám... De ha játszik egy jó(vagy átlagos) meccset akkor meg hogy visszatért az igazi Ibra, stb. Csakhogy a jó meccséből kevesebb van mint a rosszból, és általában 2 meccsig tart a nagy menetelése. Egyszóval mindig ugyanazt böfögik be azok is akik Istenítik a svédet, és ugyanannyit érnek el mint én. Semmit... és tudod mért van ez? mert ez egy fórum és itt véleményeket formálunk meg és nem számít se guardiola-nak sem a Barcának, olyan értelemben hogy befolyásolni tudnánk vele vmit.Vito írta: érthető, hogy nem vagy kibékülve, mert tény, hogy nem játszik jól. azért én még a 'nem idevaló' és 'feleslegesen vettük' jelzőkkel várnék még egy szezont. számomra lazán elképzelhető, hogy a következő évben egy másik Ibrát látunk, abban pedig ne nagyon bízzon senki, hogy egy 10 milliárdos játékost csakúgy elzavarnak egy szezon után.
azért látom jól sikerült a terelés és direkt nem akartad megérteni a hsz-em lényegét.
vannak olyan sportolók, akiket szó szerint ki nem bírok állni, pont ezért igyekszem hanyagolni a rendszeres kritikát, ugyanis ismerem annyira magam, hogy ilyen esetben a véleményem totálisan mellőzi az objektivítást. azért azt elismered te is, hogy pl Alves idei teljesítménye egy hangyaf.sznyival sem különbözik a svédétől. a másik pedig, hogy minden egyes sz.r meccs után beböfögöd a kétsorosod, ami szinte mindig ugyanaz, és mindig ugyanazt az eredményt éred el vele.
konkrétan semmit
-
- Llegenda del Barça
érthető, hogy nem vagy kibékülve, mert tény, hogy nem játszik jól. azért én még a 'nem idevaló' és 'feleslegesen vettük' jelzőkkel várnék még egy szezont. számomra lazán elképzelhető, hogy a következő évben egy másik Ibrát látunk, abban pedig ne nagyon bízzon senki, hogy egy 10 milliárdos játékost csakúgy elzavarnak egy szezon után.balazsfoci írta:Vito írta:te simán feladnád/od a tegnapi jó eredményt, csakhogy idejöhess fikázni.
másból nem is áll az itteni munkásságod. azért pár postot lőhetnél még az öltözködéséről, a hajviseletéről. szerintem simán kifogásolható az is.
a többi játékos topicjában nem láttalak, vagy csak ezután kezded őket is kritizálni? mindegyik megérdemelné a tegnapi mutatvány után
Nem adnék fel semmit sem kisapámIbra pályán mutatott teljesítményével nem vagyok kibékülve, és azzal hogy többre tartja magát a gyepen mint amilyen valójában. Emberileg nem tudok nyilatkozni róla mert nem ismerem de jól öltözködik, nincsenek botrányai, szereti a családját, szal sztem civilben igenis jó arc lehet, de a pályán valahogy nagyképűvé és feleslegessé válik a Barcában(kivéve azokat a néhány meccset amikor jó volt).
azért látom jól sikerült a terelés és direkt nem akartad megérteni a hsz-em lényegét.
vannak olyan sportolók, akiket szó szerint ki nem bírok állni, pont ezért igyekszem hanyagolni a rendszeres kritikát, ugyanis ismerem annyira magam, hogy ilyen esetben a véleményem totálisan mellőzi az objektivítást. azért azt elismered te is, hogy pl Alves idei teljesítménye egy hangyaf.sznyival sem különbözik a svédétől. a másik pedig, hogy minden egyes sz.r meccs után beböfögöd a kétsorosod, ami szinte mindig ugyanaz, és mindig ugyanazt az eredményt éred el vele.
konkrétan semmit
-
- Jugador d'estrella
Hát 26 évesen azért azt látom hogy többször van okom ideírni mint nem írni, a te látásmódoddal szemléltetve azt hogy Ibra mennyire játszik jól. Ne az arsenal elleni meccset meg a Real ellenit hozd fel barátom, hanem az arsenal előtti 3-4 hónap meccseit.Te meg elvakult "Imádjuk, kinyaljuk Ibra seggét" ember vagy, és a bírót meg a reklámtáblát is hibáztatnád ha a szeretett Ibrádnak nem megy jól.albicelesteX írta:Nem erről van szó!Ne tereljetek!Csak akkor mikor duplázik az Arsenal ellen vagy fontos gólt lő Ti sehol nem vagytok a 7 hozzászólásotokkal!Ilyenkor érdekes módon egyből megjelentek mert lehet savazni!!!Ez a nagy helyzet, hogy ti Ibrát utáljátok és minden egyes rosszabb meccse után úgy érzitek eljött a ti napotok és majd ti jól lehúzzátok!Azért abban biztos vagyok hogy okoz még nektek pár kellemetlen percet, órát!Meg, hogy amíg itt játszik addig ti egy kicsit rosszabbul alszotok!
Továbbiakban nem kívánom kommentálni az ide írtakat, mert elvakult, "Utáljuk Ibrát" emberekkel nem lehet sem beszélni pláne nem vitázni!A korotokat meg nem is fírtatom...Peace!
![]()
- albicelesteX
- A Vadász
Nem erről van szó!Ne tereljetek!Csak akkor mikor duplázik az Arsenal ellen vagy fontos gólt lő Ti sehol nem vagytok a 7 hozzászólásotokkal!Ilyenkor érdekes módon egyből megjelentek mert lehet savazni!!!Ez a nagy helyzet, hogy ti Ibrát utáljátok és minden egyes rosszabb meccse után úgy érzitek eljött a ti napotok és majd ti jól lehúzzátok!Azért abban biztos vagyok hogy okoz még nektek pár kellemetlen percet, órát!
Meg, hogy amíg itt játszik addig ti egy kicsit rosszabbul alszotok!
Továbbiakban nem kívánom kommentálni az ide írtakat, mert elvakult, "Utáljuk Ibrát" emberekkel nem lehet sem beszélni pláne nem vitázni!A korotokat meg nem is fírtatom...Peace!

- visca el barca
- Presidente del Barça
Léfe írta:1. Ibrának örültem mikor jött, de látni kell tévedés a leigazolása. Nem azért mert ne lenne elég jó, csak ez a sok védő közti gyors tili-toli nem az Ő focija. És ez nem forma kérdése. Itt a beszoruló védők között nem érvényesül, nincs tere. A mikor volt pl: Arsenál ellen akkor jo volt. Nem tartóztatnám, bár fix, hogy marad.

itt a nagy igazság.
jó forma-rossz forma, tök mind1.
hiába jó játékos, nem idevaló.
kár volt idehozni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...