Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd holnap reggel mondd ezt, amikor felkelsz és sajog majd mindened.FCBMessi19 írta:Na sziasztok,köszönöm a javaslatokat,megvolt a buli![]()
Semmi sem történt,egyáltalán nem fájt,jól felöltöztem + védőruhát is kaptam,ú.h. nem is áztam el mivel sár voltA legjobb az,hogy semmim sem fáj,amikor meg elkaptak kb.olyan érzés volt mintha egy 3-4 éves megbokszolna. Máskor is megyek!
A legfontosabb: tökvédő (gatyába gyűrt poló is megteszi)FCBMessi19 írta:A paintball-nál mennyire fáj amikor elkapnak?
Elvileg az új OpenOffice-ban van pdf szerkesztési lehetőség.Lampiao írta:Sziasztok!!!!
Nagyon kéne a segítség... A hleyzet az, hogy egy pdf fájlt kell elküldenem emailben de az első oldal nem kellene belőle... Azt hogyan tudom törölni????
Tehát 3 oldalas és a legelső oldalat nem akarom csatolni az emailben, tehát törölném...
Előre is köszönöm!
Hát nem kellemes érzés.FCBMessi19 írta:A paintball-nál mennyire fáj amikor elkapnak?
Legyen Ibrahimovic, Messi, Xavi, Touré, Piqué, Csigrinskij.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Kérem segítsen valaki, aki olvasta a versem! Holnap "Ki - mit tud?" lesz a suliban, és engem is beírtak a versemmel...... Viszont igen hosszú, ezért le kell rövidíteni, 2 támadó, 2 középpályás kéne és 2 védő. Kérlek segítsetek kiválasztani, hogy melyikőjüket mondjam. Tudom az összeset, csak azt nem, hogy melyik két - két embert mondjam..... Puyolt és Valdést ne mondjátok, a kapusnak és a favoritnak már helye van, de még két védő kéne külön.... Természetesen Pep is benne lesz! Előre is köszönöm a segítséget!
Senki?Rajmó írta:Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az ilyen online sportfogadás mennyire megbízható? Gondolok itt a Betclick-re, vagy a Bwin-re, esetleg más ilyen oldalra. Elsősorban az adatvédelmekre vagyok kíváncsi, nem nyúlják-e le a pénzt számlámról, a kifizetések időben történnek-e, meg úgy általában, hogy mennyire biztonságos az ilyesfajta fogadás? Sosem csináltam még ilyet, viszont szívesen kipróbálnám.
A válaszokat előre is köszönöm.
R.
időközben rájöttem. először talán utána kéne néznem, hogy egyáltalán hogy is működik, amit szeretnék csinálni, és csak utána kéne kérdeznem...miihii írta:
Akkor esetleg próbáld meg ezt vagy esetleg ezt.
Bár egyiket sem használtam,de úgy tűnik megoldhatják a problémádat
Akkor esetleg próbáld meg ezt vagy esetleg ezt.Puyol05 írta:... nem tudom, hogy mit csináljak...
miihii írta:
Az nem megoldás,h kibontás előtt,amíg még .rar fájlok vannak a mappádban,ezeknek egyszerre a felét tolod fel Pennára?Így nem a filmmel kell szórakoznod,csak a fájlokat két részletben átrakod,ahova akarod.És csak ezután csomagolod ki.
Az nem megoldás,h kibontás előtt,amíg még .rar fájlok vannak a mappádban,ezeknek egyszerre a felét tolod fel Pennára?Így nem a filmmel kell szórakoznod,csak a fájlokat két részletben átrakod,ahova akarod.És csak ezután csomagolod ki.Puyol05 írta:üdvözlet!
tegyük fel, hogy van egy filmem ami 2 gigás. van egy Pendrive-om, ami csak 1 gigás. hogy tudom azt megcsinálni, hogy a filmet szétszedem darabokra? milyen progi kell hozzá? mert amiket le szoktam tölteni azok általában 50 megás cuccokból állnak, és azokat kell kicsomagolni/egyesíteni Winrar segítségével. meg tudom csinálni Winrar-ral, hogy ilyen szeletekre szétszedem? és ha igen hogy?
köszi előre is a választ!
robertfcb innen a fórumról nagy autogram gyűjtő. Ő maguknak a kluboknak írt és kapott is dedikált posztereket, újságokat. Próbáld meg, hogy írsz a Liverpoolosoknak. www.liverpoolfc.tvrecrea írta:Hali!
Használja valaki ezeket az autogramm címeket? Hogy működik ez a dolog? Engem túlságosan nem motivál, de ajándékba szeretnék adni Torres autogrammot, de neten csak madridi autogramm címet találtam róla, sok időt mondjuk nem foglalkoztam a kereséssel. Tudna vki ebben segíteni?
Köszöntem.