Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na éppen ez az hogy idén ez valahogy nem akaródzik menni neki.daniel alvés szerintem nagyon jól tud beadni
Igen, a szövetség hozzáállása nekem sem tetszik, de amilyen formában van most Alves, talán jobb is, h nem játszik.Lionel85 írta:Alvés eltíltását helybenhagyta a szövetség, azaz a Barcelona nem tudta elérni azt, amit a Realnak és az Espanyolnak igen, azaz Albiol és Kameni játszhatott eltíltás helyett, míg most Alvés nem teheti meg ezt... Gratulálok...
Nem értem mi a baj... Alvés nem Real játékos és nem fog jövőhéten a Barca ellen játszani...Lionel85 írta:Alvés eltíltását helybenhagyta a szövetség, azaz a Barcelona nem tudta elérni azt, amit a Realnak és az Espanyolnak igen, azaz Albiol és Kameni játszhatott eltíltás helyett, míg most Alvés nem teheti meg ezt... Gratulálok...
OFF: Pont ez a videó van az aláírásombanHunter91 írta: Alves nagyon is jól tud beadni!
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
Amúgy már hónapok óta nem így teljesít:(
Jó lenne igazolni valakit a helyére,hogy kiéleződjön a versenyhelyzet
Talán nem koncentrál eléggé mostanában. Nincs ott fejben. Mert láthatjuk a videón is, hogy a szabadrúgások és beadások terén is elképesztő, de ez valahogy az utóbbi időben nem mutatkozik meg.Hunter91 írta: Alves nagyon is jól tud beadni!
http://www.youtube.com/watch?v=-UjzeErAeSI
Amúgy már hónapok óta nem így teljesít:(
Jó lenne igazolni valakit a helyére,hogy kiéleződjön a versenyhelyzet
Alves nagyon is jól tud beadni!S.Agüero írta:Már régóta mondom, hogy nem tud beadni, de sokan azt mondták, hogy 1-2 meccse rossz formában van azért, de ez már nem 1-2 meccse van...
Alves tanulj meg beadni azután adj keresztlabdákat!!!
Tényleg! Erről elfeledkeztemgianni írta:padon se lesz a múltkori kiállítása miattBarcaman14 írta:Szemmel láthatóan hullámvölgyben van. Egyszerűen bosszantó megoldásai vannak. Bátran a padra ültetném a Xeréz ellen, had pihenje ki magát.
padon se lesz a múltkori kiállítása miattBarcaman14 írta:Szemmel láthatóan hullámvölgyben van. Egyszerűen bosszantó megoldásai vannak. Bátran a padra ültetném a Xeréz ellen, had pihenje ki magát.
Így van... mert Fecooo meg olyan jól érti a dolgát a karosszékből.Fecooo írta:zola, már írtam egy lehetséges kezdőt másik topicba, és abban a Maxwell-Piqué-Milito-Abidal kezdőre gondoltam, mert Maxwell jobb oldalon jobban játszott korábban...
Daninak meg 2 meccs pihi min...(most hétvégén és a visszavágón...)
de nem fog ez bekövetkezni, mert Pep makacs...
zola, már írtam egy lehetséges kezdőt másik topicba, és abban a Maxwell-Piqué-Milito-Abidal kezdőre gondoltam, mert Maxwell jobb oldalon jobban játszott korábban...zola8787 írta:Sajnálom, hogy Alves 99%, hogy kezd jövőhéten. Szívesebben látnám ezt a védelmet: Puyol - Piqué - Milito - Abidal/Maxwell. De hát Puyol kisárgult, így tuti hogy fogunk gólt kapni a jobb oldalról....
Hát épp ez a gond, azzal hogy Messi végig középen szenved, Daninak nem marad igazi társa, egyedül nem tudja közelebb vinni a labdát, így maradnak az értelmetlen beadások. Pedig simán mehetnének a kényszerítők + beindulások aztán abból egy lapos passz, mint ahogy régen vagy mostanában a baloldalon.mademan írta:én utoljára értékelhető beadást a tavalyi 1:0-ra megnyert el classicon láttam tőle!!!
DE MOST KOMOLYAN! Amúgy kinek menne a beadás?????
messi vagy pedronak kellene fejelni lució és samuel közül![]()
![]()
ennyire hülyék lennénk
Jaja, teljesen igazad van.... De azt sem értem, hogy ha látják, hogy nem megy neki, akkor miért erőltetik????? Nem tud mostanság beadni..... Görcsös akarása van, szerintem,és emiatt a védést is sikerült elhanyagolni....CsacsMate írta:Meg az ezelőtti meccs se.nagyjudit89 írta:Hát ez ma nem az ő napja volt.....
Ő volt a leggyengébb ma. 1 gólt miatta kaptunk. Sehol nem volt a védekezésben. Még a nullánál is rosszabb volt. Szegény Pique-nek kellett még a helyére is figyelni. Így 2 embert meg nem tud fogni.