Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudod a nevét leírni vagy mi?westerngom írta:kanty írta:Egyértelműen a meccs embere. Egyedül talán ő volt aki tudásának megfelelően teljesitett( esetleg még Valdes)
Én is csak remélni tudom, h az Inter ellen kezdeni fog. Szükségünk lesz az ő erejére és stabilitására a középpályán.
Szép volt Yaya.
[/quote
- ne álmodozz! A fontos meccseken soha nem kap bizalmat! Szerinted Buzkeccet miért jegelte a meccsen?
Az Inter elleni középpálya: Keita - Buzkecc - Xavi
Felesleges előre siratni, egyáltalán nem biztos a dolog, a visszavágón és a döntőben (mert bejutunk:D) még játszhat;) Biztos benne van az is, hogy a hétvégén nem ment jól neki. Legyetek néha nyugodtak is, mindig ez a sírás-rívás:)Néha bízzunk az edző döntésében!Barcaádám írta:goodbye Yaya! bl elődöntőben nem vagy kezdő![]()
![]()
![]()
ha kezdő vagy jól játszol akkor is le leszel cserélve mindig. jogos a távozásod. minden jót köszönünk mindent!
![]()
![]()
Ott emlékszem én is gyengébb teljesítményre, de utána egészen belejött, de úgy látszik még így sem eléggé...zoli001 a bajnoki meccsek topicba írta:Ja és egy kérdés?Toure mit csinált?Én az első 10percben lehoztam volna.....
- nem ment a srácnak, DE! hogy is mehetett volna, ha ekkora meccshiánnyal küzd! Nagyon darabos volt, több elszórt, pontatlan labdával, ami nem rá vall!gekkodan írta:Nos átpörgettem a meccset és valóban tévedtem azzal a 2 lasztivalNem is az elfogultság miatt mondtam, szimplán nem tűnt fel egy 10 órási meccsen a dolog. De igazatok van. Ennek ellenére nagyon jó volt látni a srácot, főleg ilyen teljesítménnyel és az mindenképpen beszédes, hogy buszi 15 perc alatt vétett kb annyit, mint Yaya egész meccsen. Persze a Depor nem egy Madrid ez is igaz, de szerintem Yaya tegnap megmutatta Pepnek is, hogy igenis számolnia kell vele.
Tavalyi BL döntőn nem is volt nagyon más lehetőség, ettől még nem vitatom el Busitól persze (még mielőtt az jönne le, nincs nekem semmi bajom Sergivel). Ahogy írod, Keita azt a Sevillában csinálta, nálunk még nem. Hiszem majd, ha itt látom.Rivaldo11 írta:Tavaly a BL döntőn Busi játszott egy igencsak alkalmi védelem előtt vkp-t-tökéletesen. Keita meg-igaz, még a Sevillában-remekül játszott vkp-t.
Azért nagyjából egyetértek Veled, nem szabad elvesztegetni Yayát, és remélejük, maradni fog. Mert jelenleg én is Őt tartom posztján a világ legjobbjának.
Az edző pont a teljesítmény miatt játszat játékosokat,ahogyan Te is leírtad,csak éppen amire Te hivatkoztál,azaz az első 8 meccs alapján Yayanak kellett volna előtérbe kerülnie Busquetsel szemben. Az pedig szerintem nyílt titok,h Pep favorizálja a saját nevelésű játékosokat.Nem teljesen alaptalan a bizalma,de azért nem lehet egy Jeffrent vagy Dos Santost egyelőre összehasonlítani egy Robinhoval vagy Fabregassal.Mikaos írta: Akkor szerinted miért játszat egy edző egy játékost???
Azért mert olyan kedve van? lol - Vagy mondj egy hasonlóan amatőr elképzeléstJa, tudom, mert a Busq apja egy nagyon nagy valaki volt a klub történetében
Sőt, Pep szomszédja! Vagy: együtt lógtak régen a játszótéren.
Azt nem értem, hogy lehet eljutni ilyen szintre? Megkérdőjelezni az első évében 6kupát nyerő edző hozzáértését. Nem azt mondom, hogy nem lehet kritizálni, csak akkor valami komolyabb érveket is fel lehetne hozni, mint hogy: "Pep nem szereti az afrikaiakat", vagy "Busq apjával jóban van".
Na, de beszéljünk inkább arról, hogy Touré végre úgy játszott, mint ahogy a tavalyi szezon nagy részében tette. Pedig nem volt egyszerű dolga, mert meccshiány miatt nehéz kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Nem tudom, hogy ez a játék mennyibe felel meg Guardiolának (mert szerintem itt ezen van a hangsúly), én mindenesetre örülnék, ha a következő meccsen is kezdő lenne - és akkor Busquets mehetne előrébb is, ahova szerintem inkább alkalmasabb lenne: középső középpálya.