Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
wikko
Jugador del Barça

2010.04.29. 01:19:53

hello
Honnan tudnék letölteni nagy felbontású képeket a mai meccs-ről ? főleg az elő kép érdekelne a meccs elején :D
Hunter91
Capitá del Barça

2010.04.27. 22:28:34

vlxe írta:Kedves Hunter91!

Drivert se tudtál még feltenni, vagy csak maga a Canon programja nincs meg?

Nézz körül az alábbi linken :) Az Add module driver már lehet jó neked és az win 7 alatt is compatible :D

http://software.canon-europe.com/products/0000511.asp

Az injekt driver pedig itt van:

http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=
Köszi! A segítségeddel megoldódott a problémám :)
Ezer hála! :wink: :wink:
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.27. 22:10:05

Örüljön, hogy felkerült oda, híres lesz.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.27. 22:00:48

matyi02 írta:Hello valakinek napiszaron van valami ismeretsége? NAGYON FONTOS LENNE SRÁCOK! Nem akarok kib.szni senkivel, egyik legjobb barátommal aki történetesen lény vele b.sztak ki semmi olyan kép csak valaki rosszat akar neki.

Valaki tud valamit kérem jelezze előre is köszönöm .
Onnan semmilyen ismertséggel nem fogod leszedetni a képet :D
(egyébként melyik kép az?)

Egy megoldás van: a lány barátod írjon be kulturáltan,mondja el a problémáját,csatolja hozzá a linket,hogy melyik képről van szó.Ha megsajnálják,akkor le fogják venni,de erre kicsi az esély.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
matyi02
Entrenador del Barça

2010.04.27. 21:52:22

Hello valakinek napiszaron van valami ismeretsége? NAGYON FONTOS LENNE SRÁCOK! Nem akarok kib.szni senkivel, egyik legjobb barátommal aki történetesen lény vele b.sztak ki semmi olyan kép csak valaki rosszat akar neki.

Valaki tud valamit kérem jelezze előre is köszönöm .
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.04.27. 19:58:56

csabooo írta:
Nekem van Tubetillám ment is de valami lett vele és azóta fel raktam 2x is de nem megy, ezt írja ki: There was an error processing your request:
The specifield site is not supported.

Próbáltam ki köbözni de valahogy nem jöttem rá mi a lényeg... :roll:
A Youtube-on végeztek némi átalakítást és ezzel jópár letöltöprogit kivédtek - köztük azt is, amit én használtam... Szóval nem a progi a rossz, nem segít az újratelepítés, semmi... Újabb verziójú progit kell keresni - legalábbis nekem, mert a klippekre van szükségem, nem csak a hanganyagra.
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.27. 14:53:23

Kedves Hunter91!

Drivert se tudtál még feltenni, vagy csak maga a Canon programja nincs meg?

Nézz körül az alábbi linken :) Az Add module driver már lehet jó neked és az win 7 alatt is compatible :D

http://software.canon-europe.com/products/0000511.asp

Az injekt driver pedig itt van:

http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=
Kép
Hunter91
Capitá del Barça

2010.04.27. 14:26:26

Sziasztok!
Canon i350-es nyomtatóm van.
Most telepítettem fel a Windows 7-et.
A nyomtatóm telepítője nem kompatibilis az operációs rendszerrel.
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Amúgy nyomtatni tudok,meg minden.
A legnagyobb baj,hogy nem tudom átállítani a nyomtatási beállításokkor,hogy én fekete-fehéret szeretnék nyomtatni.
Ezt hogyan oldjam meg?(színes képet fekete-fehéren szeretnék nyomtatni)
Kérlek segítsetek :oops: :cry:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.04.26. 23:07:47

Tim írta:...
Simán betölt az op. rendszer,semmi más nem történik.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
18Barca99
Capitá del Barça

2010.04.26. 22:22:56

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy letöltöttem a sony vegas pro 9.0-t de nem tudok sehonnan se szerezni hozzá Authentication code-ot. Valaki segítsen ha tud!
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
csabooo
Capitá del Barça

2010.04.26. 21:21:22

Rewolution5 írta:
csabooo írta:Valaki nem tudna adni valamilyen jó linket egy olyan progihoz mint pl. a Tubetilla, vagy a Youtube Downloader, szóval amivel a Youtubról letölhetsz videót, és át tudod konvertálni mp3-ba és amibe akarod.

Nekem van Tubetillám ment is de valami lett vele és azóta fel raktam 2x is de nem megy, ezt írja ki: There was an error processing your request:

Vdownloader :wink:
Köszi :wink: :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.26. 20:41:55

csabooo írta:Valaki nem tudna adni valamilyen jó linket egy olyan progihoz mint pl. a Tubetilla, vagy a Youtube Downloader, szóval amivel a Youtubról letölhetsz videót, és át tudod konvertálni mp3-ba és amibe akarod.

Vdownloader :wink:
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2010.04.26. 20:37:31

Valaki nem tudna adni valamilyen jó linket egy olyan progihoz mint pl. a Tubetilla, vagy a Youtube Downloader, szóval amivel a Youtubról letölhetsz videót, és át tudod konvertálni mp3-ba és amibe akarod.

Barça,Barça,Baaarça!!!
Tim
Mezei fórumozó

2010.04.26. 20:19:31

Saviola írta:
Segíts!A laptopom néha random elindul,magától,kikapcsolt állapotból.Hol lehet ezt leoffolni?
Nem igazán értek a laptopokhoz,de nézz körül a biosban.Például találsz-e ilyet:wake up lan on/off,vagy auto power on mode..
Egyébként ilyenkor mit csinál pontosan a gép? Csak betölt az op.rendszer?
Esetleg megnézheted nincs-e valami az ütemezett feladatoknál.

Továbbá bíztatom Barca99 kollegát hogy a hibát okozhatja vezeték nélküli egér/billentyűzet illetve hálókártya is.. :twisted:
Itt egy progi ami segít megfejteni a kékhalál kódokat:Bluescreen view
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2010.04.26. 19:39:30

Robcsyy írta:
fcjoc írta:egy kis help kéne.. :wink:

tegnap próbáltam megnyitni 2 torrent oldalt (ncore, bithu), de egyik se sikerült. rengeteg mindent próbáltam. böngésző váltás, böngésző újratelepítés, java újratelepítés, rendszer visszaállítás, vírusirtás. olyan mintha nem lenne netem, amikor ezeket az oldalakat hozná be a böngésző. iwiw se jó.

olyan mintha blokkolva lennének az oldalak.
tűzfalat is kikapcsoltam, nodot is.

remélem valaki tud segíteni!

előre is köszi!
blokkolva is vagy, mer megérdemled :D nem kell arányjavító programokkal keménykedni.
ellehet húzni a p.csába félig :D
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.04.26. 19:38:09

fcjoc írta:egy kis help kéne.. :wink:

tegnap próbáltam megnyitni 2 torrent oldalt (ncore, bithu), de egyik se sikerült. rengeteg mindent próbáltam. böngésző váltás, böngésző újratelepítés, java újratelepítés, rendszer visszaállítás, vírusirtás. olyan mintha nem lenne netem, amikor ezeket az oldalakat hozná be a böngésző. iwiw se jó.

előre is köszi!
blokkolva is vagy, mer megérdemled :D nem kell arányjavító programokkal keménykedni.
fcjoc
Entrenador del Barça

2010.04.26. 19:27:05

egy kis help kéne.. :wink:

előre is köszi!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.26. 19:07:00

kanty írta:
Rewolution5 írta:már elég rég a fórumon vagyok, de még mindig nemtudom h hol kell sig-et rakni.. valaki?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
:wink:
hálám üldözni fog :wink:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.26. 18:49:03

Rewolution5 írta:már elég rég a fórumon vagyok, de még mindig nemtudom h hol kell sig-et rakni.. valaki?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.26. 18:17:48

már elég rég a fórumon vagyok, de még mindig nemtudom h hol kell sig-et rakni.. valaki?
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2010.04.25. 22:55:03

Segíts!A laptopom néha random elindul,magától,kikapcsolt állapotból.Hol lehet ezt leoffolni?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.25. 21:49:31

Köszönöm a segítséget, hamarosan kipróbálom, és visszajelezek. Remélem működik. Mondjuk ez a hotfix elég érdekesnek tűnik, egy ismert hiba után szinte "könyörögnöm" kell Billy-nek (vagy Stivie-nek :) ) a segítségért.

szerk.: asztalin próbálgatom a dolgokat, de nem sok változás van. PME-t kilőttem, a másik beállítás viszont eddig így volt. Mondjuk most 10 mp-t bírt a rendszer, de aztán bluescreen és reboot. :?

Csökkentett módban indítottam el, és ezt dobta ki:

Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.04.25. 20:59:05

barca99 írta:Laptopon és asztali gépen is 32 bites W7 professionalt használok, és mind a két gépen szinte használhatatlan az alvó állapot. A laptopon még csak-csak, bár ott is alvó állapotból kb. háromból egyszer nem indul el, a wifi nem vált narancsról kékre, a képernyő nem kapcsol be, csak a ventilátor pörög. Hosszan nyomom a power gombot, kikapcs, majd be, 2-3 perc alatt összeszedi magát, aztán az a képernyő fogad, ami alvó állapot után szokott... rá kell kattintani a fiók képére és úgy van minden, ahogy hagytam.
Az asztalinál viszont abszolúte nem működik, mihelyst bejön a fiók kiválasztása, kék képernyő, talán memóriát ellenőríz (és számol valamit 100-ig, de ez pár pillanat), majd újraindul, és ilyenkor teljesen olyan, mint bekapcsolásnál.
Tehát a két gépnél más-más a hiba, de lényegében az alvó móddal van baj. Vezérlőpultot, BIOS-t nézegettem, de igazából nem tudok rájönni, mi okozza a problémát.
Valaki találkozott már ilyennel?
Okos emberek azt mondják,hogy valószínüleg az 500 GB vagy annál nagyobb vinyók kavarnak be,de van hozzá hotfix,microsoftéktól letölthető.
Viszont azt írják ezt külön kell igényelni e-mail címre..ezt nem tudom megerősíteni vagy cáfolni.Illetve ha a biosban turkálsz akkor a beállításoknál a Power management alatt az ACPI Suspend típust S1(POS)-ról S3(STR)-re kell vagy célszerű állítani.
Ezen túl letiltani néhány ébresztő (wake up) funkciót, ami nem kell. A PME event wake up állítólag tuti bezavar.

Egyébként ha érdekel van egy win7 kézikönyvem magyarul,szívesen feltöltöm valahová ha érdekel. Vagy bárki mást.

Íme!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.25. 18:17:18

Laptopon és asztali gépen is 32 bites W7 professionalt használok, és mind a két gépen szinte használhatatlan az alvó állapot. A laptopon még csak-csak, bár ott is alvó állapotból kb. háromból egyszer nem indul el, a wifi nem vált narancsról kékre, a képernyő nem kapcsol be, csak a ventilátor pörög. Hosszan nyomom a power gombot, kikapcs, majd be, 2-3 perc alatt összeszedi magát, aztán az a képernyő fogad, ami alvó állapot után szokott... rá kell kattintani a fiók képére és úgy van minden, ahogy hagytam.
Az asztalinál viszont abszolúte nem működik, mihelyst bejön a fiók kiválasztása, kék képernyő, talán memóriát ellenőríz (és számol valamit 100-ig, de ez pár pillanat), majd újraindul, és ilyenkor teljesen olyan, mint bekapcsolásnál.
Tehát a két gépnél más-más a hiba, de lényegében az alvó móddal van baj. Vezérlőpultot, BIOS-t nézegettem, de igazából nem tudok rájönni, mi okozza a problémát.
Valaki találkozott már ilyennel?
Válasz küldése