Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi! A segítségeddel megoldódott a problémámvlxe írta:Kedves Hunter91!
Drivert se tudtál még feltenni, vagy csak maga a Canon programja nincs meg?
Nézz körül az alábbi linkenAz Add module driver már lehet jó neked és az win 7 alatt is compatible
http://software.canon-europe.com/products/0000511.asp
Az injekt driver pedig itt van:
http://software.canon-europe.com/softwa ... asp?model=
Onnan semmilyen ismertséggel nem fogod leszedetni a képetmatyi02 írta:Hello valakinek napiszaron van valami ismeretsége? NAGYON FONTOS LENNE SRÁCOK! Nem akarok kib.szni senkivel, egyik legjobb barátommal aki történetesen lény vele b.sztak ki semmi olyan kép csak valaki rosszat akar neki.
Valaki tud valamit kérem jelezze előre is köszönöm .
A Youtube-on végeztek némi átalakítást és ezzel jópár letöltöprogit kivédtek - köztük azt is, amit én használtam... Szóval nem a progi a rossz, nem segít az újratelepítés, semmi... Újabb verziójú progit kell keresni - legalábbis nekem, mert a klippekre van szükségem, nem csak a hanganyagra.csabooo írta:
Nekem van Tubetillám ment is de valami lett vele és azóta fel raktam 2x is de nem megy, ezt írja ki: There was an error processing your request:
The specifield site is not supported.
Próbáltam ki köbözni de valahogy nem jöttem rá mi a lényeg...
KösziRewolution5 írta:Vdownloadercsabooo írta:Valaki nem tudna adni valamilyen jó linket egy olyan progihoz mint pl. a Tubetilla, vagy a Youtube Downloader, szóval amivel a Youtubról letölhetsz videót, és át tudod konvertálni mp3-ba és amibe akarod.
Nekem van Tubetillám ment is de valami lett vele és azóta fel raktam 2x is de nem megy, ezt írja ki: There was an error processing your request:
Vdownloadercsabooo írta:Valaki nem tudna adni valamilyen jó linket egy olyan progihoz mint pl. a Tubetilla, vagy a Youtube Downloader, szóval amivel a Youtubról letölhetsz videót, és át tudod konvertálni mp3-ba és amibe akarod.
Nem igazán értek a laptopokhoz,de nézz körül a biosban.Például találsz-e ilyet:wake up lan on/off,vagy auto power on mode..Saviola írta:Segíts!A laptopom néha random elindul,magától,kikapcsolt állapotból.Hol lehet ezt leoffolni?Tim írta:...
ellehet húzni a p.csába féligRobcsyy írta:blokkolva is vagy, mer megérdemledfcjoc írta:egy kis help kéne..![]()
tegnap próbáltam megnyitni 2 torrent oldalt (ncore, bithu), de egyik se sikerült. rengeteg mindent próbáltam. böngésző váltás, böngésző újratelepítés, java újratelepítés, rendszer visszaállítás, vírusirtás. olyan mintha nem lenne netem, amikor ezeket az oldalakat hozná be a böngésző. iwiw se jó.
olyan mintha blokkolva lennének az oldalak.
tűzfalat is kikapcsoltam, nodot is.
remélem valaki tud segíteni!
előre is köszi!nem kell arányjavító programokkal keménykedni.
blokkolva is vagy, mer megérdemledfcjoc írta:egy kis help kéne..![]()
tegnap próbáltam megnyitni 2 torrent oldalt (ncore, bithu), de egyik se sikerült. rengeteg mindent próbáltam. böngésző váltás, böngésző újratelepítés, java újratelepítés, rendszer visszaállítás, vírusirtás. olyan mintha nem lenne netem, amikor ezeket az oldalakat hozná be a böngésző. iwiw se jó.
olyan mintha blokkolva lennének az oldalak.
tűzfalat is kikapcsoltam, nodot is.
remélem valaki tud segíteni!
előre is köszi!
hálám üldözni fogkanty írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Rewolution5 írta:már elég rég a fórumon vagyok, de még mindig nemtudom h hol kell sig-et rakni.. valaki?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Rewolution5 írta:már elég rég a fórumon vagyok, de még mindig nemtudom h hol kell sig-et rakni.. valaki?
Okos emberek azt mondják,hogy valószínüleg az 500 GB vagy annál nagyobb vinyók kavarnak be,de van hozzá hotfix,microsoftéktól letölthető.barca99 írta:Laptopon és asztali gépen is 32 bites W7 professionalt használok, és mind a két gépen szinte használhatatlan az alvó állapot. A laptopon még csak-csak, bár ott is alvó állapotból kb. háromból egyszer nem indul el, a wifi nem vált narancsról kékre, a képernyő nem kapcsol be, csak a ventilátor pörög. Hosszan nyomom a power gombot, kikapcs, majd be, 2-3 perc alatt összeszedi magát, aztán az a képernyő fogad, ami alvó állapot után szokott... rá kell kattintani a fiók képére és úgy van minden, ahogy hagytam.
Az asztalinál viszont abszolúte nem működik, mihelyst bejön a fiók kiválasztása, kék képernyő, talán memóriát ellenőríz (és számol valamit 100-ig, de ez pár pillanat), majd újraindul, és ilyenkor teljesen olyan, mint bekapcsolásnál.
Tehát a két gépnél más-más a hiba, de lényegében az alvó móddal van baj. Vezérlőpultot, BIOS-t nézegettem, de igazából nem tudok rájönni, mi okozza a problémát.
Valaki találkozott már ilyennel?