Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.26. 22:15:25

Lélekben már a Camp Nou-ban vagyok! Az Inter életének leghosszabb 90 (?) perce lesz! Én haverokkal nézem majd, ott ordítani fogok, ahogy a torkomon kifér!

Amire amúgy számítok: támadó Interre, rendes játékidőben 3-1-re, aztán a jobb erőnlétnek és a hétvégi pihenésnek köszönhetően 4-1-re nyernénk a hosszabbításban.

Kezdőnek VV--Alves-Piqué-Milito-Abidal--Xavi-Touré-Busi--Messi-Ibra-Pedro

Adott helyzetben Ibra-Henry cserét eszközölnék. Ha fáradnak az Ineresek, akkor egy jól helyezkedő Henry-val többre mennénk, mint egy szintén fáradt Ibrával szerintem.

Meg kell nyernünk! VISCAL EL BARCA!
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.26. 22:10:48

Ahogy elnézem rajtam kivül is már sokan leírtátok azokat a mondatokat, amiket úgy igazából én is gondolok!!! EGY A FONTOS "Lélekben Camp Nou!" :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Scumy
Jugador del Barça

2010.04.26. 21:56:11

Komák, ettől a videótól a hideg kiráz. Iniesta döntőt érő góljának visszanézésekor futnak át rajtam hasonló érzések, de komolyan! Nem találni szavakat, milyen hangulat lesz a Camp Nouban szerda este. A pokoli jelző igencsak degradáló. Minden tiszteletem az Inter fanoknak, de embertelen egy élményt kívánok nekik, roppanjanak össze a 100 000 torokból üvöltő, Barcát ismét történelmi magaslatokba "kergető hangorkán terhe alatt. Azt mondom, ha ezt a meccset hozza a Barca, akkor utána maradjon még ez a láng, vagy akár a 75%-a, és nincs ki megállítson minket :twisted: .
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.04.26. 21:25:41

bonano írta:
verocs írta:valaki nem tudja hol tudom nézni a szerdai meccset,megnéztem az összes csatorna honlapját de csak a digisporton fogják adni, de digisportom nincs otthon és elvileg a honlapon meg fizetösen lehet nézni a meccset...?
Akinek van ORF1 - e (osztrák közszolgálati tévé egyes csatornája), az is élőben nézheti. "Sógoréknál" normális mederben folyik a BL közvetítése. :?
Felvetődött még egy kérdés: kell-e fizetni az élő tartalom megtekintéséért, avagy sem. Nos, lesz ingyenes adás, és lesz olyan is, amelyikért fizetni kell. Az élő adásoknál jegyeket lehet váltani, mert arra jelenleg nincs technikai lehetőség, hogy korlátlan számú néző tekinthesse meg az adásokat az interneten. Ez azért lényeges, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a megtekintendő műsor minősége jó legyen.

Hogy kell-e fizetni az adott esemény megtekintéséért, le tudják ellenőrizni az ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK menüpontban. Amennyiben a „vásárlás” gomb jelenik meg, úgy fizetős lesz a tartalom. Ezt választva az OTP Bank átutalásokkal foglalkozó oldalára navigáljuk Önöket – ekkor kiderül, az adott videónak mennyi az ára. Amennyiben a videó térítésmentes, úgy a „videó lejátszása” link jelenik meg az oldalon.

Ami az árat illeti, nincsen egységes díj, ezt adásonként külön határozzunk majd meg. Átutalni lehet közvetlenül a meccs előtt is – amennyiben van még jegy az adott műsorra -, de ajánlott minél előbb megtenni, nehogy a létszám közben elérje a maximumot. Korábban történt utalással a befizetett műsort megelőző események nem tekinthetők meg. Ha valaki véletlenül megfeledkezik arról, hogy elkezdődött a nézni kívánt esemény, gond akkor sincsen, ha van még szabad jegy, akkor az esemény közben is be lehet kapcsolódni műsorhoz a meghatározott díj ellenében.
bonano
Barça B

2010.04.26. 21:24:13

verocs írta:valaki nem tudja hol tudom nézni a szerdai meccset,megnéztem az összes csatorna honlapját de csak a digisporton fogják adni, de digisportom nincs otthon és elvileg a honlapon meg fizetösen lehet nézni a meccset...?
Akinek van ORF1 - e (osztrák közszolgálati tévé egyes csatornája), az is élőben nézheti. "Sógoréknál" normális mederben folyik a BL közvetítése. :?
gygerike
Entrenador del Barça

2010.04.26. 20:37:07

Hihetetlen mód várom a meccset. Igazábol semmi másra nem tok figyelni . Izgulok Nagyon . Visca el Barca
Visca El Barca
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.26. 20:28:22

Bogika87 írta:Kép
Remélem nyerni fog a Barca :roll: 8) 8)
Te jézus atyaúristen hogy néz ki :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.26. 20:15:43

fcbarca0827 írta: szerk.: Amúgy poén, hogy az ötletgazda még nem tette meg. :D Nyilván, nem számított, ekkora lelkesedésre. 8) :P

Megtettem.

Henry vagy Pedro.
Fogós kérdés,érvek mindkettő mellett szólnak.Azt mondom így hirtelen,hogy Pedro kezdjen,aztán Henry frissen jöhet.Viszont ahogy észleltem eddig,Henry beállva nem tud felpörögni rendesen.

Hmm,nehéz döntés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
salas9
Entrenador del Barça

2010.04.26. 20:14:01

Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának védője reméli: az Inter elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágóján olyan hangulat lesz a Camp Nouban, hogy a kilencven perc során az ellenfél futballistái meggyűlölik saját szakmájukat.

„Minden idők legjobb Camp Nouját szeretném látni szerdán! Ne maradjon üresen egyetlen szék sem, és legyen olyan hangulat az arénában, hogy az Inter játékosai meggyűlöljék saját mesterségüket" – igyekezett feltüzelni a Barcelona szurkolóit a katalán védő.

Piqué ugyanakkor hozzátette: nem szeretné, ha bármilyen erőszakos cselekmény történne a meccsen; egyszerűen szurkoljon mindenki úgy a Barcának, hogy az olasz csapat labdarúgói érezzék magukat kétségbeejtően magányosnak.

Mint ismeretes, az elődöntő első mérkőzését az Inter 3–1-re megnyerte.

NSO

HAJRÁ BARCELONA :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.04.26. 20:11:04

Dos Goles...és én is olyan állapotban leszek mint Laporta :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=6UvOrV3A02Y
Kép
Remélem nyerni fog a Barca :roll: 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogika87 2010.04.26. 20:15:50-kor.
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.04.26. 19:57:37

innentől itt csak a meccsel foglalkozzunk, erre is van megfelelő topik!

On:

Slitherrel én is egyetértek, egyet kivéve...Henry lehet felőlem is kezdő,de ha mindenkitől a pályán meghalást várod,várjuk, márpedig azt, akkor ez neki 40percet jelent kb.

Pedro mezőnymunkája ha nem is látványos,de biztosra veszem,h Henry nem bírna úgy,és annyit futni,melózni a pályán mint teszi azt Pedro.

szóval vagy kezd a francia,és elfárad első félidőben,vagy előbb, vagy beáll csereként 60.percben és akkor azon a poszton szerintem végig megfelelő teherbírást tudunk felvonultatni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.26. 19:54:06

[quote="Slither"][/quote]

Leirtad a lényeget. :wink:
Valahogy én is jobban örülnék ha Henry kezdene. Vam egy olyan érzésem, h még egyszer utoljára valami nagyot produkálna.

Azt már leirtam, h Yayát kezdőben szeretném látni, de sajnos erre sok esélyt nem látok, pedig hatalmas szüksége lenne a csapatnak az ő biztosságára.

Kb 2 éve nem volt ilyen nehéz helyzetben a csapat. Most tényleg igaz, h tökéletes játékra lesz szükség, mindenki a maximumon kell, h teljesitsen. Ha most sikerül továbbjutni akkor tovább iródik a történelem.

Én is" Lélekben Camp Nou" :) :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2010.04.26. 19:51:01

pety27 írta:Nem tudjátok mi a DigiSporton ez az új fizetős rendszer ,mivel a meccs csak ott lesz megtekinthető normális minőségben,magyar kommentárral???? - most még nem látom hogy fizetős lesz-e ez e a meccs, de ha az kb mennyi ??? :shock: :x ekkora lehúzást.....
Ezt most a netesre érted, ugye?

szerk.: Lionel85, a honlapjukon tényleg írják h fizetős lesz
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.26. 19:50:41

pety27 írta:Nem tudjátok mi a DigiSporton ez az új fizetős rendszer ,mivel a meccs csak ott lesz megtekinthető normális minőségben,magyar kommentárral???? - most még nem látom hogy fizetős lesz-e ez e a meccs, de ha az kb mennyi ??? :shock: :x ekkora lehúzást.....

tippem: 4-1 :twisted:
Nem tudom honnan veszed hogy fizetős, simán ingyenes volt eddig is.

tippem lélekben 2-0 ide. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.04.26. 19:51:17-kor.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.26. 19:47:27

Slither mindent leírt, ennyi. Yaya jó formában most az ő magabiztossága, kreativitása és klasszisa mindenképpen kell az inter ellen. Henryt remélem benevezi Pep. Jól jött neki az a gól hétvégén, felszabadulhatott és ilyen meccseket a nagy "öreg" igen csak jól jöhet, mezőnymunkában és szélen mindenképpen. Aztán jöhet Pedro, ha úgy állunk, de Titinek mindenképpen bizalmat szavaznék. Mellettük Messi nagyot kell játsszon, ha mindenki odateszi magát és ő 2x akkora elánnal játszik meg kell legyen a továbbjutás. Hibázni nem szabad, ki kell menni és győzni kell, mindent bele kell adni, itt már nem kell tartalékolni. Le kell mosni őket a pályáról, mi vagyunk a legjobbak a világon, csak mi vagyunk ilyenre képesek!

CSAK A BARCA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
pety27
Capitá del Barça

2010.04.26. 19:44:50

Nem tudjátok mi a DigiSporton ez az új fizetős rendszer ,mivel a meccs csak ott lesz megtekinthető normális minőségben,magyar kommentárral???? - most még nem látom hogy fizetős lesz-e ez e a meccs, de ha az kb mennyi ??? :shock: :x ekkora lehúzást.....

tippem: 4-1 :twisted:
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.04.26. 19:43:21

En mar meg is tettem, mar most a Camp Nouba "koltozok". Nem hiszem, hogy forumon legyek, mert haverokkal fogom nezni a meccset, de kb 80 percet tuti allva leszek. Ennyire meg sosem izgultam.
I <3 FCB
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.04.26. 19:42:13

LM10 írta:
csababarca írta:Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou. 8)

Ennyit tegyünk a srácokért.
Benne vagyok én is. Már most megtettem :wink: :wink: 2 nap!
Hmm, micsoda ötletek. 8) Szintén, megtettem. Viszont, ahogy Fecooo, úgy én sem leszek fórumon, mert valami PUB-ba, vagy mibe nézem a meccset.

szerk.: Amúgy poén, hogy az ötletgazda még nem tette meg. :D Nyilván, nem számított, ekkora lelkesedésre. 8) :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.04.26. 19:48:06-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.26. 19:41:54

csababarca írta:
Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában! :D
Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou. 8)

Franko! Én is adom!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.26. 19:41:28

Fórumon én sem leszek, közös meccsnézés, de a tart.helyem én is megváltoztattam. Mekkora meccs jön , atyauristen. Wecandoit! 8)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.26. 19:39:00

csababarca írta:
Slither írta: Támogassuk a csapatot itthonról is, és szerda este döntsük meg a rekordot a fórumon egyszerre tartózkodók számában! :D
Osztom. Plusz ki kéne mindenkinek írni,hogy tartózkodási hely: Lélekben Camp Nou. 8)

Benne vagyok én is. Már most megtettem :wink: :wink: 2 nap!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.26. 19:38:44

csababarca írta:

Csaba! a meccs időpontjában nekem tuti ez lesz kiírva, köszi az 5letet! ;)
(sőt már most átírom! :D )

(sajnos a fórumon akkor nem leszek itt, mert közös meccsnézés lesz egy helyen, de én maximálisan a csapat mellett leszek lélekben!

FORCA BARCA MINDÖRÖKKÉ!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.26. 19:41:57-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.26. 19:33:20

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.04.26. 19:33:01

Ilúvatar írta:
nagyatyesz írta:De a lényeg az, hogy nyerjünk 2 góllal, bármilyen felállással!
plusz ne kapjuk 1et se...
Jogos...Rosszul fogalmaztam!
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.26. 19:29:40

Felejtsük már el a "letudjuk az első félidőben...!" meg a "jöjjön az elején a 2-3 gól.." című forgatókönyvet. Bármi lehet, persze, meg egy Barca szurkoló bízzon a csapatában, de az odavágó előtt is pislogtam ezeken a hsz-eken.

Azért lássuk az Inter erejét is, ők is készülnek, és nekik is ugyanolyan fontos ez a meccs. Azért, mert róluk nem készültek videofilmek (vagy épp csak nem láttuk) és nem minket riogat majd csak a stadionban közel 100.000 katalán, attól még éppolyan motiváltak, Joséval az élen!
Gondolom sokan látták a Chelsea elleni visszavágójukat, ahol "csak" 2-1-ről várták a meccset. Taktikailag képesek felvenni a versenyt, ezt ott is bizonyították, és egy hete ellenünk is.
"Elég valószínű", hogy az olaszok szeretnének majd gólt is lőni, és nem bekaksizva és eszetlenül fognak bekkelni 90 percig, 0-0-ra vagy 0-1-re játszva.
Nagyon komoly teljesítményre lesz szükség, amit viszont bármikor kinézek a csapatunkból.
A hideg engem is kiráz! CSAKABARCA!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Válasz küldése