Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JÚÚÚJ erős túlzások...danko94 írta:Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!LM10 írta:Hát ezt tényleg minél előbb érdemes beszerezni. Kösz danko![]()
Egyébként tőletek kérdem ,akik már PC és XBOX-t is vittek: Melyik a jobb? Úgy minden játékra nem csak a Fifára. Mert ha megveszem az X-et, akkor valszeg csak azon tolok már játékokat(kivéve FM).
Kösz szépen. Szerintem át állok majd az "X oldalra"danko94 írta:Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!LM10 írta:Hát ezt tényleg minél előbb érdemes beszerezni. Kösz danko![]()
Egyébként tőletek kérdem ,akik már PC és XBOX-t is vittek: Melyik a jobb? Úgy minden játékra nem csak a Fifára. Mert ha megveszem az X-et, akkor valszeg csak azon tolok már játékokat(kivéve FM).
Csak a box. Árban és fejlesztésben mindenképp. Veszel egy boxot 45 ért és kb 3 évig v tovább minden új játék megy rajta, míg veszel egy gépet 200 ért és másfél év mulva már fejlesztheted, plusz a legujabb játékokat xboxra és ps3-ra fejlesztik és gépre csak a butítottat adják ki, vagy még azt sem. Pl: f1,fifa,moto gp,gta-k!LM10 írta:Hát ezt tényleg minél előbb érdemes beszerezni. Kösz danko![]()
Nem.sjay írta:De.LM10 írta:Nem.chonggy írta:a WC 2010 lesz PC-re is?
Néztem vidiket PES-ről, és onnan tök olyan volt mind2. Fifa viszont sokkal jobb X-re mint PC-re. Szerintem ha megszokom jobb lesz Joyon játszani.szajko írta:Gépen jobb a Pes...
Meg az FPS(lövöldözős) játékokat nehéz lesz megszokni elsőre, de ha már megy, akkoor sokkal élvezhetőbb x-en mint gépen.
Nekem ez van és tökéletes. Visz mindent és játék is jött hozzá. Nagyon korrektek 1 napra rá hozták!LM10 írta:Kösz szépen, ez kumma jóLM10 írta:Akkor lenne egy utolsó hsz-em ezzel kapcsolatban, és szeretném megköszönni mindenkinek aki segített ebben:![]()
Megveszem az arcadeot 38-ért. Flasheltetem+tetetek bele egy olyan vinyót, amire elég pár játék egyszerre(4-5db) . Ez így kb mennyibe fájna?![]()
http://www.golemkonzol.hu/index.php?cat ... roduct=248
Vélemények?
- Viszi a Backup lemezeket
Ezek lennének a másoltak?
Köszi! Ott sajnos nem vagyok regelve, asszem meghívós amúgy is...torrentkiller írta:HaliFernando írta: Van valami hír a WC 2010-ről srácok? Neten nincs még fönt X-re? (én nem találtam)
nCoreon fen van 2 féle riliz is.
HaliFernando írta: Van valami hír a WC 2010-ről srácok? Neten nincs még fönt X-re? (én nem találtam)
Kösz szépen, ez kumma jódanko94 írta:Flashelt Arcade 44. a golemkonzolnál!!!LM10 írta:Akkor lenne egy utolsó hsz-em ezzel kapcsolatban, és szeretném megköszönni mindenkinek aki segített ebben:![]()
Megveszem az arcadeot 38-ért. Flasheltetem+tetetek bele egy olyan vinyót, amire elég pár játék egyszerre(4-5db) . Ez így kb mennyibe fájna?
Flashelt Arcade 44. a golemkonzolnál!!!LM10 írta:Akkor lenne egy utolsó hsz-em ezzel kapcsolatban, és szeretném megköszönni mindenkinek aki segített ebben:![]()
Megveszem az arcadeot 38-ért. Flasheltetem+tetetek bele egy olyan vinyót, amire elég pár játék egyszerre(4-5db) . Ez így kb mennyibe fájna?
Lehet, de szerintem nem éri meg. Akkor már eleve olyan pack-ot vegyél, amiben merevlemez is van.LM10 írta:Szóval a flash gondolom a "csippeltetés" lenne?Am szerintem is jobb lenne ha a dvd-ről átnyomatni a merevlemezre, mert így nem terheli a fejet. Lehet merevlemezt beépíteni arcadeba?