Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt illik az alkalomhoz, másrészt pár hete amikor Piqué a könyvéről beszélt megemlítette h Touré beceneve 'Obama', tehát még egy kis Barçás volnatkozása is van a dolognak.kennyke04 írta:(nem tom mi ez a nagy jesz víkendezés, mert én már Obama bácsi kampányában is falramásztam tőle, de jussunk tovább és vonyítani fogom én is)
Messi-nek nem 8 gólja van?Rewolution5 írta:Olic 7? Messi 7? ilyenkor mi dönt?
term. kicsi a valószinűsége h így marad, mert Messi 9![]()
miihii írta:Sztem egy gólt még be is nyelhetünk,az én tippem:
4:1 (2:0)
Ha már ennyire rápörügtünk és (mint mindig) a humorunknál is vagyunk, akkor legyen holnap éjfélig (vagy éjféltől?) katalánviasz!miihii írta: Na,ezzel feltaláltam a spanyolviaszt![]()
Szóról szóra így érzek én is......Tomsa írta:Én tavalyi idegenbeli Clásico előtt voltam tiszta para, de most... Egyszerűen nem tudok mást elképzelni, csak azt hogy sikerülnie kell! Ha kiesünk nem kis depresszióba fogok esni így érettségi előtt...
Én is épp ezen gondolkoztam.Messa írta:Srácok, bevallom őszintén, soha életemben nem izgultam még ennyire. Talán semmi miatt, nem hogy egy meccs miatt. És még csak kedd van. El nem tudom képzelni holnap milyen állapotban leszek. Ma már a suliban is alig bírtam figyelni, egész nap ezen agyaltam.
Azthiszem szerelmes vagyok a Barcába.
Örök hála. Nem is gondolnád milyen fontosTitinho írta:OFF:fcb4ever írta:Kis téma-OFF:
Nem tudna egész véletlenül valaki linkelni egy olyan képet, amin rajta van a Barca és az Inter címere, háttérben a Nou Camppal?
(előre is sorry ha más topicba való a kérés)
Parancsolj: KATT IDE A KÉPHEZ
Nekem is ez a hátterem most.
ON:
Szerintem én életemben nem vártam ennyire meccset, mint a holnapit. Még a BL döntők előtt sem izgultam ennyire, a meccs előtt egy nappal.
Remélem életem nagy meccse lesz...
OFF:fcb4ever írta:Kis téma-OFF:
Nem tudna egész véletlenül valaki linkelni egy olyan képet, amin rajta van a Barca és az Inter címere, háttérben a Nou Camppal?
(előre is sorry ha más topicba való a kérés)