Nem gondolkoztál rajta hogy megfelelő topicba írj?Achilleusz írta:Sziasztok!
Légyszives mondjátok meg nekem,hogy hol lehet ma megnézni a mecsett?

Nem gondolkoztál rajta hogy megfelelő topicba írj?Achilleusz írta:Sziasztok!
Légyszives mondjátok meg nekem,hogy hol lehet ma megnézni a mecsett?
Én is így voltam a Clásico előtt, hát ott összejött a 2-0, most is elég lenne annyi.S.Agüero írta:Nem tudom ilyen meccsek előtt tisztára ideg szoktam lenni most meg nagyon nyugodt vagyok.
Nem tudom miért, remélem azért, mert simán nyerünk.![]()
![]()
Hajrá Barcaa!!!
nagyon jóbence-barca írta:http://juj.hu/cikk/kozvelemeny-barca-vagy-inter
egy kis ráhangolódás, vicces mindenki nézze meg!
sztem is sanszos, h ez 4-3-3... akkor viszont nem történt lényegi változás a középpályán... ne legyen így, Touré legyen középpályán Xavi mellett!bence-barca írta:
Én így láttam: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedro
Én így láttam: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedrobarcapowa írta:Az FC Barcelona kezdőcsapata: Valdes - Alves, Piqué, Milito, Keita - Touré Yaya, Xavi, Busquets - Messi, Pedro, Ibrahimovics
ezek az uj hirek:P:D nem semmi kezdo 11:D
Józsika se ilyedős típus ugy nézz ki. Visszont ez a védelem nagyon erős és stabil nem lessz kőnnyű :/ De ugy nem is lenne értelmecsdewl írta:Internazionale (4-2-1-3): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Walter Samuel, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto'o, Milito, Pandev.