Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RAUL RAUL RAUL MARICONraulgonz írta:Én te IQ harcos. A bíró a 12.MessiFan írta:Te beszélsz IQ-rólraulgonz írta:Kamu kiállítás...12 ember 10 ellen...
nem is értem,hogy miért nem velük játszátok a meccset...mekkora írta:Dehogy jó az inter mit beszélsz ember? ezt a debrecen is meg tudná csinálni, beállni a 11-s elé és ellőni az összes labdát, néha futni vele 20 métert és utána ellőni..
Annyira nem jó az INter mi vagyunk inkább szarok.barcapowa írta:20honapig a barca volt a legjobb csapat a vilagon.ezutan is ok maradnak csak nem papiron...szerintem nincs eselyunk megint azt kell mondanom sajnos.nem latok golt a jatekba 2ot plane.jo az inter sajnos....
Hogy a fenébe lehet ilyen hülyeséget kérdezni??? Ez a hány piros lap van a bírónál kategória.FtcSikiHun írta:Jól van már Lyonraulgonz írta:Ronaldinho&Barca írta:Ha egyet lövünk akkor hosszabbítás van amúgy?![]()
![]()
![]()
Ezek a magas IQ-jú szurkolók...
Te beszélsz IQ-rólraulgonz írta:Kamu kiállítás...12 ember 10 ellen...
Ugye érzed,hogy ezt nem kellene.raulgonz írta:Ronaldinho&Barca írta:Ha egyet lövünk akkor hosszabbítás van amúgy?![]()
![]()
![]()
Jól van már Lyonraulgonz írta:Ronaldinho&Barca írta:Ha egyet lövünk akkor hosszabbítás van amúgy?![]()
![]()
![]()